Widgets Magazine

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας βρίσκει με νέα σχέδια πλεύσης υπό μάλης! Όσο προχωράει ο Αύγουστος, φορτίζετε τις μπαταρίες σας με στόχους και όρεξη για επέκταση και δημιουργία. Ακόμα και σε εκείνες τις στιγμές που δοκιμάζεστε με διάφορα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν συνεχώς, υπάρχουν παράλληλα αξιόλογες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, νιώθετε σαφώς πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους κραδασμούς των ριζικών αλλαγών οι οποίες θα σας καθορίσουν.

Α’ δεκαήμερο Τοξότη

Το πιθανότερο είναι να διαβάζετε αυτές τις προβλέψεις βρισκόμενοι εν πλω, καθ’ οδόν ή τουλάχιστον με κάποιο εισιτήριο ανά χείρας, εφόσον ποικίλα σχέδια αναψυχής-διαφυγής θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μέχρι και τις 10/8. Είναι γεγονός ότι οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δίνουν και παίρνουν όλο αυτό το διάστημα, αλλά σας διαβεβαιώ ότι υπάρχουν πολλά θετικά εν μέσω μιας τόσο δύσκολης περιόδου. Ανάμεσα στα θετικά του Αυγούστου, είναι ότι μπορείτε να αναμένετε έσοδα ή κάποια μορφή οικονομικής διευκόλυνσης από τις 8-18/8. Ειδικότερα οι ημέρες γύρω στις 18 και 25 Αυγούστου, επιφυλάσουν θετικά και ξαφνικά γυρίσματα της τύχης, σε εσάς που έχετε γενέθλια 1-3 Δεκεμβρίου. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε κάποια χρηματική αποζημίωση. Στη συνέχεια, από τις 20/8 και μετά, θα υπάρχει εντονότερη κινητικότητα εντός του εργασιακού σας περιβάλλοντος ενώ συνάμα θα είναι ιδανική εποχή για να προβάλετε νέες ιδέες γύρω από τη δουλειά σας.

Β’ δεκαήμερο Τοξότη

Υποδέχεστε τον Αύγουστο με ερωτισμό, λαχτάρα για φλερτ και παιχνίδι! Για μερικούς από εσάς, αυτό μεταφράζεται ως μια εποχή δημιουργίας, είτε αυτό σημαίνει την καλλιτεχνική έκφραση, είτε την απόκτηση ενός παιδιού. Πολλές θα είναι οι μετακινήσεις και τα ταξίδια ειδικότερα γύρω στις 10-15 Αυγούστου, ενώ θα εστιάσετε περισσότερο στα της καριέρας σας μεταξύ 25-30 του μηνός. Για τα οικονομικά σας θα είναι πολύ θετικό το διάστημα 18-29/8, αφού ενδέχεται κάποια πηγή εσόδου να σας βοηθήσει σημαντικά. Η Πανσέληνος στις 3/8 θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τί είναι αυτό που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα σας πάει παραπέρα. Στον αντίποδα, οι μέρες γύρω στις 4 και 26 Αυγούστου, θα έχουν έντονο το στοιχείο της υπερβολής, για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να απέχετε από σπατάλες “εντυπωσιασμού”. Παρά την ανέμελή σας διάθεση, καλείστε την τελευταία ημέρα του μήνα, στις 30/8 να παραμείνετε προσγειωμένοι και πνευματικά διαυγείς, για να αποφύγετε αυταπάτες και ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες προέρχονται από άτομα της οικογενείας ή του εργασιακού σας χώρου.

Γ’ δεκαήμερο Τοξότη

Για εσάς τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, είναι στιγμές που τα οικονομικά κωλύματα μοιάζουν ατελείωτα εδώ και αρκετό καιρό. Κάντε όμως λίγη υπομονή γιατί πρόκειται να σας δωθούν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες από τα τέλη του Αυγούστου κι έπειτα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 1-3/8 και 30/8, προσπαθήσετε να μείνετε εκτός από συζητήσεις οι οποίες μπορεί και να σας ζημιώσουν οικονομικά, αφού ό,τι ακούσετε θα έχει ως στόχο να σας χειραγωγήσει και όχι να σας βοηθήσει. Οι συζητήσεις σας λοπόν, έως τις 4/8 γυρνάνε γύρω από πιθανές πηγές εσόδων, ενώ από τις 15 έως τις 20 Αυγούστου, το ενδιαφέρον σας μονοπωλούν οι διακοπές και τα ταξίδια. Από τις 5/8 σηματοδοτείται μια περίοδος έρωτα και έντασης, η οποία θα λειτουργήσει και ως κύμα αισιοδοξίας και κίνητρου ανάμεσα σε αυτή τη νευραλγική εποχή που διανύετε. Ιδιαίτερα ευνοϊκές και συγκεκριμένα γεμάτες αποφασιστικότητα, είναι οι μέρες 16-17/8 για να δημιουργήσετε και να δράσετε με αισιοδοξία, ενώ η Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου, φέρνει ευκαιρίες για να σπουδάσετε στο επόμενο διάστημα κάτι που επιθυμείτε ή να ξεκινήσετε επαφές με το εξωτερικό.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here