Widgets Magazine

Ο Αύγουστος για εσάς είναι ένας μήνας γεμάτος ενεργητικότητα και συνεχή δράση, ενώ μετά τα μέσα του μήνα, θα νιώθετε πιο έντονη την ανάγκη για ενδοσκόπηση και επανεκτίμηση κινήσεων. Μέσα σε αυτό το διάστημα δράσης, συμπεριλαμβάνεται η βελτίωση της διατροφής σας, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και του εργασιακού περιβάλλοντος. Οι σημαντικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι ανάμεσα σε εκείνα που αποσπούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας, αφού είναι ιδανική περίοδος για να εξετάσετε μια συνεργασία αλλά και να δείτε τον απρόβλεπτο εαυτό σας συντροφευμένο.

Α’ δεκαήμερο Υδροχόου

Η αυλαία του Αυγούστου ανοίγει για εσάς με ενδεχόμενες ξαφνικές ανατροπές και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, για το λόγο αυτό κινηθείτε με υπομονή όσοι έχετε γεννηθεί 29-31 Ιανουαρίου. Εν συνεχεία, απο τις 5 έως τις 10/8 το ενδιαφέρον και ο λόγος σας εστιάζεται σε διπλωματικές επαφές, φλερτ και μετακινήσεις με το ταίρι σας. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βελτιώσετε κομμάτια της καθημερινής σας ζωής ή/και να επιτύχετε κάποια αύξηση εσόδων, οι μέρες γύρω στις 18/8 και 25/8 αντίστοιχα είναι πολύ επιβοηθητικές. Συγκεκριμένα, αν έχετε κατά νου να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες, να ξεκινήσετε κάποια μορφή άσκησης και να καταπιαστείτε με κάτι που θα σας επιφέρει κάποια οικονομική βοήθεια, οι παραπάνω ημέρες του μήνα είναι κατάλληλες για να προχωρήσετε.

Β’ δεκαήμερο Υδροχόου

Δεσμευμένοι ή όχι, ο Αύγουστος σας βρίσκει ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες παρέες και σίγουρα αεικίνητους! Μοιάζει να είστε από τους πλέον πολυάσχολους αυτό το καλοκαίρι, με διαρκείς μετακινήσεις, ανταλλαγή απόψεων και διαπραγματεύσεις. ΄Εως τις 7/8 περίπου, ο λόγος σας έχει μετατραπεί σε ένα κοφτερό εργαλείο πειθούς. Για αυτό ακριβώς, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία και να φέρετε με το μέρος σας φίλους ή εχθρούς, συνεργάτες ή ανταγωνιστές, με την καταπληκτική σας ικανότητα να περνάτε στους άλλους τα δικά σας πιστεύω. Βέβαια, καλό θα είναι να είστε προσχεκτικοί και στις μετακινήσεις σας, χωρίς βιασύνη ή επιπολαιότητα, ειδικά γύρω στις 4/8. Η Πανσέληνος στις 3/8, φέρνει φως συντροφικότητας και συνδιαλλαγής, ακόμα και μέσω ανατροπών, και μάλιστα λίγο παραπάνω για τους γεννημένους 31 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου. Για εσάς που σχεδιάζετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σημειώστε ως θετικές και καταλληλότερες για να δουλέψετε πάνω σε αυτά, τις ημέρες 26-29 Αυγούστου.

Γ’ δεκαήμερο Υδροχόου

Κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα έρχεστε αντιμέτωποι με εμμονές, σφοδρές ασυνείδητες επιθυμίες και νευρικά σκαμπανεβάσματα. Και για να μην έχουν όλα τα παραπάνω αντίκτυπο στο φυσικό σας σώμα, θα ήταν προτιμότερο απλά να απέχετε διατηρώντας την κρίση σας όσο πιο αντικειμενική γίνεται. Από τις 5/8 οι τόνοι ανεβαίνουν και αντίστοιχα αυξάνεται και η δράση σας , σηματοδοτώντας μια περίοδο συνεχών μετακινήσεων και συζητήσεων. Μιλώντας λοιπόν περί μετακινήσεων, και μάλιστα γρήγορων, αποφύγετε την βιασύνη και την επιπολαιότητα με τα μεταφορικα μέσα, γύρω στις 13 Αυγούστου, ή ακόμα και τους τραυματισμούς στα χέρια σας. Περισσότερο τυχερές και αισιόδοξες είναι οι μέρες γύρω στις 16-17/8, ιδανικές για όμορφες στιγμές και ταξίδια, ένω η Πανσέληνος στις 19/8 φαίνεται να ολοκληρώνει την απόφαση διατήρησης (ή και λύσης) σχέσεων ή συνεργασιών. Και αφού ανάμεσα σε ένα τόσο έντονο μήνα δεν λείπουν οι μέρες γεμάτες προκλήσεις, θυμηθείτε γύρω στις 24/8 και 30/8 ότι τίποτα δεν μπορει να σας αποσυντονίσει από τους στόχους που εσείς ορίζετε, ούτε τα εμπόδια που θα συναντήσετε, ούτε η εσωτερική υπερένταση.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here