Widgets Magazine

Διά πυρός και σιδήρου βρίσκεστε αυτή την εποχή! Πολλές είναι οι παρεξηγήσεις κι άλλες τόσες οι αντιπαλότητες μεταξύ εσάς και του περίγυρού σας. Νιώθετε το περιβάλλον σας να κατακλύζεται από χρώματα εντάσεων και προκλήσεων. Έχει αρχίσει ήδη ένα σημαντικό διάστημα κατά το οποίο ξεκαθαρίζετε με μεγάλη αποφασιστικότητα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με ειρηνικές ή όχι (κυρίως) τακτικές. Τον Αύγουστο λοιπόν, για ακόμα μια φορά, καλείστε να ενδυθείτε ό,τι χειρίζεστε με περισσή μαεστρία, την υπομονή και την διπλωματία δηλαδή. Έχετε κατά νου πως οι τρέχουσες απαιτήσεις αποτελούν βασικό ρόλο για τις νέες ή τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες.

Α’ δεκαήμερο Ζυγού

Καλωσορίζετε τον Αύγουστο με αρκετά υψηλές “θερμοκρασίες” αφού περιτριγυρίζεστε από φίλους και άτομα τα οποία σας κρατούν αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον αμείωτο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Συνεχίζετε λοιπόν την περίοδο “διαλογής”, η οποία άρχισε από τον προηγούμενο μήνα. Είναι ένα διάστημα με αρκετές και συνεχείς εντάσεις, αλλά άκρως καθοριστικό για εσάς, εφόσον σας δίνεται η ευκαιρία να κρίνετε και να αποφασίσετε για το ποιοί θα συνεχίσουν να αποτελούν τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Παρά τις προστριβές εντός και εκτός σπιτιού τις οποίες δεν έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε εδώ και πολύ καιρό, υπάρχούν και καλά νέα! Από τις 8 έως 18/8, αυξάνεται η δημοφιλία σας, και το κλίμα στο χώρο εργασίας βελτιώνεται, καθιστώντας το παραπάνω διάστημα ως το πέον κατάλληλο εντός του μήνα για την προσωπική σας προβολή, την διεκδίκηση μιας προαγωγής ή ακόμα και την επισημοποίηση ενός δεσμού.

Β’ δεκαήμερο Ζυγού

“Οι σχέσεις στο κόκκινο!”…με αυτή τη φράση υποδέχεστε τον Αύγουστο και αναλόγως συνεχίζονται οι προκλήσεις έως τις 7/8 περίπου, με διάφορα θέματα που αφορούν άμεσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις να έρχονται στο προσκήνιο, με δική σας πρωτοβουλία και μη, με φιλειρηνική ή όχι προσέγγιση. Σίγουρα δεν είναι διόλου ανιαρός αυτός ο μήνας! Αρκετά ενδιαφέρουσα θα αποδειχθεί και η αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 3/8, αφού το μαγικό φως της θα τονίσει την λαχτάρα σας για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, ακόμα περισσότερο για εσάς τους γεννημένους 3-5 Οκτωβρίου. Προσοχή όμως, διότι εκείνες τις ημέρες, 3-4/8 η επιπολαιότητα και η υπερβολή θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε εσφαλμένες κινήσεις και παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Από τις 18 έως τις 28 σημειώνεται ένα διάστημα με σημαντική εύνοια στο τομέα της καριέρας σας, κατάλληλο για προβολή και παρουσίαση της δουλειάς σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα είστε μεν ιδιαίτερα απασχολημένοι με ό,τι περικλύει τα της καριέρας και της οικογένειας, παρα ταύτα, μην παραβλέψετε τις τυχερές ευκαιρίες που θα συναντήσετε από τις 26-29 Αυγούστου, και πιθανόν σας δώσουν λύσεις στα παραπάνω. Τέλος του μήνα, γύρω στις 30/8, προσέξτε τη φυσική σας κατάσταση, και παραμείνετε συγκροτημένοι και ρεαλιστές προς αποφυγή ψυχολογικών και σωματικών διαταραχών.

Γ’ δεκαήμερο Ζυγού

Εάν ο μήνας Αύγουστος ήταν ένδυμα, για εσάς θα ήταν σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της βαριάς πανοπλίας που λέγεται 2020. Διαρκείς, έντονες αλλά καθοριστικές θα είναι οι εντάσεις και οι κόντρες με άτομα του περιβάλλοντος σας και αυτό το αντιμετωπίζετε ήδη ως κάτι αναπόφευκτο. Την πρώτη ημέρα του μήνα, ποδαρικό κάνουν διάφορες εμμονές, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε χαμηλώνοντας τους τόνους. Περίπου έως τις 4/8, θα είστε σε πλήρη εγρήγορση με ζητήματα που αφορούν στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Στη συνέχεια κάνετε ένα διάλειμμα, και από τις 28/8 θα σας απασχολήσουν ξανά με νέες ευκαιρίες και με πιο ευχάριστους τόνους οι παραπάνω τομείς. Σε ό,τι αφορά τα ταξίδια, είστε αρκετά ευνοϊμένοι, αφού η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου το πιθανότερο είναι να σας βρει σε κάποιο ταξίδι ή σχεδιάζοντάς το! Για αυτό τον μήνα το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είναι γεμάτος με σκαμπανεβάσματα. Θα υπάρξουν μέρες με σκληρότητα, εμμονές, συγκρούσεις και σαμποτάζ ιδιαίτερα κατά τις ημέρες γύρω στις 13, 24 και 30/8, αλλά παράλληλα θα σας δωθούν και ευνοϊκές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να ξεκινήσετε έναν νέο έρωτα (εν μέσω εμπόλεμης περιόδου) με θετικές ημέρες γύρω στις 16-17/8 αλλά και με την Νέα Σελήνη στις 19/8, κατά την οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε φιλικές και ερωτικές επαφές για τους γεννημένους 18-20 Οκτωβρίου.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here