Widgets Magazine

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι κι ένας από τους σημαντικότερους για εσάς επίσης: Υποδέχεστε τον Κρόνο, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, με τον οποίο ξεκινά μία μακρά περίοδος νέων προκλήσεων. Για εσάς τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά μιας και είστε τα αγαπημένα του παιδιά, παρ’ όλα αυτά δεν παύετε όλα τα δεκαήμερα να δέχεστε σημαντικές αλλαγές, δεχόμενοι την επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα επίσης. Τώρα, είναι μήνας χαράς και ξεκούρασης και δεν είναι ότι δεν θα έχετε την ευκαιρία για κοινωνικές συναναστροφές και για διασκέδαση, κάθε άλλο. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει μία τάση απομόνωσης, να προτιμάτε την επαφή με τον εαυτό σας.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Μέχρι και τις 20/12, που ο Κρόνος πλέον αρχίζει την διέλευσή του, επηρεάζοντας περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε σε μία φάση ‘’τακτοποίησης’’ μέσα σας. Ίσως κάτι ξυπνήσει, ένα νέο ενδιαφέρον συναισθηματικού τύπου, ακόμα και «κρυφές» επαφές μπορεί να προκύψουν. Από τις 9/12, η παρουσία σας σε ομάδες, συνδέσμους και συλλόγους (για όσους από εσάς συμμετέχετε) γίνεται πιο έντονη ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να ενταχθείτε τώρα.  Οι επαφές με φίλους γίνονται συχνότερες, αν και κάποιες φορές θα νιώσετε την ένταση με αυτούς να ανεβαίνει. Στις 20/12 πλέον, με τον Κρόνο να ξεκινάει την νέα του πορεία, τα πράγματα σοβαρεύουν. Δεν θα είναι τα πιο «εξωστρεφή» Χριστούγεννα της ζωής σας  και πολύ πιθανόν να προκύψουν διάφορες υποχρεώσεις εκείνες τις μέρες. Οι υποχρεώσεις είναι δεύτερη φύση σας όμως και θα αντεπεξέλθετε. Προσέξτε την κόπωση και τις μικρο – αδιαθεσίες εκείνο το διάστημα.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Ο μήνας ξεκινάει υπέροχα για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου: Ο κύκλος σας αυξάνεται, εντάσσεστε σε ομάδες ανθρώπων, βελτιώνονται οι φιλικές σας σχέσεις, η διάθεση σας είναι καλύτερη ή κάποια επιθυμία σας γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Η αναδρομή του Ερμή θα δημιουργήσει την ανάγκη να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Γύρω στα μέσα του μήνα συναντάει την Αφροδίτη με όψη συνόδου στον 12ο φυσικό σας οίκο κι έτσι, κρυφές σκέψεις – σχέσεις – συναντήσεις θα προκύψουν σε αρκετούς, κάτι θα υπάρχει που δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του κι επιστρέφει για να υπενθυμίσει την παρουσία του. Γενικά, υπάρχει ένα παρασκήνιο αυτό το διάστημα αλλά κι εσείς, δεν είστε διατεθειμένοι να ανοίξετε τα χαρτιά σας.  Προσέξτε τυχόν παρανοήσεις στον χώρο της δουλειάς, είναι εποχή που η σαφήνεια είναι απαραίτητη.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

«Επεισοδιακά» ξεκινάει ο Δεκέμβριος για το δικό σας δεκαήμερο, με την όψη αντίθεσης Άρη – Ουρανού  να δοκιμάζει τα παρορμητικά του Γ’ δεκαημέρου. Κάθε φορά που οι δύο τους συναντιούνται, η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική. Κάντε μία προσπάθεια να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και στον επαγγελματικό χώρο αλλά και με τα μέλη της οικογενείας σας, υπάρχει ένας μόνιμος εκνευρισμός του οποίου η ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί διασπαστικά ή ακόμα και με ατυχήματα, άρα χρειάζεται προσοχή. Επίσης η προσοχή θα στραφεί στο μέσα σας με την αναδρομή του Ερμή, του οποίου η σύνοδος με τον Κρόνο φέρνει μία βαριά επιρροή. Μην μελαγχολήσετε, δείτε κάποια πράγματα σοβαρά αλλά όχι απαισιόδοξα. Σκεφτείτε, κάντε τα πλάνα σας, υπάρχουν πολλές υποστηρικτικές όψεις κατά τη διάρκεια του μήνα, που όσο προχωράει γίνεται καλύτερος για εσάς, δίνοντας σας τη δυνατότητα για νέα πλάνα με το καινούργιο έτος.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here