Widgets Magazine

Συνεχίζετε να είστε σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων εκπροσώπων του Ζωδιακού, να διευρύνετε τον κύκλο σας, να περνάτε καλά με φίλους (μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία αρκετοί να συναντήσετε και κάποιους από τα παλιά αυτόν τον μήνα). Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε ότι με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό στις 9/12, ο τομέας της εργασίας απαιτεί την προσοχή σας διότι οι εκρήξεις, οι διαφωνίες και οι εκνευρισμοί στον χώρο εργασίας σας ιδιαίτερα,  είναι συχνές με αυτή τη συνθήκη και προκαλούνται προβλήματα. Προσοχή και σε μικρο – ατυχήματα επίσης. Η προσοχή πολλών θα είναι στραμμένη σε ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχουν.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Μέχρι και τις 9/12, τα πράγματα για εσάς είναι ήπια (εφόσον δεν επηρεάζεστε από κάτι δύσκολο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο). Έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους, να περάσετε καλά, να συμμετάσχετε σε ομάδες ανθρώπων δημιουργικά και γενικώς, να μπείτε νωρίτερα στο κλίμα των εορτών. Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό στις 9/12, τα πνεύματα «οξύνονται» κάπως. Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί, (άλλωστε οι ευθύνες θα είναι αυξημένες αυτή την περίοδο στον χώρο εργασίας) κι αποφύγετε την εριστικότητα και την τάση να επιβάλλετε πράγματα στους γύρω αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να αποφύγετε τις εχθρότητες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Γενικώς, με το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω και τη σύνοδο του με την Αφροδίτη την ημέρα των Χριστουγέννων, αυτές οι γιορτές  δείχνουν να  είναι πιο «συγκρατημένες», όχι μόνο για εσάς αλλά για τους περισσότερους.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Με εξαιρετικές προοπτικές ξεκινάει ο Δεκέμβριος: Ο Δίας πλέον βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας σας σε θέματα εργασίας, μάλιστα, κορυφώνεται ένα υπέροχο τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα, ευεργετώντας όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Επαγγελματική άνοδος και κάποια οικονομική στήριξη είναι πολύ πιθανή εδώ. Με την αναδρομή του Ερμή, φίλοι παλιοί που θα σας κάνουν να χαρείτε αλλά και νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε μόνο γύρω στις 10 του μήνα, τυχόν διαρροές στα οικονομικά σας από κακή διαχείριση ή ακόμα και εξαπάτηση. Κατά τ’ άλλα, ο μήνας είναι ευχάριστος σε γενικές γραμμές, θυμηθείτε μόνο δύο πράγματα: Ότι ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος και ότι έχετε όλο το περιθώριο να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τις επόμενες σας κινήσεις σας, αφήστε για τον επόμενο μήνα όμως την εφαρμογή τους που τα δεδομένα είναι καλύτερα.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Ο μήνας στην αρχή του εμφανίζεται κάπως «ιδιότροπος», ζητώντας καταρχάς από εσάς κάποια προσοχή σε κάθε είδους μετακινήσεις. Η αναδρομή του Ερμή και η συνάντηση του με τον Κρόνο, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με φιλικά σας πρόσωπα ως μονάδες αλλά και με ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχετε με κάποιο τρόπο. Θα έχετε όμως και αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην πορεία που θα σας αποζημιώσουν. Από τις 17/12, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας δεκαήμερο βελτιώνει την κατάσταση ορατά: Είναι η σειρά σας να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους, να διασκεδάσετε. Στις 20/12, παρατηρήστε καλύτερα γύρω σας, δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει ένα φλερτ με κάποιον που ήδη γνωρίζετε κι έχετε επαφές μαζί του. Θυμηθείτε όμως ότι τις σημαντικές ενάρξεις κάθε είδους, τις αφήνουμε για αργότερα, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here