Widgets Magazine

Αγαπητοί Δίδυμοι σας εύχομαι καλό μήνα. Η πανσέληνος που γίνετε στις 3/12 σας επηρεάζει άμεσα, γίνετε απέναντι σας και φωτίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος φεύγει από την δύσκολη θέση στο τομέα των προσωπικών σχέσεων. Θα αισθάνεστε πιο ήρεμα και αισιόδοξα. Άλλο ένα αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι η Αφροδίτη έρχεται στον τομέα των σχέσεων και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε αρμονία στις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας και με το κοντινό σας περιβάλλον. Ο Ερμής κάνει μια αναδρομή από 4/12 έως τις 24/12 που εκεί πρέπει να δείξετε προσοχή, γιατί το πιθανότερο είναι να σας φέρει μια δυσκολία στο να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους γύρω σας και αυτό θα φέρει διάφορα μπερδέματα. Καλό θα είναι εκείνο το διάστημα να μην κάνετε καμία συμφωνία ή συνεταιρισμό. Στις 18/12 η νέα Σελήνη σας βοηθά να δείτε με καινούρια ματιά τις σχέσεις σας.

Ας δούμε το κάθε δεκαήμερο ξεχωριστά.

1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη από 1-9/12 σας γλυκαίνει σας κάνει πιο στοργικούς με τον σύντροφο σας. Ο Άρης από τις 9-25/12 θα φέρει ανταγωνισμούς στο χώρο της εργασίας και πολύ δουλειά. Αυτό το διάστημα καλό θα είναι να κρατάτε  χαμηλούς τόνους, επίσης πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ψυχολογία σας δεν είναι και στα καλύτερα της, διάφορες εμμονές σας χαλάνε την διάθεση. Αν  όλα αυτά  προέρχονται από την φαντασία σας πρέπει να τα καταπολεμήσετε. Σε διαφορετική περίπτωση έχετε πραγματικές δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που προέρχονται από άλλους για αυτό πρέπει να είστε συνεπής στις υποχρεώσεις σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας βοηθούν στο τέλος του μήνα και οικονομικά αλλά και σε κληρονομικές υποθέσεις.

2ο δεκαήμερο. Στο τομέα των σχέσεων επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας. Η πανσέληνος επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας κάνει να βάζετε στο μικροσκόπιο τις προσωπικές σας σχέσεις. Το θέμα όμως είναι να μπορείτε να βλέπετε καθαρά ώστε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη αργότερα σας κάνει πιο γλυκιά την επικοινωνία  και αρχίζετε να συμφιλιώνεστε με τον σύντροφο σας ή τους άμεσους συνεργάτες. Προσοχή χρειάζεται κατά τις 10/12 διότι θα υπάρξει απογοήτευση, αν δεν βλέπετε καθαρά τι μπορεί να σας δώσει και τι όχι ο σύντροφος σας, σε σχέση πάντα με τι φαντάζεστε εσείς. Δεν βοηθά και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 22/12 στην επικοινωνία με τους άλλους, πρέπει να αφουγκράζεστε σωστά τα μηνύματα για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. Μέτα τις 23/12 ξεκαθαρίζει το τοπίο και έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις. Στο τέλος του μήνα γίνεστε πολύ μαχητικοί στο χώρο της εργασία σας, όμως δεν θα λείψουν και οι κόντρες με τους συναδέλφους. Επίσης καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας. Στις 28/12 θέλετε να ζήσετε έντονα και να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα.

3ο δεκαήμερο. Ο Κρόνος μέχρι τις 19/12 θα σας αναστέλλει τον αυθορμητισμό στις προσωπικές σας σχέσεις πιο πολύ για τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα υπάρχει ένταση σε συλλογικούς χώρους ή με φίλους. Ο Άρης θα σας κάνει παρορμητικούς έτσι ώστε να διεκδικείτε στην ερωτική σας ζωή τον σύντροφο σας. Στις 6/12 σοβαρές συζητήσεις με συνεργάτες και ανωτέρους, σας  προωθούν να ασχοληθείτε για κοινούς στόχους. Επίσης με τον σύντροφο σας θα έχετε ανταλλαγή απόψεων για την σταθεροποίηση της σχέσης, όμως αποφάσεις καλό θα είναι να μην παρθούν ακόμα διότι βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 13/12 ο Ερμής είναι ανάδρομος και δύσκολα θα βγάλετε ένα ασφαλή αποτέλεσμα για την σχέση σας.  Οπότε ότι πληροφορίες έρχονται πρέπει να τις φιλτράρετε. Αυτή την περίοδο θα έχετε και νέες γνωριμίες που θα σας εξιτάρουν το ενδιαφέρον. Η νέα Σελήνη στις 18/12 στον τομέα των σχέσεων μαζί με την Αφροδίτη, σας ευνοούν γιατί θα υπάρχουν νέα ξεκινήματα ακόμα και σε παλιές σχέσεις. Αλλά και καινούργιες σχέσεις από εκεί που δεν το περιμένατε. Δεν θα βαρεθείτε καθόλου στην περίοδο των γιορτών αντίθετα έχετε όλα τα περιθώρια να διασκεδάσετε.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here