Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Το σπίτι και οι συνθήκες σας μέσα σε αυτό έρχονται στο προσκήνιο αυτό το μήνα με ευχάριστο τρόπο. Κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το χώρο σας μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν. Έχετε έμπνευση για το πως θα γίνει καλύτερο το περιβάλλον του σπιτιού και αν κάποιες εργασίες είχαν κολλήσει, τώρα μπορούν να τελειώσουν. Οι οικογενειακές σχέσεις που σας προβλημάτισαν τώρα βελτιώνονται, αφού εσείς είστε πιο στοργικοί με τους οικείους σας και μπορείτε να περιμένετε και από αυτούς κατανόηση. Κάνετε τις αλλαγές σε διακόσμηση και διαρρύθμιση που σκέφτεστε και θα αναβαθμίσετε ουσιαστικά το σπίτι σας. Από την άλλη πλευρά έχετε όρεξη για διασκέδαση είστε γοητευτικοί και έχετε αποδοχή από παρέες και κύκλους. Μπορείτε να φλερτάρετε, να παίξετε και να ερωτευτείτε, αλλά με προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να σας επιβαρύνουν όπως αλκοόλ ή φαγητό. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα ξεκαθαρίσετε ποιοι από τις παρέες που κάνατε το τελευταίο διάστημα αξίζουν να γίνουν κοινωνικές συναναστροφές σας και θέλετε να επεκτείνετε τη σχέση σας μαζί τους.

2ο δεκαήμερο

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος για εσάς. Βγαίνετε έξω, είστε γοητευτικοί και έχετε όρεξη για φλερτ και διασκέδαση και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή για τους αδέσμευτους αλλά και για όσους είναι δεσμευμένοι είναι καλή στιγμή να έρθετε κοντά στο ταίρι σας και να λύσετε προβλήματα της σχέσης σας. Είστε σεξουαλικά δραστήριοι και έχετε όρεξη και αυτό είναι κάτι ακόμα που θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφο σας. Τώρα μπορείτε να διακρίνετε τι θέλετε στο σεξ και έχετε έμπνευση να δώσετε και στο σύντροφο σας τα καλύτερα. Τα παιδιά, αν έχετε, σας απασχολούν ευχάριστα και παίρνετε χαρά στη συναναστροφή μαζί τους.  Επίσης μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για επενδύσεις. Προσπαθήστε να λάβετε υπόψιν σας όλες τις παραμέτρους για να αποφύγετε λάθη που αιτία θα έχουν την υπεραισιοδοξία σας.

3ο δεκαήμερο

Είστε σε μια φάση που θέλετε να αναμορφώσετε το σπίτι σας. Δουλειές που είχαν μείνει στη μέση επανέρχονται και τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν. Είναι πιθανό κάποιες εκκρεμότητες να πρέπει τώρα να λυθούν. Στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας αν υπήρξαν παρεξηγήσεις μέχρι τα μέσα του μήνα, μπορείτε να τις λύσετε. Η διάθεση σας για διασκέδαση και φλερτ σας βγάζει προς τα έξω και θα έχετε τις ευκαιρίες για να ερωτευτείτε και να χαρείτε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο καθαρά τη σχέση σας και να αλλάξετε ό,τι σας έχει κουράσει. Ίσως θέλετε να δώσετε πιο κοινωνικό προφίλ στη σχέση σας ή να τη επισημοποιήσετε. Περνάτε μια φάση που αλλάζετε τα πιστεύω σας και τη φιλοσοφία σας και θέλετε να μοιραστείτε με άλλους τις νέες σας σκέψεις. Θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε και ίσως δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο φίλων και επαφών που να είναι εγγύτεροι στις νέες σας αντιλήψεις.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 – Καρκίνος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 – Παρθένος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here