Widgets Magazine
Ανήκετε στους πρωταγωνιστές του μήνα: Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός που φιλοξενεί, είναι άλλωστε η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, που θα ευεργετήσει με κάποιο τρόπο, σε κάποιο βαθμό, κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά! Το έχετε άλλωστε μεγάλη ανάγκη, διότι όσο και να θεωρείστε ένα από τα πιο “σκληροτράχηλα” ζώδια σε ό,τι αφορά το καθήκον και τις υποχρεώσεις σας τουλάχιστον, έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο που σας αξίζει να αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Θετικός ο Δεκέμβριος για εσάς λοιπόν, με εξαίρεση δυστυχώς κάποιους που θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, μιας και δεν έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους με τα δύσκολα αστρολογικά δεδομένα που αντιμετωπίζουν… Το δεύτερο μεγάλο γεγονός του μήνα, είναι η έκλειψη στο ζώδιο σας που θα σας δείξει όσα πρέπει να αφήσετε πίσω για να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας…
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Ά δεκαήμερο του Αιγόκερω
Η είσοδος του Δία σε ένα ζώδιο, είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Αυτή τη φορά, σχετίζεται με εσάς και θα ακολουθήσει ως ένα βαθμό όλη την επόμενη χρονιά! Μήνας γενεθλίων και για εσάς λοιπόν, παρέα με τον Δία που θα φροντίσει να ελαφρύνει τα φορτία σας, να επεκτείνει εκείνα που σχεδιάζετε και υλοποιείτε αλλά και να ευεργετήσει τους τομείς της ζωής σας που θα δεχτούν την  επιρροή του, στον βαθμό που προβλέπεται από το ωροσκόπιό σας. Το τελευταίο έχει μεγάλη σημασία, αφενός γιατί δεν λειτουργούν όλα τα ωροσκόπια το ίδιο, αφετέρου γιατί παράλληλα, έρχεται και η τελευταία έκλειψη του έτους στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας, να κάνει χώρο για νέα πράγματα στις ζωές σας. Με τις εκλείψεις, πάντα πρέπει να “φύγει” κάτι που ολοκλήρωσε τον κύκλο του, για να πάρει θέση το επόμενο που χρειάζεστε στη ζωή σας και αυτή η αποκόλληση δεν είναι πάντα ευχάριστη… Μέχρι τις 4/12 κι όσο η Αφροδίτη παραμένει στο δεκαήμερο σας, φροντίστε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, κοινωνικοποιηθείτε και χαρείτε τον θαυμασμό των γύρω σας στο πρόσωπο σας. To ίδιο διάστημα, φίλοι και ομάδες τραβούν το ενδιαφέρον σας και αυξάνονται οι προσκλήσεις και οι ευκαιρίες να ξεδώσετε αλλά δεν είναι κακό να προσέχετε εκνευρισμούς και κόντρες που μπορεί να προκύψουν. Τα νέα σχέδια και οι στόχοι που θα μπουν τώρα για το νέο έτος, υποστηρίζονται και σας βρίσκουν ετοιμοπόλεμους ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Χρόνια σας πολλά, και παρά την έκλειψη, απολαύστε τα δώρα του Δία και προσπαθήστε να μην πάρετε κιλά!
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
Οι υποχρεώσεις του μήνα, κοινωνικές και μη, είναι πολλές και με τον Κρόνο να σας επηρεάζει ακόμα, αρχικά μπορεί να σας κουράζει η ιδέα και μόνο… Όλα θα τα φέρετε εις πέρας όμως και μάλιστα, από τις 4/12 και μετά, με την Αφροδίτη να περνάει στο δεκαήμερο σας, να σας ομορφαίνει και να σας ανανεώνει, θα περάσετε και καλά, ίσως και αναπάντεχα καλά! Λίγη προσοχή σε μικρο – εντάσεις μόνο, ειδικά με φιλικά πρόσωπα, ή εκνευρισμούς, χωρίς να εννοούμε κάτι υπερβολικό. Νέοι στόχοι και σχέδια και για εσάς, κάτι που παραδοσιακά συνηθίζεται τον τελευταίο μήνα του χρόνου, μόνο που αυτή τη φορά, υποστηρίζεται ουσιαστικά. Περισσότερη πίεση θα εισπράξετε όσοι έχετε γεννηθεί 9 – 10 Ιανουαρίου αλλά να θυμάστε ότι ο Κρόνος σύντομα απομακρύνεται και σας απαλλάσσει από κάποιο βάρος ενώ εξίσου σύντομα θα έρθει η σειρά σας να υποδεχτείτε τον Δία και τα δώρα του στο δεκαήμερο σας! Κοντά στις 12 του μήνα μόνο, με την Πανσέληνο να επηρεάζει την ψυχολογία σας, θα έχετε κάποιες εντάσεις ή την τάση να απομονωθείτε. Την ίδια περίοδο λαμβάνουν χώρα αποκαλύψεις που αφορούν κάποιου είδους παρασκήνιο που προηγήθηκε. Προσοχή σε θέματα υγείας που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση εκείνες τις μέρες επίσης. Να θυμάστε ότι μαζί με το 2019, κλείνει κι ένας μεγάλος κύκλος, που μπορεί να σας κούρασε αλλά παράλληλα σας δίδαξε και πολλά και ανοίγει ένας νέος, ευρύτερος και πολλά υποσχόμενος, που θα σας αποζημιώσει για την υπομονή και την εργατικότητα σας.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω
Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου σας, δηλαδή 10 έως 13 περίπου Ιανουαρίου, είναι λίγο δύσκολο να συμμεριστείτε την αισιοδοξία άλλων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Βρίσκεστε υπό πίεση και ξέρετε πως αυτό δεν είναι δυνατόν να τελειώσει σύντομα, υπάρχει ακόμα δρόμος όχι όμως τόσος όσο φαντάζεστε. Υπάρχει δε στον αέρα μία αίσθηση ανικανοποίητου κοντά στις 11/12, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 10/11 Ιανουαρίου, νιώθετε ότι κάτι λείπει, δεν καλύπτεστε ούτε συναισθηματικά, ούτε οικονομικά. Όσοι έχετε γεννηθεί 12 – 13/1 πάλι, έχετε άλλου είδους διάθεση που μπορεί να μεταφραστεί είτε ως πολύ… ερωτική (μέχρι παθιασμένη), είτε βγάζει ζήλιες, χειρισμούς και ίντριγκες. Δεν βοηθάει και η Πανσέληνος του μήνα, που σας βάζει σε διαδικασίες εσωτερικών διεργασιών αλλά στο χέρι σας είναι να εκφραστείτε ερωτικά και όχι απόλυτα. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του δεκαημέρου, αν συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, ετοιμαστείτε για έναν από τους ωραίους και θετικούς για εσάς μήνες, ειδικά από τις 19/10: Δώρα, βελτίωση της εμφάνισης, αύξηση των επιτυχιών σας και της γοητείας σας, νέες γνωριμίες και ευκαιρίες… Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι όμορφα, οπότε φορτίστε τις μπαταρίες σας, γεμίστε ενέργεια και κάντε νέα σχέδια. Λίγη προσοχή μόνο σε εκνευρισμούς, ειδικά με φίλους, δεν είναι ανάγκη να αφήσετε την διάθεση σας να χαλάσει από τίποτα. Γνωρίζετε ότι έχετε και πιο περίπλοκα διαστήματα μπροστά σας γι’ αυτό φροντίστε να περάσετε τις γιορτές που σας αξίζουν!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here