Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Απο την αρχή του μήνα, ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, νιώθετε την ενέργεια μιας ευνοϊκής επέκτασης. Θα απελευθερωθείτε από συναισθηματικές αγκυλώσεις που σας προκαλούσαν κρίσεις, και θα ωριμάσετε ψυχολογικά. Αλλά και σεξουαλικά θα νιώσετε να ικανοποιούνται πληρέστερα οι εσωτερικές επιθυμίες σας. Επίσης σε θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης χαλαρώνετε και έχετε καλύτερο έλεγχο χωρίς να πιέζετε περισσότερο τις καταστάσεις. Αν περιμένετε επιστροφή φόρου ή αν σας χρωστούν χρήματα, τώρα είναι ευνοϊκή περίοδος να τα διεκδικήσετε και να έχετε ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το ταίρι σας όλα τα θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε διεξοδικές λύσεις. Θα έχετε ευθυκρισία και ικανότητα μέσα απο την επικοινωνία, να αντιληφθείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας, αλλά και να βρείτε κοινή συνισταμένη με τις δικές σας. Στα μεσα του μήνα, ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, θα έχετε ευκαιρίες να διευθετήσετε φορολογικά η κληρονομικά θέματα, με τον ευνοϊκότερο για εσάς τρόπο. Μπορεί να προκύψουν αφορολόγητα έσοδα η κέρδη απο μη δηλωμένη δραστηριότητα. Το τελευταίο δεκαήμερο, θα έχετε μαθησιακές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Μπορεί ατή την περίοδο να ξεκινήσετε ένα κύκλο σπουδών η να κάνετε επιμορφωτικά σεμινάρια. Υπάρχει περίπτωση, μέσα απο ένα περιβάλλον μάθησης η σε ένα ταξίδι να συναντήσετε τον έρωτα. Αν συμμετέχετε σε μια ομάδα κοιτάξτε γύρω σας… κάποιον έχετε γοητεύσει.

2ο δεκαήμερο

Απο τις πρώτες μέρες του μήνα νιώθετε ενεργητικότητα και δυναμισμό που κατευθύνονται στις εργασιακές υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Θα έχετε στοχευμένη δράση και αποτελεσματικότητα, και θα καταφέρετε, με ότι ασχοληθείτε να διεκπεραιωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, οι ρυθμοί σας και η αντοχή σας θα έχουν φέρει ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Προσέξτε αν έχετε υφιστάμενους, να μην έχετε τις ίδιες απαιτήσεις, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές αυτή την περίοδο. Ειδικά στα μέσα του μήνα, μπορεί μια δράση σας στον επαγγελματικό χώρο να σας φέρει μια προαγωγή η μια πολύ καλή εξέλιξη που θέλατε. Απο την άλλη πλευρά μέχρι τα μέσα του μήνα, σας χαρακτηρίζει έντονος ερωτισμός. Οι σεξουαλικές σας επιθυμίες εντείνονται, και πιθανά να απολαύσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Προσέξτε την κτητικότητα σας όμως που χωρίς να το καταλαβαίνετε, μπορεί να πιέζει το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο για να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια. Επίσης μπορεί να προκύψουν οικονομικά οφέλη από φορολογικά η κληρονομικά θέματα, η κέρδη απο κάποιο παιχνίδι. Μετά τα μέσα του μήνα, και μέχρι το τέλος σχεδόν, αυξάνει η διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σας και η διαλλακτικότητα σας, φέρνει ενθαρρυντικά αποτελέσματα, και αμβλύνει εντάσεις του παρελθόντος. Ο διάλογος θα είναι ειλικρινής και σε βάθος, με αποτέλεσμα την εγγύτητα. Καλή περίοδος και για εξελικτική επικοινωνία με σημαντικούς συνεργάτες.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο ασχολείστε με επικοινωνία στο χώρο της εργασίας και της καθημερινότητας. Συζητάτε με συναδέλφους και θέλετε να προβάλλετε τις ανάγκες σας, αλλά και να ακούσετε τις ανάγκες των άλλων απο εσάς. Προσπαθείτε να πάρετε κοινές αποφάσεις μέσα από διάλογο και ανάλυση συνθηκών και αναγκών, ενώ θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε εντάσεις με συναδέλφους που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Επίσης σε θέματα υγείας ή διατροφής θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε χρήσιμες συμβουλές με όσους συναναστρέφεστε. Το δεύτερο δεκαήμερο η ερωτική σας διάθεση κορυφώνεται. Θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, με πιο έντονο τρόπο απο ότι συνήθως. Το πάθος σας θα σας κάνει κτητικούς και ίσως πιεστικούς προς το ταίρι σας, γι’αυτό θα πρέπει να είστε εγκρατείς στην εκδήλωση του έντονου αισθησιασμού σας. Οι αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες σε βάθος και ένταση. Εύνοια και σε τυχερά παιχνίδια. Το τρίτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε διεξοδικά με τις αποφάσεις που ήρατε στην αρχή του μήνα περνώντας στην δράση. Θα είστε μεθοδικοί και προγραμματισμένοι και θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε κάθε απαιτητική ασχολία. Κυρίως τα διαδικαστικά θέματα εργασίας και καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν, αλλά είναι ευκαιρία να διαμορφώσετε τις ιδανικές συνθήκες για την περαιτέρω εξέλιξη της ίδιας της καριέρας σας. Την τελευταία εβδομάδα, θα έχετε ευκαιρίες βαθιάς επικοινωνίας με το ταίρι σας. Θα μπορέσετε μέσα από διάλογο να νιώσετε κάθε ανάγκη της άλλης πλευράς, αλλά και εσείς να γίνετε κατανοητοί και σαφείς για τις δικές σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για λεκτικό φλερτ και νέες γνωριμίες.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Ταύρος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Καρκίνος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here