Widgets Magazine
Τα αστρολογικά δεδομένα του Δεκεμβρίου, είναι πολύ διαφορετικά για κάθε ένα από τα δεκαήμερα. Η γενική τάση δεν είναι κακή, αν κάποιος εξαιρέσει την Πανσέληνο του μήνα που σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις σε ορισμένους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Πανσέληνος όμως είναι, θα περάσει και είναι πολύ περισσότερα τα θετικά στοιχεία του μήνα για να επιμείνουμε. Είστε καταρχάς από τα ζώδια που θα ωφελήσει ο Δίας με το πέρασμα του στο ζώδιο του Αιγόκερω και φαίνεται πως και οι υπόλοιποι, έχουν σκοπό να σας υποστηρίξουν, να σας ανανεώσουν και να σας βοηθήσουν να βάλετε (αλλά και να πετύχετε) τους στόχους σας. Η νέα χρονιά που πλησιάζει, θα σας βρει απελευθερωμένους τους περισσότερους και με όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για προχωρήσετε με αισιοδοξία.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Είστε οι πλέον ευνοημένοι, από όλες τις πλευρές. Ήδη το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε πως οι δράσεις σας άρχισαν να υποστηρίζονται σε όλα τα επίπεδα: Σπουδές, η συμμετοχή σας σε ομάδες, φιλικές σχέσεις που σας υποστηρίζουν, νέοι έρωτες, απόγονοι. Αν δεν το καταλάβατε, θα το δείτε να συμβαίνει σύντομα. Θα ανανεωθείτε, θα περάσετε καλά, θα βάλετε νέους στόχους, θα απελευθερωθείτε από πράγματα και καταστάσεις που σας βάραιναν και γιατί όχι, θα ανανεώσετε και την ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική φάση και για τους καλλιτέχνες του ζωδίου που θα εμπνευστούν αλλά και θα υποστηριχτούν. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό, αρκεί να βοηθά σε αυτό και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, παρ’ ότι οι υποχρεώσεις και οι προσκλήσεις θα είναι πολλές, πιθανόν να έχει για κάποιους και “κρυφές” συναντήσεις ή ένα φλερτ που θα θελήσετε να κρατήσετε κρυφό. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, δείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και εκμεταλλευτείτε την περίοδο που θα είναι θετική και προσοδοφόρα για εσάς. Δώστε προσοχή σε ο,τι προκύψει μέσω ομάδων και συλλογικοτήτων και μη φοβάστε να βάλετε στόχους που θα σας εξελίξουν και θα σας πάνε ένα βήμα παραπέρα.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Καθόλου άσχημα τα πράγματα και για εσάς. Οι μέρες κοντά στις 12/12 χρειάζονται λίγη προσοχή, με την Πανσέληνο να επηρεάζει τον άξονα οικογένειας – καριέρας και να δημιουργεί εντάσεις αλλά και απογοητεύσεις ή τουλάχιστον, όχι την διάθεση που θα περιμένατε. Παράλληλα όμως, προκύπτουν και για εσάς νέες ευκαιρίες, επαγγελματικές και μη, αλλά και ενάρξεις σε θέματα σπουδών. Αν έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα περάσετε καλά, ενώ άλλοι, φαίνεται να αποφασίζετε ή να ξεκινάτε ήδη έναν κύκλο επιμόρφωσης που αρχίζει με πολύ καλές προϋποθέσεις. Οι όποιες δράσεις αποφασίσετε πάντως, υποστηρίζονται, αρκεί να είστε λίγο υποψιασμένοι με τον Ποσειδώνα αν σας επηρεάζει, για τυχόν “τυφλά σημεία” σε όσα συμφωνείτε. Γνωρίζετε καλά πως όσο μεγαλύτερες οι προσδοκίες, τόσο μεγαλύτερες και οι απογοητεύσεις. Δεν σημαίνει ότι θα τις βιώσετε όπως και να ‘χει, σημαίνει πως καλό θα είναι το σενάριο που έχετε πλάσει στο μυαλό σας να μην είναι ουτοπικό. Κρατήστε μικρή ομπρέλα σε όσα σας λένε και σας τάζουν κοντά στις 19/12, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να μοιράζει “φούσκες” και προσπαθήστε κι εσείς να μην μοιράζετε λαγούς με πετραχείλια… Έχετε κάθε προοπτική λοιπόν όχι μόνο να περάσετε όμορφα τις γιορτές αλλά και να προχωρήσετε σε πολλά πράγματα μέσω των ευκαιριών που θα δοθούν, αρκεί να έχετε καθαρό βλέμμα για να ξεχωρίσετε τον άνθρακα από τον θησαυρό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 5 – 6 Μαρτίου…
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων
Όλα καλά και για εσάς, με τον Δεκέμβριο να επιφυλάσσει μοναδικές ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και γιατί όχι, να δείτε να προκύπτει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, μέσα από ομάδες ανθρώπων, ακόμα και από τον φιλικό σας κύκλο. Καθόλου απίθανο δε, να “παθιαστείτε” με κάποιον/α από αυτούς. Ο Δεκέμβριος δείχνει το καλό του πρόσωπο από την πρώτη στιγμή, με τις ομαδικές δράσεις να ευνοούνται, παρά την όποια αίσθηση καθήκοντος σας κάνουν να νιώθετε. Από τις 12/12 και μετά, “χαλαρώνετε” για ένα διάστημα, όμως δείτε τις μέρες που θα ακολουθήσουν ως ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα στηρίξουν τα νέα σας σχέδια. Από τις 19/12 και μετά, ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι επαφές με ξένους πολιτισμούς και τα ταξίδια. Παρά το ότι είναι περίοδος διακοπών δε, αρκετοί θα βάλετε στόχο κάποιο νέο κύκλο επιμόρφωσης για το νέο έτος και θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε. Μέχρι το τέλος του μήνα ευνοούνται οι δράσεις σας λοιπόν, η θέληση σας να προχωρήσετε σε νέα πράγματα αλλά και η διάθεση σας που θα σας κάνει να περάσετε καλά στις φετινές γιορτές, ειδικά με καλούς φίλους. Ανήκετε στους τυχερούς. Εκμεταλλευτείτε το.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here