Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Απο αυτό τον μήνα, ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, θα νιώσετε πως αρχίζει μια περίοδος εύνοιας σε θέματα σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε να απελευθερώνεστε και να επεκτείνεστε μέσα από την σχέση σας. Θα καταλάβετε πως όσο βαθαίνει η επικοινωνία με το ταίρι σας, βελτιώνεται η αυτογνωσία σας. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε μια περίοδο με ευκαιρίες για ουσιαστικές σχέσεις που θα μπορούσαν να είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σας. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα βαθύνουν και θα επισημοποιηθούν. Ειδικά περνώντας η πρώτη εβδομάδα θα νιώσετε μια ανάλαφρη διάθεση να βγείτε να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε σαν παιδί. Θα έχετε την επιθυμία να ανταλλάξετε πειράγματα και αστεία με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Προσέξτε να μην παρεξηγηθεί η παιδική σας διάθεση απο τους γύρω σας. Στα μέσα του μήνα κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε απρόσμενες και ευχάριστες προτάσεις ερωτικού ενδιαφέροντος απο το φιλικό περιβάλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει. Οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έντονες και ξυπνούν το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο. Ο ερωτισμός σας μαγνητίζει τους άλλους και σας κάνει πιο τολμηρούς απο ότι συνήθως, αλλά με γλυκό και ευχάριστο τρόπο. Προσέξτε όμως γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε, λειτουργείτε κτητικά σε ότι σας αρέσει, γι’αυτό προσπαθήστε να το εκτονώσετε στον έρωτα, για να αποφύγετε εντάσεις επιβολής.

2ο δεκαήμερο

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει ενεργητικούς και γοητευτικούς. Απο την μια πλευρά, μέχρι τα μέσα του μήνα, έχετε εύνοια σε θέματα σχέσεων. Ασκείτε έλξη και γοητεία στους γύρω σας, που θέλουν να βρεθούν κοντά σας. Έλκετε καλότροπα και ευγενή άτομα, που θέλουν να σχετιστούν μαζί σας και είναι πιθανό να προκύψει μια τρυφερή σχέση. Εσείς εκφράζετε με γλυκό αλλά ξεκάθαρο τρόπο τις ανάγκες σας, και τα μηνύματα σας βρίσκουν τους κατάλληλους αποδέκτες. Για τους δεσμευμένους, θα υπάρξουν ευκαιρίες να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας, και να αμβλύνετε εντάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, βγαίνετε έξω διασκεδάζετε φλερτάρετε και χαίρεστε την ζωή. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, και εκφράζετε τα συναισθήματα σας και τον ερωτισμό σας χωρίς αναστολές και αυτοκριτική. Θα ερωτεύεστε και θα σας ερωτεύονται, αφού το έντονο ερωτικό σας πάθος θα ξεχειλίζει σε κάθε σας έκφραση. Θα έχετε την ανάγκη να εκτονώσετε όλη αυτή την σεξουαλικότητα, κάνοντας πρωτοποριακές ερωτικές επιλογές. Να έχετε αυτοσυγκράτηση, για μην παρεξηγηθείτε από κακές γλώσσες. Επίσης από τα μέσα του μήνα θα αρχίσουν να σας απασχολούν διεξοδικά τα θέματα της εργασίας και της καθημερινότητας. Θα έχετε καλή επικοινωνία με το εργασιακό σας περιβάλλον, και θα μπορείτε με ευστοχία και μεθοδικότητα να λύσετε κάθε δύσκολο πρόβλημα. Οι γύρω σας βλέποντας την νοητική σας δεξιότητα θα σας εμπιστευτούν και θα θέλουν την συνεργασία και αρωγή σας. Προσοχή στις 20 του μήνα, γιατί μπορεί κακές γλώσσες να σας συκοφαντήσουν.

3ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο που απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, σε θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητος. Έχει επιβεβαιωθεί η αξία σας στους συνεργάτες σας και ήδη βλέπετε τα οφέλη. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε την επιθυμία να εκφραστείτε ελεύθερα και να πείτε ότι σας έρχεται στο μυαλό. Θέλετε να συναναστραφείτε με παιδιά και να γίνετε και εσείς παιδί. Η ανάλαφρη διάθεση που βγάζετε προς τα έξω έλκει χαρούμενα άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν και να αστειευτούν μαζί σας. Προσέξτε όμως τα μηνύματα που περνάτε προς τα έξω, γιατί όλο αυτό είναι ένα επιφανειακό παιχνίδι και δεν είστε σε φάση για σοβαρές δεσμεύσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχουν έρθει δίπλα σας ελκυστικά άτομα που έχετε γοητεύσει και θέλουν επαφή μαζί σας. Θα έχετε εύνοια στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μπορείτε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αφού εκφράζεστε με άνεση και ζητάτε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε, με τρόπο που οι άλλοι μπορούν μόνο να συμφωνήσουν μαζί σας. Επίσης καλή περίοδος για να αποκαταστήσετε εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν σε σημαντικές σχέσεις σας. Το τρίτο δεκαήμερο η αυτοπεποίθηση σας κορυφώνεται. Βγαίνετε προς τα έξω με διάθεση για δημιουργία φλερτ έρωτα και χαρά. Ο ενθουσιασμός σας γοητεύει τις παρέες και όσους συναναστρέφεστε και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις επιθυμίες σας. Προσοχή όμως γιατί δεν θα είστε εγκρατείς και πιθανό να έχετε παρεξηγήσεις με άτομα που μπορεί να πάρουν λάθος μηνύματα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Δίδυμοι
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Λέων
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here