Widgets Magazine

Κριός

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας σας βρίσκει να ακτινοβολείτε και να γοητεύετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ έχετε έντονη δράση σε θέματα οικονομικών διεκδικήσεων. Μπορεί να πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν, ή να ξεκαθαρίσετε κοινά με άλλους οικονομικά θέματα, με σκοπό να νιώθετε πιο ασφαλείς. Επίσης και οι σεξουαλικές σας ανάγκες σας οδηγούν σε δράση για να καλύψετε επιθυμίες που τώρα γίνονται πιο έντονες. Την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με την πνευματική σας επέκταση. Μπορεί να αρχίσετε μια διαδικασία μάθησης η να πάρετε κάποια πιστοποίηση. Η σκέψη σας ανοίγει και θέλετε να κατακτήσετε γνώσεις που μέχρι τώρα δεν κατανοούσατε.  Επίσης την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά θέματα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε απρόσμενες αποδόσεις στα οικονομικά σας ως απόρροια των επαγγελματικών σας εξελίξεων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με φίλους, ομάδες και κοινωνικές συναναστροφές. Θα ασκείτε μαγνητισμό και γοητεία στους φιλικούς σας κύκλους και όλοι θα επιζητούν την παρέα σας. Θα βρείτε απόλαυση μέσα από κοινές δράσεις, όπου θα εμπνέετε τους συνοδοιπόρους σας και θα ανταποκρίνονται θετικά στις ιδέες σας. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνετε μιά ερωτική γνωριμία μέσα από τους φιλικούς κύκλους, ή μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε πιο προσωπική.

2ο δεκαήμερο

Ο μήνας σας βρίσκει να δραστηριοποιείστε σε θέματα σεξουαλικά και πως σχετίζονται αυτά με εσωτερικές κρίσεις και ανασφάλειες. Οι επιθυμίες σας γίνονται πιο έντονες και διεκδικείτε αυτά που θέλετε πιο δυναμικά απο ότι συνήθως. Τεστάρετε τον εαυτό σας σε σχέση με το ταίρι σας, και ότι δεν είναι αληθινό και με βάθος δεν σας ικανοποιεί πια. Επίσης στα κοινά οικονομικά που μπορεί να έχετε μαζί με άλλους, εντείνετε την δράση σας και θέλετε να αναλάβετε τον έλεγχο για να νιώθετε πιο ασφαλής. Θα έχετε οικονομικά οφέλη από αυτή την δράση σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην εξανεμιστούν. Αυτές οι ενέργειες θα κυριαρχούν τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. Παράλληλα τις δύο πρώτες εβδομάδες θα σημειώνετε επιτυχίες στα θέματα καριέρας. Θα ασκείτε γοητεία και έλξη στο επαγγελματικό περιβάλλον, και οι ιδέες σας θα βρίσκουν υποστηρικτές και απήχηση. Είναι καλή εποχή να αποκαταστήσετε επαγγελματικές σχέσεις που είχαν ταραχτεί στο παρελθόν. Επίσης μπορεί μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, να προκύψει μια ερωτική σχέση. Την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα, θα ασχοληθείτε με την επέκταση των γνώσεων σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια μάθηση, ή να πάρετε μια πιστοποίηση. Αν σας απασχολούν νομικά θέματα, μπορεί να έχετε εξελίξεις. Προσοχή στις 20 του μήνα σε κουτσομπολιά που μπορεί να σας ταράξουν την ψυχολογία.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια διάθεση ενδοσκόπησης. Η σκέψη σας γίνεται βαθύτερη, και προσεγγίζετε σκοτεινά κομμάτια του εαυτού σας που ίσως αποφεύγατε μέχρι τώρα και σας προκαλούσαν εσωτερικές κρίσεις. Θα έχετε ευθυκρισία και θα μπορέσετε να διακρίνετε βαθύτερες ανάγκες και κρυμμένα συναισθήματα, και να τα διαχειριστείτε, με σκοπό την ψυχολογική σας εξέλιξη για να αποφύγετε στο μέλλον κρίσεις και να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο. Επίσης θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά που είναι κοινά με άλλους και σας απασχολούν, ή φορολογικά και κληρονομικά θέματα που μπορείτε τώρα να λύσετε. Το δεύτερο δεκαήμερο θα απολαύσετε προβολή και θα πάρετε επιβεβαίωση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα ασκείτε έλξη και γοητεία στους συνεργάτες σας που θα έχουν θετική διάθεση απέναντι σας, και θα θέλουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε τον έρωτα στο χώρο της καριέρας σας, ή κάποια επαγγελματική σχέση να εξελιχθεί σε πιο προσωπική. Το τρίτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να περνάτε στην πράξη όλα αυτά που σκεφτήκατε το πρώτο δεκαήμερο. Θα έχετε έντονη δράση σε σεξουαλικά θέματα όπου θα διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Επίσης και σε φορολογικά, κληρονομικά και κοινά οικονομικά θα δράσετε προς όφελος σας και θα έχετε ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 2-8 Δεκεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Ταύρος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here