Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Αυτό τον μήνα αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια και θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας υγείας και καθημερινότητας. Θα έχετε ευκαιρίες να διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο αυτά τα θέματα που όλοι γύρω σας θα αποδεχτούν την αξία σας και τις ικανότητες σας. Θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας να σας ανταμείβουν για όλη την σοβαρότητα που έχετε δείξει τον προηγούμενο καιρό. Στο επόμενο διάστημα θα έρθει η επιτυχία σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα νιώσετε να ελαφραίνει η διάθεση σας. Θα βγείτε έξω γεμάτοι αισιοδοξία θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα χαρείτε την ζωή. Θα βγάλετε το παιδί απο μέσα σας, και θα έλκετε άτομα που θέλουν να μοιραστούν αυτή τη διάθεση μαζί σας. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα, αλλά προσπαθήστε να δίνετε ξεκάθαρα μηνύματα, γιατί μάλλον εκτός από το να παίξετε, δεν θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό. Αν έχετε παιδιά μπορείτε αυτές τις μέρες να έρθετε πιο κοντά τους, και να ταυτιστείτε μαζί τους όσο σπάνια. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε προτάσεις και επιτυχίες σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα είστε γοητευτικοί και διαχυτικοί, και θα έλκετε άτομα που θέλουν να σχετιστούν μαζί σας. Θα μπορείτε να εκφράσετε τις πραγματικές σας ανάγκες από μια σχέση και θα βρείτε ανταπόκριση. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, γεμάτες τρυφερότητα και εγγύτητα. Αν έχουν προκύψει κάποια σύννεφα στην σχέση σας, τώρα έχετε την εύνοια να έρθετε πιο κοντά και να αμβλύνετε τις εντάσεις του παρελθόντος.

2ο δεκαήμερο

Από τις πρώτες μέρες του μήνα σας επηρεάζουν δύο ενέργειες. Από τη μια πλευρά, μέχρι τα μέσα του μήνα σας απασχολούν θέματα εργασίας υγείας και καθημερινότητας. Θέλετε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της ζωής σας και να ρυθμίσετε με πρακτικό τρόπο το καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα βρείτε τρόπους να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη, ασχολούμενοι με τον χώρο αλλά και τις συναναστροφές σας. Στον χώρο της εργασίας θα έχετε ζεστή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, και θα έρθετε πιο κοντά τους. Θα εκφράσετε τις ανάγκες σας αλλά θα κατανοήσετε καλύτερα και τις δικές τους, και θα βελτιώσετε το κλίμα μεταξύ σας. Παράλληλα και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου του μήνα, θα πρέπει να διαχειριστείτε εντάσεις που προέρχονται απο το σπίτι. Μπορεί τα μέλη της οικογένειας σας να προβάλλουν υπερβολικές απαιτήσεις. Τα οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Προβλήματα ή απωθημένα που νομίζατε πως είχαν εκτονωθεί, επανέρχονται και πρέπει τώρα να λυθούν οριστικά. Η ένταση και η αγωνία που νιώθετε πιθανώς να μην βοηθούν στην εγγύτητα των οικογενειακών σας σχέσεων και σας φέρνουν σε θέση άμυνας. Προσπαθήστε να συντονίσετε την δράση σας σε πρακτικά θέματα για να αποφύγετε συγκινησιακές συγκρούσεις. Ευτυχώς από τα μέσα του μήνα θα αρχίσει να ελαφραίνει η διάθεση σας, βγαίνοντας προς τα έξω με παιδική διάθεση για να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και να χαρείτε. Οι γύρω σας θα ανταποκρίνονται θετικά στις διαθέσεις σας και έτσι θα εκτονώσετε τις εντάσεις που αντιμετωπίζετε στα οικογενειακά θέματα.

3ο δεκαήμερο

Απο τη αρχή του μήνα και για το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μια επικοινωνιακή διάθεση για τα θέματα του σπιτιού και τα μέλη της οικογένειας σας. Θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε με τους οικείους σας, και να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις ανάγκες τους. Αλλά και τις δικές σας ανάγκες θα μπορέσετε να εκφράσετε και να βρείτε κοινή συνισταμένη. Κάποιες εμπειρίες απο το παρελθόν που μπορεί να είχαν ξεχαστεί, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια γιατί μπορούν πιο εύκολα να εκφραστούν και να λυθούν. Επίσης είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με διαδικαστικά θέματα του σπιτιού και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις έχοντας ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα απολαύσετε αποδοχή και ζεστασιά απο το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα έχετε καλή επικοινωνία με συναδέλφους και θα αμβλύνετε εντάσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Αυτές τις μέρες σας ενδιαφέρουν πρακτικά θέματα εργασίας και καθημερινότητας, αλλά τα προσεγγίζετε με συναισθηματικό τρόπο που σας κάνει να καταφέρνετε ότι θέλετε. Το τελευταίο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο σπίτι. Ίσως κάποια θέματα που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα έχουν εγείρει αντιδράσεις απο τους οικείους σας, και τώρα μπορεί να γίνετε αποδέκτης θυμού η επιθέσεων. Αν προσπαθήσετε να απαντήσετε δυναμικά, είναι πιθανό να δυναμιτίσετε περισσότερη ένταση και να έχετε διασπαστικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να συντονίσετε την ενέργεια σας με αυτή των άλλων και να την εκτονώσετε σε πρακτικά θέματα, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές εμπλοκές. Την τελευταία εβδομάδα, θα έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Θα βγείτε προς τα έξω με παιδική και ανάλαφρη διάθεση να διασκεδάσετε και να εκτονώσετε την πίεση των προηγουμένων ημερών. Θα είστε ευχάριστοι στις παρέες και θα γοητεύετε με την παιδικότητα σας τους γύρω σας. Απολαύστε το χωρίς αναστολές μετά από την πίεση που είχατε.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Καρκίνος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Παρθένος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here