Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο που βιώνετε ανατροπές σε θέματα σκέψης και φιλοσοφίας ζωής. Κάποιες απογοητεύσεις απο το παρελθόν, η ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες, σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και να αναζητήσετε νέα νοήματα. Ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, αλλά προοδευτικά και οι υπόλοιποι του πρώτου δεκαήμερου θα βιώσετε αλλαγές που μπορεί αρχικά να σας ταράξουν αλλά θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στην αλήθεια σας και στις πραγματικές σας ανάγκες. Την δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα στραφείτε στην οικογένεια τις ρίζες σας και τα παιδικά σας χρόνια. Θα έχετε μια νοσταλγική διάθεση να βρεθείτε κοντά στους οικείους σας, να συζητήσετε μαζί τους και να ανταλλάξετε συναισθήματα. Θα θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε με παιδιά για να επαναφέρετε τα συναισθήματα εκείνης της εποχής. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες μέσα απο την διασκέδαση μέσα απο τον έρωτα, να λάβετε σημαντικά νοήματα για την φιλοσοφία ζωής που σας απασχολεί αυτό τον καιρό. Επίσης μπορεί να έχετε κέρδη απο τυχερά παιχνίδια. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητα την υγεία και τα εργασιακά θέματα. Θα προσπαθήσετε με πρακτικό τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους. Θα μπορέσετε να εκφράσετε με σαφήνεια αλλά και εγγύτητα τις ανάγκες σας και να κατανοήσετε τις ανάγκες των άλλων. Επίσης η διακόσμηση και η αισθητική αναβάθμιση του εργασιακού σας χώρου θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.

2ο δεκαήμερο

Το τελευταίο μεγάλο διάστημα, ειδικά οι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαήμερου, βιώνετε μη ξεκάθαρες καταστάσεις σε θέματα σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση η ένα ανεκπλήρωτο αίσθημα. Ευτυχώς μέχρι τα μέσα του μήνα θα χαλαρώσετε. Θα έχετε χαρούμενη διάθεση και με ανάλαφρη ψυχολογία θα βγείτε προς τα έξω, θα διασκεδάσετε θα φλερτάρετε και θα κάνετε θραύση! Θα είστε γοητευτικοί και ελκυστικοί, και θα γίνετε αποδέκτες θαυμασμού και προτάσεων. Θα μπορείτε να εκφράσετε τον ερωτισμό σας και θα κάνετε κατανοητό στους γύρω σας τι θέλετε, ενώ θα έχετε την διάκριση να αντιληφθείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα απο τις προτάσεις που θα πέφτουν βροχή. Απο την άλλη πλευρά θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε επικοινωνία, μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια. Θα έχετε κουράγιο και διάθεση να προβάλετε τις απόψεις σας και τον δυναμισμό να τις επιβάλλετε στους γύρω σας. Μπορεί να πρέπει να διαχειριστείτε εντάσεις με αδέλφια κοντινούς συγγενείς η γείτονες, γι’αυτό προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να μετριάσετε τον δυναμισμό σας, που μπορεί αυτές τις μέρες, χωρίς να το καταλαβαίνετε να σας κάνει να μην ακούτε τους άλλους. Ειδικά στις 19 του μήνα προσέξτε, συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με την οικογένεια σας, ίσως να προκαλέσουν απογοήτευση στον σύντροφο σας η σας δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Επίσης την Τρίτη εβδομάδα του μήνα θα έχετε επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας σας. Θα ανασύρετε μνήμες και θα θελήσετε να μοιραστείτε την νοσταλγική σας διάθεση με τους οικείους σας. Θα έχετε καλή επικοινωνία ευθυκρισία και αντίληψη, γι’αυτό είναι καλή  περίοδος να λύσετε και πρακτικά θέματα.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αυξάνεται η επικοινωνία σας. Οι επαφές θα είναι συνεχείς και τα ερεθίσματα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η σκέψη σας θα είναι γρήγορη και ενώ θα σκέφτεστε πολλά πράγματα μαζί, ίσως νιώσετε πως το περιβάλλον σας δυσκολεύεται να σας παρακολουθήσει. Προσπαθήστε να έχετε κατανόηση, και αποφύγετε εντάσεις. Επειδή θα έχετε μεγάλη δεκτικότητα σε ερεθίσματα θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε μια σκέψη, γι’αυτό μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτές τις μέρες αλλά καταγράψτε τα δεδομένα για να τα διαχειριστείτε με ηρεμία. Το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε επιθυμία να βγείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Θα έχετε ανάλαφρη διάθεση, και χωρίς αναστολές θα εκφράζετε τις επιθυμίες σας, γοητεύοντας τους γύρω σας. Θα έχετε ευκαιρίες για ερωτικές απολαύσεις και προτάσεις για τρυφερές γνωριμίες από καταγοητευμένους θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι θα μπορείτε να ζήσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας αφού θα μπορείτε να νιώσετε τις επιθυμίες του και θα έχετε την διάθεση και την εγγύτητα να τις καλύψετε. Το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε αυξημένη δραστηριότητα και μετακινήσεις. Θα έχετε ευθυκρισία στους στόχους σας και αυτοπεποίθηση στη δράση σας. Θα μπορέσετε να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά προσέξτε τις εντάσεις που προκαλείτε, γιατί δεν έχετε αίσθηση της μαχητικότητας σας. Προσοχή στην οδήγηση για μικροατυχήματα βιασύνης. Την τελευταία εβδομάδα θα στραφείτε προς το σπίτι και τους οικείους σας. Θα συζητήσετε θέματα του παρελθόντος με νοσταλγική διάθεση, και θα έρθετε πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειας σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Λέων
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Ζυγός
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here