Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Εσείς περνάτε μια φάση που ο εσωτερικός σας εαυτός επαναστατεί και νιώθετε πως θέλετε να κάνετε ανατροπές. Μπορεί να θορυβηθούν οι γύρω σας μια και δεν έχουν συνηθίσει σε ασταθείς συμπεριφορές απο μέρους σας. Την εβδομάδα μετά το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε τάσεις ενδοσκόπησης. Θα προσεγγίσετε βαθύτερες σκέψεις σας, και θα ανασύρετε κρυμμένα συναισθήματα που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν κρίσεις. Θα έχετε αναλυτικό πνεύμα και ευθυκρισία και θα μπορέσετε να ανακαλύψετε εσωτερικές αλήθειες. Επίσης θέματα οικονομικά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους , ή φορολογικά και κληρονομικά θέματα θα βρουν λύση μέσα απο την ευθυκρισία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο. Για κάποιους από εσάς το επίκεντρο αυτής της περιόδου θα βρίσκεται στα σεξουαλικά θέματα, όπου θα διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και θα καλύψετε επιθυμίες σας που είχαν μείνει ανεκπλήρωτες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα κυριαρχείτε στον χώρο της καριέρας. θα ακτινοβολείτε και θα ασκείτε έλξη και γοητεία στους συνεργάτες σας που θα έχουν θετική διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις μέρες μπορείτε να αποκαταστήσετε εντάσεις που μπορεί να είχαν προκύψει σε σχέσεις του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Επίσης μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα στους επαγγελματικούς σας κύκλους, η κάποια επαγγελματική σχέση να γίνει πιο προσωπική.

2ο δεκαήμερο

Απο την αρχή και μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα, σας χαρακτηρίζει αισιοδοξία και εξωστρέφεια. Έχετε μια επιθυμία να διευρύνετε τις γνώσεις σας σε φιλοσοφικά ή επιστημονικά θέματα και γενικώς να επεκταθείτε. Νιώθετε πιο ανεξάρτητοι από περιοριστικές αντιλήψεις του παρελθόντος και μπορείτε να κατανοήσετε το περιβάλλον σας με πνεύμα δικαιοσύνης και εγγύτητας. Είναι πιθανό να αρχίσετε ένα επιμορφωτικό κύκλο, η να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή διαλέξεις, μιας και η μάθηση σας συναρπάζει αυτή την περίοδο. Παράλληλα το ίδιο διάστημα και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου του μήνα, σας απασχολούν έντονα οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Θα διεκδικήσετε με δυναμισμό την αποδοχή και τον σεβασμό των εγγύτερων σχέσεων της ζωής σας. Η αμεσότητα που εκφράζετε τις επιθυμίες σας κυρίως στο ταίρι σας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ανάμεσα σας. Γι’αυτό η πρόκληση θα είναι να προβάλετε τις απαιτήσεις σας, αλλά με τέτοιο τρόπο που να μην διεγείρει ένταση στην άλλη πλευρά. Σκεφτείτε πως δεν μπορείτε να ζητάτε ολοκληρωτική αφοσίωση απο τους άλλους στο βαθμό που την δίνετε εσείς, γιατί δεν δείχνουν όλοι την αγάπη τους με τον ίδιο τρόπο. Αυτή η επικοινωνία μπορεί να επεκταθεί και σε κοινά οικονομικά θέματα διαχείρισης με τον σύντροφο σας, η ακόμα και στη σεξουαλική σας σχέση. Σας χαρακτηρίζει ευθυκρισία και ορθολογισμός και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που να είναι πιο δίκαιες και κοινά αποδεκτές.

3ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχετε διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σας, αλλά και με τους πιο κοντινούς σας συνεργάτες. Σας διακρίνει ευρεία αντίληψη και διεισδυτικότητα και μπορείτε να κατανοήσετε τις ανάγκες των άλλων, αλλά και να βρείτε κοινή συνισταμένη με τις δικές σας. Σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και μπορείτε να διακρίνετε αν προέρχεται από πραγματικό ενδιαφέρον η ανταγωνισμό. Τώρα μπορείτε να αμβλύνετε εντάσεις και να λύσετε προβλήματα που ίσως είχαν προκύψει στο παρελθόν. Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή η επικοινωνιακή σας διάθεση θα επεκταθεί σε επιθυμία μάθησης. Θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε σε φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Η ευρύτητα της σκέψης που σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο θα σας δώσει την δυνατότητα να επεκταθείτε πνευματικά και να κατανοήσετε έννοιες που σας δυσκόλευαν στο παρελθόν. Μπορείτε τώρα να αρχίσετε ένα κύκλο μάθησης η να κάνετε επιμορφωτικά σεμινάρια. Εύνοια επίσης σε δικαστικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε στην δράση όλων αυτών που συζητήσατε το πρώτο δεκαήμερο με το ταίρι σας και θα διεκδικήσετε πιο δυναμικά αυτά που θέλετε. Επειδή θα σας χαρακτηρίζει έντονη κτητικότητα, προσπαθήστε να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια στο σεξ για να αποφύγετε εντάσεις. Επίσης το ίδιο διάστημα θα ασχοληθείτε διεξοδικά με οικονομικές υποθέσεις που διαχειρίζεστε με άλλους, η φορολογικά και κληρονομικά θέματα που τώρα μπορούν να λυθούν.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Κριός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019 – Δίδυμοι
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here