Widgets Magazine
Φαίνεται να μην βλέπετε και πολύ ζεστά τις… φιέστες των Χριστουγέννων και να σας αφήνουν παγερά αδιάφορους φέτος τα διάφορα happenings και οι κοινωνικές προσκλήσεις. Μάλλον προτιμάτε την ασφάλεια του σπιτιού σας και την απομόνωση και αν είναι να περάσετε ευχάριστα με κάποιον, θα είναι ερωτικός/η παρτενέρ. Καθόλου απίθανο μάλιστα, να αναγκαστείτε να τον – την κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε! Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία εκείνη που θα περάσει τις γιορτές δουλεύοντας ή που αναγκαστεί να παρευρεθεί σε οικογενειακές υποχρεώσεις: Λίγη προσοχή αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις σε αυτή τη περίπτωση. Πάντως, με την έλευση αυτού του μήνα, εγκαινιάζεται για εσάς μία περίοδος σημαντικής επαφής με τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σας και αρκετών αποκαλύψεων, όχι μόνο ψυχολογικών αλλά και κυριολεκτικών…
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Εδώ και αρκετές μέρες έχετε πάρει… φωτιά, με τις υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τον εκνευρισμό σας να έχει ανέβει σε αφύσικα επίπεδα. Άλλωστε, βρίσκεστε σε περίοδο ξεκαθαρισμάτων, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει και μάλιστα, θα είναι έντονο τις ημέρες τις γιορτών. Επειδή λοιπόν η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα της, επειδή οι αποκαλύψεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα θα σας βάλουν σε διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε πράγματα κι επειδή εδώ και καιρό, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με την αλήθεια σας κι αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη, προετοιμαστείτε για έναν μήνα που θα έχει αρκετές εντάσεις και ξεκαθαρίσματα, που αν δεν θέλετε να συμβούν, καλύτερα να αποφύγετε επαφές ή καταστάσεις που θα σας φέρουν στα άκρα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οι υπόλοιποι βρίσκεστε υπ’ ατμόν τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του μήνα, με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας βγάλουν κι εκτός εαυτού. Έντονες και οι ημέρες των γιορτών, ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου πάλι, με ερωτικές εντάσεις και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά για τους υπόλοιπους είναι αλλιώς: Ανανεώνεστε, βελτιώνετε την εμφάνιση σας, παίρνετε και δίνετε χαρά, διασκεδάζετε.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Από τις 4 έως και τις 19/12 περίπου είναι το εντονότερο για εσάς διάστημα του μήνα, με τον Άρη να περνάει στο δεκαήμερο σας και να αυξάνει επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, κάτι που δεν σας έρχεται καθόλου… ελαφρύ αυτό το μήνα. Αυτό που έχετε ανάγκη, είναι να απομονωθείτε, να μείνετε με τον εαυτό σας (ένας – μία αγαπημένη χωράει μόνο), να ηρεμήσετε. Φροντίστε μόνο, να μην γίνει αναγκαστικά κάτι τέτοιο, λόγω κάποιας ασθένειας ή ατυχήματος. Κοντά στις 12 του μήνα όμως, με την Πανσέληνο να εστιάζει στον τομέα της διασκέδασης, του φλερτ αλλά και των φίλων και ομάδων, θα έρθετε σε επαφή με κόσμο, κάτι που δεν είναι κακό: Απο εκεί μπορεί να προκύψει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον αλλά και να δείτε να προχωράει ό,τι έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και μπορεί να αφορά κάποιο επιχειρηματικό ή δημιουργικό project. Πολλές και οι υποχρεώσεις στο κομμάτι της δουλειάς, γεγονός που θα δημιουργήσει εκνευρισμούς και χρειάζεται προσοχή σε αυτή τη περίπτωση η σχέση σας με προϊσταμένους και ανωτέρους. Άλλοι πάλι, ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τώρα κάτι επαγγελματικό, που όσο να ‘ναι, θα δημιουργήσει πιέσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται για τον μήνα που θα… αλλάξει τις ζωές σας αλλά θα δώσει ευκαιρίες ενδοσκόπησης απ΄τη μία, ώστε να δείτε καλύτερα και με νέα οπτική τα νέα σας σχέδια και όσα έχετε πραγματικά ανάγκη, προκειμένου να απαλλάξετε σύντομα τον εαυτό σας από ό,τι πλέον δεν σας καλύπτει.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου
Δεν αλλάζουν πολλά και για εσάς, που όπως φαίνεται, θα προτιμήσετε την παρέα του… εαυτού σας αυτό το μήνα, το πολύ – πολύ, ενός ακόμα ανθρώπου, αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Είτε γιατί δεν θέλετε να καταπιέσετε τις ανάγκες σας αυτή τη περίοδο (άλλωστε δεν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία που κάνει εύκολα υποχωρήσεις και δεν αντιδρά), ανάγκες που σχετίζονται με εσάς ή τους ανθρώπους που θέλετε να βοηθήσετε κατ’ εξαίρεση. Άλλοι θα προτιμήσετε την απομόνωση για συναισθηματικούς λόγους, εφόσον φαίνεται ότι το αντικείμενο του πόθου σας αυτή τη περίοδο, δεν θέλει να εκτεθεί. Πάντως χρειάζεται λίγη προσοχή στις εμμονές και το παρασκήνιο που μπορεί εύκολα να προκύψει αυτό το διάστημα και να σας μπλέξει ψυχολογικά, περισσότερο από όσο υπολογίζατε. Από τις 19/12 και μέχρι το τέλος του μήνα, εκεί που άλλοι διασκεδάζουν εσείς μπορεί να κληθείτε να δουλέψετε ή εκεί που υπολογίζατε να αποσυρθείτε, να προκύψουν οικογενειακές υποχρεώσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού: Και στις δύο περιπτώσεις θα δημιουργηθεί εκνευρισμός, κι ως γνωστόν, οι εκνευρισμοί καταλήγουν σε εντάσεις, κάτι που καλό θα είναι να αποφύγετε για πολλούς λόγους. Προσοχή επίσης το ίδιο διάστημα σε ασθένειες και ατυχήματα που μπορεί να σας απομονώσουν και να σας κάνουν να νιώσετε δυσάρεστα.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here