Widgets Magazine
Πολλές οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις περιλαμβάνει ο Δεκέμβριος κι εύλογα θα σκεφτεί κάποιος ότι αυτό θα προέκυπτε έτσι κι αλλιώς λόγω της εορταστικής περιόδου. Η αλήθεια όμως είναι ότι το ζώδιο σας φαίνεται να είναι από εκείνα με τις περισσότερες υποχρεώσεις, κάτι που δεν θα σας συναντήσει στην πιο κοινωνική σας φάση, σαν να πρέπει να πιεστείτε για να ανταπεξέλθετε. Όχι ότι δεν θα υπάρξουν και περίοδοι που θα ευχαριστηθείτε, αλλά στην παρούσα, όλα εισπράττονται από εσάς ως πρόσθετο βάρος που αναγκάζεστε να επωμιστείτε. Αρκετά και τα έξοδα, προσέξτε μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θυμηθείτε ότι παρά την πίεση, ο Δίας από τον Αιγόκερω θα φερθεί ευγενικά σε πολλούς, θα απαλλάξει από βάρη και θα δώσει ευκαιρίες.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού
H έκλειψη του Δεκεμβρίου στις 4°06′ του Αιγόκερω (που αποτελεί και το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του μήνα) αφορά πολλούς από εσάς. Λαμβάνει χώρα μέσα σε άλλα και στον τομέα που αφορά την οικογένεια, τους γονείς, την κατοικία και την ακίνητη περιουσία, κι έτσι, θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται ζητήματα που αφορούν τα παραπάνω, που δεν γίνεται να μην σας επηρεάσουν και ψυχολογικά. Μην διογκώσετε την εικόνα των πραγμάτων και προβείτε σε υπερβολές, κάτι που θα έχετε την τάση να κάνετε στη διάρκεια των γιορτών. Από τις 20/12 και μέχρι τα τέλη του μήνα περίπου, θα είναι ασφαλώς και λόγω των ημερών πολλές οι ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, νέους έρωτες αλλά και κάποιες εντάσεις στον ερωτικό τομέα. Προσέξτε μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, λόγω εκτάκτων εξόδων ή σπατάλης, ειδικά για το χώρο του σπιτιού που θέλετε να ομορφύνει για να υποδεχτεί όσους αγαπάτε την περίοδο των γιορτών.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού
Μαζί με την χρονιά που ετοιμάζεται να αποχωρήσει, απομακρύνεται και ο Κρόνος από το δεκαήμερο σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φεύγουν από τους ώμους σας όλα τα βάρη που έχετε επωμιστεί, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Δεκέμβρης, μήνας απολογισμών και συμπερασμάτων, είναι και ο τελευταίος που θα σας κάνει να νιώθετε εγκλωβισμό και πίεση. Ειδικά αν δεν έχετε πλανήτες στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα μαζί με τη νέα χρονιά και να περπατήσετε με ελαφρύτερο βηματισμό. Μέχρι και το τέλος του όμως, θα είναι πολλές οι υποχρεώσεις, ειδικά οι οικογενειακές και επαγγελματικές, που δεν θα σας επιτρέψουν να βιώσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα όπως θα επιθυμούσατε. Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι πιο “θλιμμένες”, κυρίως λόγω της βαριάς σας διάθεσης αλλά σύντομα θα είναι όλα καλύτερα. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τον χώρο σας, ιδιαίτερα από τις 4/12 και μετά, αρκεί να προσέξετε τα έξοδα που θα προκύψουν γιατί θα είναι εύκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
Ο Δεκέμβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού
Πρόκειται για τον μήνα που το δεκαήμερο σας υποδέχεται τον Κρόνο και εγκαινιάζεται μία περίοδος αυξημένων υποχρεώσεων αλλά και μεγάλων αλλαγών, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 14 – 15 Οκτωβρίου. Ήδη θα πρέπει να νιώθετε ότι εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να “σκοτώσετε” καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν αλλά και να αλλάξετε οι ίδιοι, η στάση σας απέναντι στα πράγματα. Το με τι τρόπο θα γίνει αυτό, αφορά τα προσωπικά ωροσκόπια αλλά είστε πολλοί που θα δείτε να αλλάζουν με κάποιο τρόπο οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι θετικές στο να προγραμματίσατε όσα πρέπει. Από τις 11 του μήνα ως και τα μέσα του περίπου, οι μέρες είναι έντονες συναισθηματικά και η ψυχολογία σας δεν θα διανύει την καλύτερη της φάση. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να οριοθετήσετε καταστάσεις. Αποφύγετε χειρισμούς, ζήλιες και καταστάσεις που εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές κρίσεις. Κάποιοι θα δείτε καταστάσεις να οδεύουν προς το τέλος τους. Οι τελευταίες 10 ημέρες του μήνα είναι λογικό να απαιτούν πιο ανοιχτό το πορτοφόλι σας αλλά πρέπει να προσέχετε αν δεν θέλετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού εντελώς.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here