Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Από την αρχή του μήνα έχετε ανεβασμένη διάθεση, και ασκείτε γοητεία και έλξη. Θέλετε να φροντίσετε την εμφάνιση σας αλλά και των γύρω σας. Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδανικοί για το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε νέες τρυφερές και γλυκές γνωριμίες. Ίσως τώρα αρχίσετε μια διαδικασία αναβάθμισης της εμφάνισης σας με μια δίαιτα ή άσκηση. Μετά το πρώτο δεκαήμερο γίνεστε πιο δραστήριοι και αυξάνετε τις δημόσιες σχέσεις. Θα ακούσετε απόψεις και θα πάρετε ιδέες για τη δράση σας αλλά προσέξτε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Επίσης μπορεί να κάνετε μικρά ταξίδια για εργασία ή διασκέδαση. Μετά τα μέσα του μήνα αυτή η διάθεση γίνεται δημιουργία, και έχετε την αίσθηση πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Είναι δεδομένο πως θα χαρείτε τον έρωτα και την διασκέδαση, αλλά προσέξτε το αίσθημα δύναμης που έχετε να μην κάνει τους γύρω σας να νιώσουν πως φέρεστε εγωιστικά και αλαζονικά.

2ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει στην αρχή του γεμάτους ευαισθησίες. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι ανοιχτός και εσείς θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους ακόμα και θυσιάζοντας κάτι δικό σας. Η φιλανθρωπία είναι στη σκέψη σας και ο ψυχισμός σας γίνεται πιο προσεγγίσιμος. Από το δεύτερο δεκαήμερο σκέφτεστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας και οι κινήσεις σας είναι εύστοχες και αποτελεσματικές. Καλή περίοδος για εμπορικές συμφωνίες. Από τις 15 ως τις 25 του μήνα θα έχετε την τάση για ασκητισμό και ίσως και απομόνωση, και θα περιορίσετε τη δράση σας. Μπορεί από μόνοι σας να αρνηθείτε χαρές και ίσως και τον έρωτα σε μια κρίση απομόνωσης. Στο τέλος του μήνα παρουσιάζεται σύγχυση στις πληροφορίες που δέχεστε και η αλήθεια δεν είναι ξεκάθαρη. Τα γεγονότα διαστρεβλώνονται. Η κρίση σας είναι συγκεχυμένη και καλό θα ήταν να μη πάρετε αποφάσεις.

3ο δεκαήμερο

Η διάθεση σας είναι λίγο σκοτεινή από το προηγούμενο διάστημα. Μέσα στον Φεβρουάριο θα έχετε εντάσεις, προστριβές και ανατροπές στα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δέχεστε επιθέσεις ή ψυχρότητα από τους οικείους σας. Μπορεί να δημιουργούνται προβλήματα με κάποιο μέλος της οικογένειας. Ίσως ανατραπεί το καθεστώς που υπάρχει μέσα στο σπίτι ή ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Μπορεί να σταματήσετε μια δραστηριότητα που έχει να κάνει με το σπίτι. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να αντιμετωπίσετε τις εντάσεις με συγκατάβαση για να αποφύγετε ρήξεις, τσακωμούς και ίσως ακόμα και αποχωρισμούς. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, οι εντάσεις θα μειωθούν, αλλά το κλίμα ανατροπής θα συνεχίσει να σας πιέζει. Όλα αυτά θα σας οδηγήσουν σε μια ενδοσκόπηση και θα ευαισθητοποιήσουν τον ψυχισμό σας. Στα τέλη του μήνα σας απασχολεί η προσφορά προς τους άλλους και γίνεστε πιο δοτικοί.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Toξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Υδροχόος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here