Widgets Magazine

Σε γενικές γραμμές, ο Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται θετικός για εσάς. Ειδικά οι πρώτες μέρες, είναι ευνοϊκές και υπάρχει υποστήριξη. Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων (και ακόμα περισσότερο με τη σύνοδο του με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο του με τον Δία) η επικοινωνία που είναι κάτι σαν οξυγόνο για εσάς δεν θα βρίσκεται και στην καλύτερη της φάση. Με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο δε, θα ολοκληρώσετε κάποιους κύκλους και θα προετοιμαστείτε για τους νέους που θα έρθουν. Προσοχή σε ασθένειες και οξείες καταστάσεις. Τέλος, φανείτε έξυπνα και σχεδιάστε ή τακτοποιήστε τώρα θέματα, πριν την αναδρομή του Ερμή τον επόμενο μήνα, κάτι που για τους περισσότερους από εσάς είναι πολύ κουραστικό, εφόσον πρόκειται για τον κυβερνήτη πλανήτη σας.

 

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων

Υπάρχει μία «νηνεμία» τις πρώτες δέκα μέρες του Φεβρουαρίου. Από εκεί κι έπειτα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, ο επαγγελματικός χώρος συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αυξάνονται οι επικοινωνιακές υποχρεώσεις εκεί και οι μετακινήσεις. Χρειάζεται προσοχή όμως και στο τι λέτε και στο τι μεταφέρετε και αντιλαμβάνεστε με αυτόν τον κάπως χαοτικό Ερμή που δεν είναι ό,τι ευκολότερο για την πρακτική σας φύση. Αυτό τον μήνα επίσης, θα θελήσετε (και θα πρέπει) να βάλετε σε μία ροή χρέη και οικονομικές υποχρεώσεις . Υπάρχει και κάτι που δρα «υπόγεια» σε ψυχολογικό επίπεδο και σχετίζεται με τις οικονομικές σας ανασφάλειες αλλά και τη λίμπιντο, που σας απασχολεί σε ένα πιο βαθύ πεδίο, κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται σταδιακά για πολύ καιρό, σε όλους τους εκπροσώπους του δεκαημέρου. Η Πανσέληνος του μήνα, επίσης εστιάζει στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα απορροφήσει πολλή από την ενέργεια σας.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου, εκμεταλλευτείτε τις πρώτες μέρες του μήνα. Η πολύ ευνοϊκή όψη εξαγώνου Ερμή – Δία, θα φέρει ευκαιρίες για επικοινωνιακά ανοίγματα (που είναι τόσο σημαντικά για εσάς), νέα σχέδια και θετικές συμφωνίες. Μετακινήσεις και ταξίδια, ευνοούνται επίσης το ίδιο διάστημα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, για όλους τους εκπροσώπους του δεκαημέρου, αυξάνεται η κινητικότητα στον χώρο εργασίας και οι επικοινωνιακές απαιτήσεις, όπως και οι μετακινήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή όμως, χρειάζεται από όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 5-7 Ιουνίου. Η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα επιφυλάσσει πλάνες, παρανοήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις ή ψέματα. Προσέξτε τι υπογράφετε, τι λέτε και τι ακούτε. Παράλληλα, πρόκειται για επικίνδυνο διάστημα σε ό,τι αφορά επιπολαιότητες. Άνθρωποι συνεχίζουν κι έρχονται στη ζωή σας και ο τομέας των σχέσεων είναι αρκετά ενεργός, οπότε προσέχετε τη διαχείριση του.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Γ΄ δεκαήμερο των Διδύμων

Ο μήνας ξεκινάει με την ενέργεια στραμμένη σε συλλογικότητες, ομάδες ή φιλικά πρόσωπα. Καλό θα είναι βέβαια, με την όψη Άρη – Ουρανού σε ισχύ, να έχετε το νου σας ώστε να μην δημιουργηθούν εκρηκτικές καταστάσεις εκεί. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι ιδανικές για ξαφνικές εκπλήξεις, που συμπεριλαμβάνουν και τον ερωτικό τομέα! Τα καλύτερα όμως, έρχονται από τα μέσα του μήνα και μετά: Ο Δίας, περνάει επιτέλους στο δεκαήμερο σας. Μέχρι να έρθει η ώρα της ανάδρομης πορείας του, θα ευνοήσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά αλλά και για όσους το χρειάζονται, απελευθερωτικά, με μικρότερο κόστος. Άρα, ευνοϊκός ο Φεβρουάριος σε γενικές γραμμές για εσάς. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές και τις λεκτικές γκάφες σε επικοινωνία και μετακίνηση, κοντά στις 22/2, με το τετράγωνο Ερμή – Δία, που μπορεί να βγάλει υπερβολές.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here