Widgets Magazine

Έρχεστε από έναν δύσκολο Ιανουάριο και η αλήθεια είναι ότι στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει και ο Φεβρουάριος. Μπορεί να μην φιλοξενεί εκλείψεις, είναι όμως μήνας κατά τον οποίο ενεργοποιούνται εκ νέου. Παράλληλα, Κρόνος,  Ουρανός και Πλούτωνας, συνεχίζουν να σας απασχολούν, να γκρεμίζουν παλιές δομές και να σας ωθούν στο χτίσιμο νέων. Οι προκλήσεις έρχονται από τους άλλους και διαφοροποιούνται, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε. Κάτι λιγότερο από το πρώτο μισό του μήνα, είναι το διάστημα δε, που δοκιμάζει με τις απαιτήσεις του την υπομονή σας.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Είστε το πιο ευνοημένο από τα δεκαήμερα γι’ αυτό τον μήνα. Αν δεν συντρέχουν άλλοι αστρολογικοί λόγοι, θα ηρεμήσετε από την κούραση και το τρέξιμο του προηγούμενου διαστήματος καταρχάς.  Από τις 14/2 και μέχρι το τέλος του μήνα δε, ευνοούνται οι συλλογικές δράσεις και τα νέα σχέδια, αλλά και η επικοινωνία με φίλους. Αλλά και πριν, μέχρι την ίδια περίπου περίοδο, θα προσελκύσετε θετικές γνωριμίες ή θετικές εξελίξεις με τις ήδη υπάρχουσες. Όσους σας απασχολούν θέματα σπουδών ή μετακινήσεων, καλό είναι να φροντίσετε τώρα τα σχέδια σας, αλλά με προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο επόμενος μήνας θα είναι απαγορευτικός για ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, κανονίστε τις λεπτομέρειες έγκαιρα λοιπόν. Κατά  τα’ άλλα, εφόσον το επιτρέπει και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, χαλαρώστε, το δικαιούστε.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Το δικό σας δεκαήμερο είναι δύσκολο έως αδύνατο να απολαύσει τα δεδομένα του προηγούμενου.  Δεν είναι μόνο ο Κρόνος που πιέζει (αλλά φέρνει και ευκαιρίες) τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, είναι και η ενεργοποίηση της έκλειψης του Ιανουαρίου, που θα πρέπει να σας υποψιάσει ώστε να είστε σε αναμονή γεγονότων. Υπάρχει πίεση και σε συναισθηματικό επίπεδο, εφόσον σχέσεις δοκιμάζονται, κι αυτό θα ενταθεί με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον 7ο φυσικό σας οίκο, που αφορά τους άλλους. Να είστε προετοιμασμένοι για το ότι μπορεί εύκολα να προκύψει απόσταση και ψυχρότητα αλλά και οικονομική ανασφάλεια, ειδικά κοντά στις  18/2.  Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να υποστηρίζει θέματα σπουδών, ταξίδια αλλά και την πνευματική σας  πρόοδο, όμως με τον Ερμή να τον συναντά στις 19/2, προσπαθήστε να είστε σαφείς και απαιτήστε και από  τους άλλους να είναι και να μην υπερεκτιμήσετε καταστάσεις. Θυμηθείτε ότι δεν είναι μόνο εποχή ξεκαθαρισμάτων αλλά και «χτισίματος». Όσο δύσκολη κι αν φαίνεται τώρα, θα δώσει καρπούς αργότερα αν κινηθείτε με συνέπεια.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Ξεκινάει «συγκρουσιακά» ο μήνας, με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών, στον χώρο εργασίας. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που αναδύονται με το «καλημέρα» του Φεβρουαρίου και η πίεση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Περίοδος που όπως και να ΄χει, πρέπει να προσέχετε και τον εαυτό σας. Τα παραπάνω ισχύουν για όσους έχετε γεννηθεί 13 -15 Ιουλίου κυρίως, ή όσους έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στην 22η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων.  Για τους ίδιους ισχύει το ότι κοντά στις 22/2 θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το τέλος κάποιων καταστάσεων ενώ άλλοι, θα βιώσουν έντονα τις μέρες και θα πρέπει να αποφύγετε φτηνές συμπεριφορές. Για όλους τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου είναι κουραστικός ο Φεβρουάριος στο πρώτο μισό του, με τον Άρη να απαιτεί κίνηση και να δημιουργεί εκνευρισμούς. Όμως ειδικότερα, όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, οφείλετε να είστε προσεκτικοί το διάστημα κοντά στις 13/2, με τον Άρη και τον Ουρανό να συναντιόνται και να δημιουργούν εντάσεις και ρήξεις στον επαγγελματικό αλλά και οικογενειακό χώρο.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here