Widgets Magazine

Αρκετές από τις όψεις που φιλοξενεί ο μήνας, χαρακτηρίζονται για εσάς δυναμικές. Ο Φεβρουάριος, «ζυγίζει» την υπομονή αρκετών και δίνει ευκαιρίες σε άλλους. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/2 και περνάει σε εκείνο του Ταύρου, ενεργοποιώντας την έκλειψη που προηγήθηκε. Έντονο και απαιτητικό το πρώτο μισό του μήνα τουλάχιστον αλλά και με θετικό πρόσημο για αρκετούς από εσάς. Το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου (κι όσοι έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία σε αυτό), είναι εκείνο που θα δεχτεί τις περισσότερες προκλήσεις.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού

‘’Καθόλου νέα, καλά νέα’’ λένε, κι αν σε αυτό συναινεί και ο προσωπικός σας αστρολογικός χάρτης, δείτε τον Φεβρουάριο σαν ευκαιρία να πάρετε οξυγόνο και να ηρεμήσετε. Η Αφροδίτη περνάει στις 4/2 στο ζώδιο του Αιγόκερω και παρά την όψη τετραγώνου, επιβοηθητικά θα λειτουργήσει για εσάς και τον επαγγελματικό σας χώρο, τις σχέσεις με ανωτέρους και συνεργάτες, έως τις 12/2. Από εκεί και πέρα, με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, ο τομέας των οικονομικών είναι εκείνος που ζητάει την προσοχή σας. Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν και θα υπάρχουν κάποιες «αναταράξεις» στον προϋπολογισμό σας. H Πανσέληνος του μήνα στις 19/2, θα κινητοποιήσει γεγονότα που θα σχετίζονται με το κλείσιμο, την ολοκλήρωση κάποιων κύκλων.  Αυτό με τη σειρά του, θα σας επηρεάσει ψυχολογικά με κάποιο τρόπο. Προσοχή εκείνες τις μέρες, στην εξασθένιση του οργανισμού σας.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού

Έχοντας να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο Κρόνος, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι η περίοδος συγκρίνεται με βόλτα σε luna – park. Και απαιτήσεις υπάρχουν, και πιέσεις, και ευθύνες, κυρίως επαγγελματικές (αλλά και οικογενειακές), ενώ δεν είναι απίθανο αυτή την εποχή, να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με τους γονείς. Ο προηγούμενος μήνας, φιλοξένησε μία πολύ δύσκολη έκλειψη για εσάς αλλά και απαιτητικές όψεις. Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας κατά τον οποίο αυτή η έκλειψη, ενεργοποιείται εκ νέου. Άρα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου ως ένα βαθμό. Είναι όμως πιο βελτιωμένα τα πράγματα στην επικοινωνία ενώ πλέον, μπορείτε να υπολογίζετε και στη συμπαράσταση κάποιων φίλων στα σχέδια σας, που θα ανανεωθούν. Μεγαλύτερη είναι η πίεση για όσους έχετε γεννηθεί 4 έως 7 Απριλίου περίπου. Εσείς επιπλέον, έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποιο οικονομικό «σφίξιμο» από τα μέσα του μήνα και μετά. Την ίδια περίοδο, υπάρχει και κίνδυνος συναισθηματικής απομάκρυνσης και ψυχρότητας, από πρόσωπα και καταστάσεις. Ευτυχώς, υπάρχει και ο Δίας που δρα ως ένα βαθμό απελευθερωτικά και υποστηρικτικά.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού

Πρόκειται για έναν απαιτητικό μήνα. Ο Άρης, κυβερνήτης σας, έχει περάσει πλέον στο δικό σας δεκαήμερο και σας ωθεί σε δράση και νέες ενέργειες. Κάποιες από τις συναντήσεις του όμως, δεν είναι εύκολες και αυτό γίνεται αισθητό, ήδη από την αρχή του μήνα, το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα. Εκεί, για όσους έχετε γεννηθεί 11 – 12 Απριλίου, η προσοχή είναι απαραίτητη στον επαγγελματικό κυρίως χώρο, τον οικογενειακό αλλά και την υγεία και την σωματική σας ακεραιότητα, οπότε προσοχή σε μικρο – ατυχήματα ή εμπλοκές. Είναι μία έντονη περίοδος αυτή, από όλες τις απόψεις. Οι ίδιοι, κοντά στις 22/2, προσέξτε ζήλειες, εμμονές, παρασκηνιακές κινήσεις και τα οικονομικά σας. Είναι μέρες παθιασμένες και είτε τελειώνουν καταστάσεις με έντονο τρόπο, είτε ξεκινούν άλλες, σε ερωτικό επίπεδο.  Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, συνεχίζετε να κλείνετε τους λογαριασμούς σας με τον Ουρανό. Και ενώ ο μήνας ξεκινάει ευχάριστα, με κάτι απρόοπτο αλλά θετικό να έρχεται, λίγο αργότερα έρχονται ξαφνικές, ανατρεπτικές καταστάσεις να σας απασχολήσουν. Προσοχή σε εκρήξεις, ατυχήματα και διασπάσεις. Ο Φεβρουάριος, είναι επίσης για εσάς μήνας ξεκαθαρισμάτων αλλά και ενάρξεων νέων κύκλων. To πολύ θετικό, αφορά την έναρξη της επιρροής του Δία στο δεκαήμερο σας, επιρροή άκρως υποστηρικτική.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here