Widgets Magazine

Όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, εσείς προσθέτετε στις «αποσκευές» σας, την πρώτη σεληνιακή έκλειψη του έτους, που αφορά όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου αλλά και όσους έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στη πρώτη μοίρα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Η αλήθεια είναι ότι ήδη οσμίζεστε τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν και ο Φεβρουάριος, ειδικά μετά τις πρώτες δέκα μέρες του, θα σας κινητοποιήσει και θα σας υπενθυμίσει ότι τίποτα δεν μένει στάσιμο για πολύ. Μήνας απαιτήσεων στον επαγγελματικό τομέα για αρκετούς, υποστηρικτικός για άλλους. Αναλυτικότερα:

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Οι επιρροές που προαναφέρθηκαν στην εισαγωγή, αφορούν κυρίως εσάς και πιο συγκεκριμένα, όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Ο Άρης έρχεται να ενεργοποιήσει την έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου, στις 14/2 και να σας ωθήσει σε δράση, στον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας κυρίως. Όμως είναι και μία επιρροή έντονη, που θα δοκιμάσει την υπομονή  σας σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό αφορά όλους τους εκπροσώπους του δεκαημέρου. Προκύπτει λοιπόν ότι η ψυχραιμία θα αποδειχθεί σπουδαία αρετή. Προσοχή και σε μικροατυχήματα και ρήξεις, όπως και σε «ξεσπάσματα» έντασης στους οικείους και ζημιές στον χώρο του σπιτιού. Είστε σε φάση που ετοιμάζεστε να εγκαινιάσετε νέους κύκλους και να κάνετε αλλαγές και αυτό προκαλεί πάντα ανησυχία. Σαν την αίσθηση της ηρεμίας, γνωρίζοντας όμως, πως πλησιάζει καταιγίδα. Έχετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε το ποιοι είστε και τι θέλετε, αφήστε την ροή των πραγμάτων να σας δείξει.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Για εσάς είναι ευκολότερα τα πράγματα. Ο Φεβρουάριος μεταφράζεται ως «κοινωνικός» μήνας για εσάς, με την αρχή να γίνεται με τη Νέα Σελήνη στις 4/2 να εστιάζει των τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και όλων των νέων ανθρώπων που μπαίνουν στην ζωή σας. Η επικοινωνία θα είναι αυξημένη και ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, μπορεί να αποδειχθούν ευεργετικές σε κάποιον τομέα οι σχέσεις με τους άλλους. Βελτιώνεται και η επικοινωνία με τα παιδιά σας και καθόλου απίθανο να προκύψουν και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις με αυτά. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν και καλά νέα. Οι μέρες κοντά στις 18 – 19/2 μπορεί να σας φανούν πιο δυσάρεστες. Τα πράγματα να μην «βγαίνουν» εύκολα στην καθημερινότητα σας. Αυτό το διάστημα, προσέξτε οικονομικές τοποθετήσεις και αποφύγετε να δοκιμάσετε την… τύχη σας γιατί μπορεί να προκύψει τάση για υπερβολές. Προσοχή και σε δανεισμούς χρημάτων…

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το  Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Ο μήνας ξεκινάει με απροσδόκητες εκπλήξεις, ευχάριστες κυρίως. Οι πρώτες μέρες του, σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να διεκπεραιώσετε προς όφελος σας νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών, αλλά κυρίως, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε. Οι πρώτες μέρες του μήνα δίνουν πόντους  στα ερωτικά σας και το αγαπημένο για εσάς «σπορ» του φλερτ. Οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα, δεν είναι αρνητικές για εσάς λοιπόν. Ευχάριστα νέα, καινούργιες ιδέες και σχέδια, δράση και θετικά αποτελέσματα προκύπτουν. Όσοι έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου, υποστηρίζεστε από τον Ουρανό, μία επιρροή που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε, πριν αφήσει το ζώδιο του Κριού. Κοντά στις 22/2. Προσέξτε υπερβολές και επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις. Τέλος: Από τα μέσα του μήνα και μετά, ο Δίας ξεκινά να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και σε πρώτη φάση, όσους έχετε γεννηθεί 13 έως 15 Αυγούστου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιρροή, που θα υποστηρίξει θέματα παιδιών, επιχειρηματικά σχέδια, την δημιουργική σας ικανότητα αλλά και τον ερωτικό τομέα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here