Widgets Magazine

Ο Φεβρουάριος σε γενικές γραμμές, θα αφήσει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση σε κάποια πράγματα, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που τα θέλετε. Πάντως, δεν είναι ότι ανήκετε στα ζώδια που πλήττονται  γενικά από τις δύσκολες όψεις του μήνα και την ενεργοποίηση των εκλείψεων (εκτός βέβαια αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο διαφωνεί), πλην εξαιρέσεων.  Νέα πράγματα και κύκλοι θα γεμίσουν την καθημερινότητα σας και θα εστιάσετε και στον τομέα της υγείας σας. Ο Φεβρουάριος, έχει και αρκετά υποστηρίγματα για εσάς.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου.

Καθόλου άσχημα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω, βελτιώνετε την εμφάνιση σας, τη σχέση με τα παιδιά σας και ενεργοποιείται ο 5ος φυσικός σας οίκος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λείψουν κι οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε. Από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου, αυξάνονται οι επικοινωνιακές απαιτήσεις και οι συναναστροφές αλλά και οι νέες γνωριμίες. Προσέξτε μόνο την σαφήνεια όσων λέτε και όσων ακούτε. Από τις 14/2, με τον Άρη να περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, ωθήστε σε εποικοδομητική δράση. Ταξίδια και μετακινήσεις προκύπτουν αλλά και θέματα σπουδών, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να κινητοποιήσετε. Η Πανσέληνος του μήνα, αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου και θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών κοντά στις 19/2. Επειδή οι μέρες κοντά στις Πανσελήνους συσσωρεύουν πολλή ενέργεια, προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους εκείνο το διάστημα.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου

Ενώ το πρώτο μισό του μήνα, η ενέργεια συγκεντρώνεται στα καθημερινά ζητήματα και την υγεία και εργασία σας, το δεύτερο μισό, είναι πιο «κοινωνικό» κατά κάποιο τρόπο, με τον Κυβερνήτη σας Ερμή, να περνάει απέναντι σας, στο ζώδιο των Ιχθύων και στον τομέα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Περισσότερες συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και μεγαλύτερος ο κίνδυνος της ασάφειας και των εξαπατήσεων, με τον Ερμή να συναντά τον Ποσειδώνα και να θολώνει το τοπίο. Εκεί, χρειάζεται προσοχή. Η Αφροδίτη μπορεί να  ξεκινά να επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας στις 12 Φεβρουαρίου αλλά η συνάντηση της με τον επίσης υποστηρικτικό για εσάς Κρόνο κοντά στις 18/2, μπορεί να σας δώσει την αίσθηση του κενού, ότι δεν εισπράττετε όσα θα θέλατε. Δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει πολύ σε κάθε περίπτωση, δράστε με σοβαρότητα σε θέματα παιδιών και σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σας σχέδια και θα εκτονωθεί η ενέργεια. Προσέξτε με τη σειρά σας, ζητήματα υγείας, μην τα αμελείτε και τονώστε τον οργανισμό σας.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Είναι ο μήνας κατά τον οποίο ξεκινά η επιρροή του Δία στο δικό σας δεκαήμερο, από τις 14/2 και μετά, κάτι που αφορά κυρίως όσους έχετε γεννηθεί 12 – 14 Σεπτεμβρίου. Επεκτάσεις αλλά και υποστήριξη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και στον τομέα της καριέρας. Πάρα ταύτα, φροντίστε να μην προβείτε σε υπερβολές, ειδικά επικοινωνιακές, αν και θεωρείστε από τα προσεκτικά ζώδια. Είναι όμως μία περίοδος που ζητάει έλεγχο στα γκέμια. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί και έντονο ερωτικά. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 14/9, διανύετε μία πολύ σημαντική φάση της ζωής σας, όπως και να ‘χει. Γενικά όμως, για όλους, αν δοθεί προσοχή σε υπερβολές και ασάφειες, ο Φεβρουάριος δεν είναι αρνητικός. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, δώστε προσοχή σε οικονομικά θέματα που αφορούν και τρίτους, το κράτος, αλλά και ξαφνικά έξοδα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here