Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Από τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα έχετε διάθεση να εκφραστείτε να επικοινωνήσετε και να φλερτάρετε. Οι ερωτικές συναναστροφές θα έρχονται συχνά, και εσείς με παιδική διάθεση θα ανταποκρίνεστε, όχι τόσο για κάνετε κάτι σοβαρό, αλλά για να διασκεδάσετε. Αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί. Δεν θα έχετε διάθεση να υποχωρήσετε, αλλά ούτε και το ταίρι σας. Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο θα είστε πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες και θα έχετε πιο αληθινές σχέσεις με όσους έχουν μείνει στη ζωή σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθετε πότε πρέπει να υποχωρείτε και πόσο δυναμικά να διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Θα βρείτε τις ισορροπίες  στις σχέσεις σας, οι οποίες όμως προς το παρόν, έχουν κλυδωνισμούς, και θα εξελιχθείτε σε αυτόν τον τομέα, μαθαίνοντας να τις διαχειρίζεστε καλύτερα.

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σας είναι στο προσκήνιο, με θετικό τρόπο. Βρίσκετε νέους τρόπους να βγάζετε χρήματα και αυξάνετε τα εισοδήματα σας. Αλλά και γενικά οι αξίες σας – ηθικές και συναισθηματικές- αναβαθμίζονται. Ίσως να πιέζεστε από συγγενείς και γείτονες. Την ίδια στιγμή εσείς κλείνεστε, θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι και δεν έχετε πολύ διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Το καλό είναι πως θα έχετε μια ασυνήθιστη διαίσθηση που θα συνεργάζεται με τη λογική σας και μπορεί να σας δώσει λύσεις. Το φλέρτ θα είναι πηγαίο και θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα με ροζ γυαλιά και να εξιδανικεύετε τα άτομα που γνωρίζετε. Ένα νέο ξεκίνημα στη καριέρα, είναι στο προσκήνιο και αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσει. Τα ξεκινήματα που θα κάνετε τώρα θα σας αποδώσουν και θα αναβαθμίσουν την αυτοπεποίθηση σας αλλά και τα οικονομικά σας.

3ο δεκαήμερο

Τον Φεβρουάριο σας απασχολούν πολλά και διαφορετικά θέματα. Από τη μια στην αρχή του μήνα θα είστε σπάταλοι και ενώ τα οικονομικά ευνοούνται, εσείς θα τα ξοδεύετε. Από την άλλη πλευρά, η σκέψη σας βαθαίνει, και εσείς προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Τα καταφέρνετε αλλά το επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν ικανοποιείται. Πιθανά να έχετε εντάσεις και πίεση στα εργασιακά σας και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες ίσως υποστούν ρήξεις ή μεταλλαχθούν. Στα μέσα του μήνα, ανατροπές και αποκαλύψεις θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στα επαγγελματικά. Μπορεί να αλλάξετε εργασία ή τον τρόπο δουλειάς. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα έρθουν γιατί θα σας ελευθερώσουν και θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στις αληθινές σας ανάγκες. Αν αντιμετωπίσετε την εξέλιξη αυτή με φόβο, τότε οι ανατροπές θα σας επιβληθούν από το σύμπαν, και θα σας βρουν απροετοίμαστους.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Zυγός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Toξότης
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here