Widgets Magazine

Με διαφορετικές «ταχύτητες» έρχεται ο Φεβρουάριος για κάθε ένα από τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Κι ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, υφίσταστε  την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης, τα δύο επόμενα δεκαήμερα δέχεστε υποστηρίξεις. Είναι πολύ βασικό όμως, με τόσες σημαντικές επιρροές, να γνωρίζετε αν ο προσωπικός σας αστρολογικός χάρτης, βάλλεται από κάποιες συνθήκες. Αρκετή από την ενέργεια του μήνα, συσσωρεύεται στον επαγγελματικό τομέα, ενώ αρκετοί θα ανασηκώσετε μανίκια και θα δράσετε, ξεκινώντας νέους κύκλους.  Αναλυτικότερα:

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου

Υπό την επιρροή της έκλειψης που προηγήθηκε και νιώθοντας κοντά την ανάσα του Ουρανού, θα υποδεχτείτε τον Φεβρουάριο. Ήρεμος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι μόνο γιατί η έκλειψη που προηγήθηκε ήταν αρκετά δύσκολη για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου αλλά και γιατί στις 14/2, `ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας και την ενεργοποιεί εκ νέου. Άρα, εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι απίθανο, γεγονότα που δεν εκφράστηκαν, να εκφραστούν τώρα. Όμως και οι υπόλοιποι που δεν επηρεάζεστε από την έκλειψη, προετοιμαστείτε για ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα σας ωθήσει σε κάποιου είδους δράση. Έτσι, προβλέπεται να λάβετε αποφάσεις ή να οδηγηθείτε σε νέα πράγματα. Σε γενικές γραμμές θεωρείστε υπομονετικοί και προσεκτικοί,  αλλά αυτή την εποχή, θα έχετε αυξημένη ενέργεια και καθόλου απίθανο κι εκνευρισμό.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου

Ο Φεβρουάριος είναι ηπιότερος, ακόμα και υποστηρικτικός για εσάς, αρκεί να μην προκύπτουν δυσκολίες από άλλα στοιχεία του προσωπικού σας ωροσκοπίου, κάτι που θα επαναλαμβάνεται συχνά από αυτό το βήμα.  Η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 4/2, στον Υδροχόο,  μπορεί να γίνεται σε ένα ζώδιο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «βολικό» για εσάς, όμως θα φέρει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και νέα ξεκινήματα εκεί. Από τις 12/2, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, αρχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και να βελτιώνει θέματα σπουδών αλλά και μετακινήσεις. Επαφές με φίλους και συλλογικότητες ευνοούνται, παρά τη δύσκολη όψη συνόδου της με τον Κρόνο. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα σχέδια. Για εσάς, ακόμα και στα δύσκολα του, ο Κρόνος είναι υποστηρικτικός, αρκεί κι εσείς να τον σεβαστείτε. Άλλωστε, σχεδόν παράλληλα, υπάρχει και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα.

Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου

Και για εσάς, οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και η επικοινωνία, αυξάνονται σε ό,τι αφορά τον τομέα της εργασίας ειδικότερα. Αυτό θα είναι εντονότερο κυρίως, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Από τα μέσα του μήνα και μετά, αρχίζει σταδιακά να απασχολεί όσους έχετε γεννηθεί 11- έως 13 Μαΐου, ο οικονομικός τομέας και θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων ή δικούς σας διακανονισμούς. Προσοχή αυτό το διάστημα από τους ίδιους, σε υπερβολές που μπορεί να κοστίσουν στην υγεία. Αυξημένη και η σεξουαλικότητα, ειδικά κοντά στις 22/2. Έχετε την υποστήριξη του Πλούτωνα όσοι έχετε γεννηθεί 12-13/5 και θα υποστηρίξει θέματα σπουδών, ταξιδιών αλλά και νομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Δεν σημαίνει ότι γίνονται όλα εύκολα, για τον Πλούτωνα μιλάμε. Είναι όμως μία από τις σημαντικότερες υποστηρικτικές δυνάμεις. Για τους υπόλοιπους, των οποίων οι ίδιοι τομείς είναι ενεργοποιημένοι, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, όχι αρνητικά σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα πάντα βέβαια και με το προσωπικό ωροσκόπιο.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here