Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα τον Φεβρουάριο και αυξάνεται το εισόδημα σας, αλλά αυξάνονται και τα έξοδα. Γίνεστε σπάταλοι και μέχρι τα μέσα του μήνα προσπαθήστε να λειτουργείτε με φειδώ. Από εκεί και μετά ευτυχώς ανεβαίνει η διάθεση σας για δουλειά και οι αποδόσεις σας εξίσου. Προσέξτε το δεύτερο μισό του μήνα τις εντάσεις στα εργασιακά, γιατί παρ’ όλη την αποδοτικότητα σας, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, και ίσως αντιμετωπίσετε αχαριστία. Από τις δέκα του μήνα μπορεί να έχετε την τάση να κλειστείτε στο σπίτι. Θα σας απασχολήσουν θέματα επικοινωνίας με την οικογένεια σας. Είναι καλή στιγμή να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν από το παρελθόν και να έρθετε πιο κοντά. Το δεύτερο μισό του μήνα, κάποια απουσία ή απομάκρυνση κοντινού σας προσώπου μπορεί να σας αφήσει τα περιθώρια να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ίσως να ερωτευτείτε.

2ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει ήδη σε μια φάση υπερβολής. Έχετε την τάση να εξιδανικεύετε άτομα και με την ρομαντική διάθεση που σας επηρεάζει μπορεί να εξαπατηθήκατε από σχέσεις ή να είχατε λάθος εικόνα. Μετά το πρώτο εικοσαήμερο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το μυαλό σας. Η δράση σας θα γίνει πιο συντονισμένη με την διαίσθηση σας και θα είστε σαφείς και εύστοχοι στις επιλογές σας. Ίσως σας τραβήξουν το ενδιαφέρον φιλοσοφικά ή θέματα πίστης και γενικά η σκέψη σας θα συνδυάζει δομή και ένστικτο με βάθος και αποτελεσματικότητα. Το τρίτο δεκαήμερο θα συμμαζευτείτε οικονομικά και θα είστε πιο οριοθετημένοι και υπεύθυνοι. Τώρα, προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις ατασθαλίες του προηγούμενου διαστήματος και ίσως γίνετε λίγο σφικτοί στα οικονομικά, προκειμένου να ισορροπήσετε.

3ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει να είστε γοητευτικοί και να θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ίσως τώρα θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση σας, αλλά και του συντρόφου σας οι δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να μαγνητίσετε νέες γνωριμίες που θα είναι πιο τρυφερές και θα έχουν αγάπη και κατανόηση. Μπορεί τώρα να λειτουργείτε πιο ασυνήθιστα στις ερωτικές σας σχέσεις και ίσως κάνετε επαναστατικά πράγματα με το ταίρι σας, χωρίς όμως αυτό να σοκάρει ή να απογοητεύει την άλλη πλευρά. Αν κάτι δεν σας γεμίζει, είστε σε θέση να το απομακρύνετε με άμεσο και ειλικρινή τρόπο. Στα μισά του μήνα προσέξτε ατυχήματα βιασύνης, αλλά και για ρήξεις με τα άτομα που φλερτάρετε γιατί μπορεί να ταραχθούν σχέσεις που δεν θα θέλατε. Επίσης προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί με τα παιδιά σας αν κι εφόσον έχετε, για να αποφύγετε εντάσεις και ρήξη.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Σκορπιός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Aιγόκερως
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here