Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει με διάθεση προσφοράς, να θέλετε να βοηθήσετε ουσιαστικά όποιον έχει ανάγκη. Μπορεί αυτή την περίοδο κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να σας έχει πραγματική ανάγκη, και εσείς είστε το καταλληλότερο άτομο γι’ αυτό που χρειάζεται. Μετά το πρώτο δεκαήμερο θα αρχίσετε να σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η διάνοια σας είναι εύστοχη και έχετε φαεινές ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε και να είναι αποδοτικές. Μια εμπορική συμφωνία είναι πιθανή και αν γίνει θα είναι συμφέρουσα. Μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε εντάσεις στο σπίτι και ίσως να αντιμετωπίσετε τσακωμούς με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Η ενέργεια σας θα είναι μπλοκαρισμένη και μπορεί να αναγκαστείτε να διακόψετε μια δραστηριότητα που έχει να κάνει με το σπίτι. Προσέξτε αυτό το διάστημα και προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και συγκαταβατικοί για να αποφύγετε ρήξεις με μέλη της οικογένειας σας.

2ο δεκαήμερο

Από την αρχή του μήνα είστε υπερκινητικοί. Έχετε πολλές επαφές και έντονη δραστηριότητα για την επίτευξη των στόχων σας. Πιθανόν να έχετε πολλές μετακινήσεις και να πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο σας σε πολλές δραστηριότητες για αυτό φροντίστε να έχετε οργανωμένη σκέψη για να μην “χαθείτε”. Από τη μία πλευρά νιώθετε απομονωμένοι και θέλετε να αλλάξετε κάποιες σχέσεις που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να προστατευτείτε από κρυφούς εχθρούς που σας συζητούν στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά η κοινωνική σας δράση είναι αυξημένη και συμμετέχετε σε συλλογικές δραστηριότητες. Οι φίλοι είναι πρώτη σας προτεραιότητα και θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους σκέψεις και δράσεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε ανοίγματα και επαφές μέσα από συλλογικούς χώρους γιατί θα βρείτε  αναγνώριση και την αποδοχή.

3ο δεκαήμερο

Δραστήριοι και υπερκινητικοί είστε από την αρχή του μήνα. Έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο, είστε εύστοχοι και θέλετε να διεκπεραιώσετε πολλά θέματα. Προσέξτε όμως εντάσεις και τσακωμούς με αυτούς που συναναστρέφεστε και δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, καθώς και με νεαρότερα άτομα. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μετακινήσεις, για να αποφύγετε ατυχήματα, ειδικά στα μέσα του μήνα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα αρχίσουν να σας απασχολούν με δημιουργικό τρόπο τα οικονομικά. Θα σκέπτεστε νέους τρόπους να βγάλετε χρήματα και θα έχετε επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Θα έχετε ευθυκρισία και θα κάνετε εύστοχες επιλογές. Είναι πιθανό να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία η να αρχίσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Aιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Ιχθύες
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here