Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο Φεβρουάριος σας κάνει να σκέπτεστε και να ασχολείστε πιο πολύ με τη δουλειά σας. Είστε αναλυτικοί και διεκπεραιωτικοί. Συγκεκριμένα μετά το πρώτο δεκαήμερο, αν θέλετε να βρείτε λύση σε ένα εργασιακό πρόβλημα, τώρα έχετε την ικανότητα. Αλλά και προβλήματα με τον εργοδότη σας ή με συναδέλφους, τώρα μπορούν να αμβλυνθούν βελτιώνοντας το επαγγελματικό περιβάλλον. Από τα μισά του μήνα θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θα έχετε πολύ διάθεση για σεξ, αλλά και ένταση με τη σχέση σας. Περνάτε μια φάση που οι ανάγκες σας έρχονται στη πρώτη γραμμή και θέλετε να πάρετε ικανοποίηση. Αν το ταίρι σας δεν ανταποκριθεί υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε ένταση στη σχέση σας. Μην πτοείστε όμως, γιατί με τόσο ερωτικό δυναμισμό που θα έχετε θα μπορείτε να αναζητήσετε με επιτυχία σεξουαλικές εμπειρίες και χαρά.

2ο δεκαήμερο

Με επικοινωνιακή διάθεση σας βρίσκει ο Φεβρουάριος. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους. Θα είστε πιο αντικειμενικοί και πιο δίκαιοι στην επικοινωνία σας, και αν θέλετε να συζητήσετε κάποια προβλήματα με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Επίσης, ανακατατάξεις σας απασχολούν στο σπίτι, που θα οδηγήσουν σίγουρα σε μεγάλες αλλαγές – αλλαγή κατοικίας ή  συγκατοίκων. Αυτή τη περίοδο συνδυάζετε την διαίσθηση με την ωριμότητα και έχετε την δυναμική να επιλύσετε προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας μπορεί να σας προβληματίσουν μιας και θα περιοριστείτε λόγω έλλειψης η βλάβης μεταφορικού μέσου. Προσοχή στην επιθυμία σας για γλυκά και γενικώς λιχουδιές.

3ο δεκαήμερο

Επικοινωνιακούς και διεκπεραιωτικούς σας κάνει ο Φεβρουάριος. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε τις πιο κοντινές σας σχέσεις. Αυτές που στηρίζονται σε συμβιβασμό και όχι στη αλήθεια, θα δοκιμαστούν. Η διάθεση σας απέναντι στο ταίρι σας θα είναι εριστική κατά το πρώτο δεκαήμερο και ίσως φέρετε  ρήξη στη σχέση. Αλλά και με όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, έχετε την τάση να φτάσετε στα άκρα με σκοπό να δείτε τις αληθινές προθέσεις των άλλων, και να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους θα αφήσετε. Όλα αυτά θα μεταλλάξουν το καθεστώς της συγκατοίκησης σας ή τους συγκατοίκους σας, φέρνοντας αλλαγές που σκέπτεστε από καιρό. Αλλά και ως περιουσιακό στοιχείο το σπίτι θα δεχτεί αλλαγές: Λογιστικά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς  ή και ανακαίνιση. Με κάποιους θα έρθετε πιο κοντά, ενώ με άλλα μέλη της οικογένειας ίσως απομακρυνθείτε.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Παρθένος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Σκορπιός
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here