Widgets Magazine
Η επικοινωνία είναι κάτι σαν οξυγόνο για εσάς, αυτό είναι δεδομένο. Κάθε φορά που ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δυσκολεύει, μαζί με πολλά άλλα που για εσάς είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητας. Αυτή τη φορά, γίνεται και σε ένα ζώδιο που σας “κουράζει”. Το σοφό Σύμπαν όμως έχει προβλέψει ως απαραίτητες για την ισορροπία μας αυτές τις περιόδους και σας καλεί να χαμηλώσετε ταχύτητες και να αφουγκραστείτε περισσότερο τη φωνή μέσα σας. Ο Φεβρουάριος λοιπόν, μπορεί να είναι κουραστικός για τα μέτρα σας αλλά πολύ χρήσιμος για να δείτε θέματα που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων
Οι περισσότεροι νιώθετε ένα ψυχολογικό βάρος που δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί από που προέρχεται. Παρ’ όλο λοιπόν που ο Φεβρουάριος σας βγάζει από τα συνηθισμένα (κι αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει), με κάποιους καλούς χειρισμούς μπορεί εύκολα να στραφεί υπέρ σας. Ναι, ούτε η επικοινωνία, ούτε οι επαφές, ούτε οι μετακινήσεις θα είναι εύκολες. Θα πλανάται μία ασάφεια και η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο περίπλοκη. Στον επαγγελματικό χώρο θα επανέλθουν θέματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν και θα απαιτήσουν την ενέργεια σας, από απλές ζημιές που θα προκύψουν ως και ζητήματα που θα σας ωθήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Εδώ είναι το θέμα: Η διαχείριση τους. Με την Νέα Σελήνη να σας ωθεί σε ξεκινήματα και αποφάσεις που δεν θα έρθουν εύκολα, θα πρέπει να δώσετε χρόνο στους εαυτούς σας και να μην βιαστείτε. Αν χρειάζεται να διεκπεραιώσετε ή να λύσετε κάποιες υποθέσεις, κάντε το στην αρχή του μήνα. Μετρήστε τα λόγια σας και τα λόγια των άλλων, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο.  Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα και ως τα μέσα του, εκμεταλλευτείτε τη θετική για εσάς θέση της Αφροδίτης στον Κριό, για να βρεθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να γεμίσετε μπαταρίες.  Αυξημένη σεξουαλικότητα, από τα μέσα του μήνα και μετά.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων
Όλο το προηγούμενο διάστημα αποδείχθηκε κουραστικό για εσάς. Οι μέρες της έντασης με τους γύρω σας, φτάνουν στο τέλος τους ήδη από τις αρχές του μήνα.  Φυσικά, κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα σταματήσουν οι εκνευρισμοί λόγω της ασυνεννοησίας και των εμποδίων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του μήνα αλλά τουλάχιστον, θα έχετε την ευκαιρία να μειώσετε με κάποιο τρόπο τις τωρινές, αναγκαστικά υψηλές ταχύτητες. Θα υπάρξει εστίαση στα επαγγελματικά σας, ειδικά σε ζητήματα που θα επανέλθουν από το παρελθόν σε αυτόν τον τομέα. Είναι καλό να είστε προσεκτικοί με τους ανωτέρους σας και να επιμένετε να είστε σαφείς και εσείς και οι άλλοι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και προκειμένου να μην εκτεθείτε. Ίσως επίσης χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιον από τους γονείς σας. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι ο Φεβρουάριος δεν είναι θετικός σε ό,τι αφορά ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις. Αντίθετα, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με όσα δεν έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε ως τώρα και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν σας. Φιλτράρετε καλά όσα ακούτε και όσα λέτε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 7,8,9 Ιουνίου και κρατήστε όσο είναι δυνατόν σε έλεγχο τον ενθουσιασμό που μπορεί να δημιουργήσει ψεύτικες προσδοκίες.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Διδύμων
Είναι γεγονός ότι ο Φεβρουάριος, αναμένεται έντονος για εσάς, μέχρι τα μέσα του περίπου. Θα είναι αρκετές οι απαιτήσεις που θα προκύψουν είτε από τον/την σύντροφο, είτε από τους συνεργάτες αλλά και από τον περίγυρό σας γενικά. Όλα αυτά, σε μία περίοδο ασυνεννοησίας, αναβολών, ακυρώσεων. Όλα τα παραπάνω, συνεπάγονται εκνευρισμούς, πιθανές ρήξεις και αυξημένη ανάγκη για δράση. Το ζήτημα είναι ότι δεν πρόκειται για περίοδο που ευνοεί τις αποφάσεις, τις σημαντικές κινήσεις και ενάρξεις γι’ αυτό έχετε την προσοχή σας οξυμένη, ώστε να μην χρειαστεί να έρθετε σε δύσκολη θέση. Προσοχή χρειάζεται και η καθημερινότητα σας: Το τι λέτε, τι καταλαβαίνετε και πώς κινείστε, πρέπει να είναι τόσο συνειδητό ώστε να μην δημιουργηθούν εμπλοκές. Ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στον χώρο εργασίας προκειμένου να αποφευχθούν λάθος εκτιμήσεις και παρεξηγήσεις, ειδικά με τους ανωτέρους σας. Παρά τη… σύγχυση που μπορεί να προκαλέσει η αναδρομή του Ερμή, το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ήπιο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα μάλιστα, ευνοούν τις συναντήσεις με φίλους και δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να δείτε πιο αισιόδοξα τους στόχους που έχετε κατά νου, για το επόμενο διάστημα. Η Πανσέληνος του μήνα (9/2), δεν είναι αρνητική για εσάς και θα σας δείξει καθαρότερα θέματα που σχετίζονται με συμβόλαια, σπουδές και συγγενείς. Αν έχετε δρομολογήσει κάποια μετακίνηση, φροντίστε έγκαιρα τις λεπτομέρειες που την αφορούν για να αποφύγετε ταλαιπωρίες.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here