Widgets Magazine

Προς μεγάλη σας χαρά, συνεχίζετε να φιλοξενείτε στους Ποσειδώνιους κήπους σας, την τόσο αγαπημένη σας φίλη Αφροδίτη για ακόμα μια εβδομάδα. Η διάθεσή σας είναι φανερά ανεβασμένη. Πολλοί από εσάς υποδέχεστε τον Φεβρουάριο ερωτευμένοι, έπειτα από ένα διάστημα που δώσατε και λάβατε στοργή, δώρα, έμπνευση… φυσικά παράλληλα με διάφορες ρομαντικές συγκινήσεις.

Σημαντικότερο όλων, οι περισσότεροι αγαπήσατε και κανακέψατε περισσότερο τον εαυτό σας, κάτι που θα συνεχίσετε να κάνετε και κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Με την πανσέληνο στις 9/2, κλείνει ένας κύκλος με καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν, αντιμετωπίζετε ό,τι φοβόσασταν το προηγούμενο διάστημα και ζητήματα στην εργασία σας ολοκληρώνονται.

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας πλέει μεσοπέλαγα του ζωδίου σας, τονίζοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν επιρρεπή στην εξιδανίκευση καταστάσεων.

“Je vois la vie en rose…” τραγουδάτε Εdith Piaf και χαμογελάτε εσείς οι Ιχθύες, ήδη από την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο…

Ά δεκαήμερο Ιχθύων

Υποδέχεστε τον Φεβρουάριο γεμάτοι καλλιτεχνική έμπνευση. Συνεχίζετε με ρομαντική διάθεση να εκφράσετε συναισθήματα, να φροντίσετε τους αγαπημένους σας με ένα όμορφο γεύμα ή ένα ρομαντικό ποίημα,ειδικότερα από 8-16/2 όπου τα έσοδα σας αυξάνονται.

Όλες αυτές οι μελωδίες της Αφροδίτης, ενισχύονται με το μικρόφωνό του Ερμή από 3-11/2 ο οποίος σας κάνει υπερ-επικοινωνιακούς και συνάμα σας γεμίζει με εκφραστικότητα, σπιρτάδα και αισιοδοξία.

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θέματα του παρελθόντος τα οποία δεν έχουν κλείσει επανεναμφανίζονται και σας ζητούν ξεκαθαρίσματα, παράλληλα όμως αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να λάβετε πίσω χρήματα που σας χρωστούν.

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας δεκαήμερο στις 23/2 σας ωθεί να βγείτε επιτέλους μπροστά και κάνετε νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα το οποίο είστε περιτριγυρισμένοι

από κόσμο. Γεμάτοι με διάθεση να φλερτάρετε, να εμπνεύσετε τους άλλους και να ενταχθείτε σε ομάδες νιώθετε περισσότερο κοινωνικοί και ενεργητικοί.

Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου με κορύφωση στις 29/2, όσοι έχετε γεννηθεί 22-24/2 θα βγείτε έξω, θα γνωρίσετε άτομα της ιδεολογίας σας, θα συμμετάσχετε σε εποικοδομητικές συζητήσεις και η δημοφιλία σας θα αυξηθεί αναπάντεχα.

Β’ δεκαήμερο Ιχθύων

Αγαπημένοι Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, όσα αρώματα Ποσειδώνα και χρώματα Αφροδίτης έχετε υφάνει το προηγούμενο διάστημα, αυτό το μήνα ο Δίας σας τα ενδύει τελετουργικά.

Μήνας πραγματοποίησης ονείρων και επιβράβευσης για εσάς. Και το αξίζετε, μιλώντας ειλικρινά πάντα, έπειτα από τόσες ακυρώσεις και εξαπατήσεις τις οποίες έχετε γευτεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν έρχονται όλοι στη ζωή σας με αγαθά κίνητρα και έχοντας γευτεί σε κάθε πέρασμα του Ποσειδώνα ότι η διάλυση ξεκινά εκ των έσω πριν φανερωθεί, ναι είναι γεγονός οτι πλέον έχετε ξεπληρώσει κάποιους λογαριασμούς του παρελθόντος και ξεπλύνατε κάρμα.

Οι εντάσεις επιτέλους εξασθενούν, και τα έσοδά σας βελτιώνονται σημαντικά από τις 16/2 και μετά με διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευνοϊκές οι παραπάνω μέρες και για να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να λάβετε χρωστούμενα. Προσοχή όμως αποφύγετε νέες συμφωνίες γιατί ο Ερμής φέρνει πολλές καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις.

Γ΄ δεκαήμερο Ιχθύων

Υποδέχεστε τον Φεβρουάριο με διάθεση αποφασισμένου μαχητή! Διανύεται μια περίοδο εξελικτικής πλεύσης, με ευνοϊκούς ανέμους και στο κατάρτι σας φέρονται πανιά τα οποία φουσκώνουν με ελπίδες, όνειρα και επιθυμίες.

Ωθούμενοι σταθερά από τον Κρόνο και Πλούτωνα, βλέπετε σταδιακά τους καρπούς όλων όσων δουλέψατε αλλά και εξίσου ανταμοίβεστε για τη βοήθεια που δώσατε απλόχερα. Λίγη υπομονή ακόμη γιατί τον επόμενο μήνα τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτα.

Πανέτοιμοι να εκπληρώσετε με επιτυχία τους στόχους σας είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση αφού ο Άρης πυροδοτεί το δεκαήμερό σας έως και τις 15/2. Έπειτα, ακολουθούν δυο εβδομάδες ιδανικές για αναγνώριση της σκληρής σας δουλειάς. Αδράξτε τις όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν, αφού το πιθανότερο είναι να βοηθήσουν καθοριστικά στην αναγνώρισή σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις, προωθείστε ιδεαλιστικά σχέδια, προβληθείτε σε ομάδες, και γιατί όχι, φλερτάρετε!

Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι από τις 26/2 η αύξηση των εσόδων σας, τονίζοντας περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας και επιτρέποντας σας να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την ερωτικό σύντροφο ή με αγαπημένα άτομα.

Επίσης, γύρω στις 29/2 θα ήταν προτιμότερο οι γεννημένοι 14-16/3 να μην πέσουν σε δίχτυα-παγίδες φτιαγμένα από ζήλεια, ερωτικά πάθη και παιχνίδια επιβολής. Κάντε ένα βήμα πίσω και αρνηθείτε συνειδητά τυχόν αυτοκαταστροφικά πάθη. Έχετε κατά νου, ότι με το να παρασύρει η λάβα εσάς και τα κεκτημένα σας, δεν θα εξυπηρετήσει κανένα σκοπό.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here