Widgets Magazine
Ο Φεβρουάριος είναι σαν τον Ιανό για εσάς: Έχει δύο πρόσωπα. Πολλά είναι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας υποχρεώσεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις πρώτες μέρες για να κλείσετε ανοιχτά μέτωπα και να βάλετε σε σειρά όσα πρέπει. Παράλληλα όμως, η αίσθηση ανασφάλειας που υπάρχει μέσα σας, φαίνεται να σας απασχολεί ακόμα περισσότερο. Ο Φεβρουάριος παρά τα φαινόμενα, είναι ένας έντονος μήνας, ειδικά για τα Παρορμητικά ζώδια όπως το δικό σας, ιδιαίτερα από τα μέσα του κι έπειτα. Θα “μετρηθεί” η υπομονή σας με τους γύρω σας, περισσότερο δε με τον/την σύντροφο αλλά και όποιον άλλον. Ενεργοποιημένος και ο τομέας των οικονομικών, με την Πανσέληνο στις 9/2 να θέτει επί τάπητος οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με εσάς και τρίτα πρόσωπα.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Μέχρι τις 5/2, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διευκολύνετε την καθημερινότητα σας το επόμενο διάστημα. Αν έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε, φροντίστε το πολύ έως τότε τις λεπτομέρειες.  Από εκεί και πέρα, με τον Ερμή να έχει ήδη “χαμηλώσει” ταχύτητα και να ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε όσο είναι δυνατόν με τις αναζητήσεις σας παρά με οτιδήποτε πρακτικό, τουλάχιστον όχι κάτι που να θέλετε να ξεκινήσετε τώρα. Άλλωστε, θα πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις για το δεύτερο μισό του μήνα, που θα είναι και το πιο έντονο. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και να ενεργοποιεί εκλείψεις, η διαχείριση των γεγονότων δεν θα είναι στο χέρι σας. Θα είναι όμως στο χέρι σας να φανείτε ψύχραιμοι απέναντι στις προκλήσεις που θα έρθουν από τους γύρω σας και στις δοκιμασίες που θα προκύψουν στις σχέσεις σας. Στην περίπτωση που μία σχέση ή συνεργασία ξεκινά τώρα, λάβετε υπόψιν πως η φάση της αναδρομής του Ερμή, δεν είναι ιδανική για ενάρξεις. Αν πάλι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, σημαίνει ότι κάποιος λόγος υπάρχει που το Σύμπαν μας βάζει σε δράση στις συγκεκριμένες περιόδους. Σημαντικό: Φροντίστε τους εαυτούς σας, την υγεία σας, ώστε να θωρακιστείτε απέναντι σε μία ενδεχόμενη κατάπτωση. Θέματα σπουδών, εξωτερικού, ακόμα και συγγενών, αρχίζουν να σας απασχολούν. Αν επιστρέφουν από το παρελθόν, ασχοληθείτε μαζί τους, αν ξεκινούν τώρα, δώστε χρόνο και μην βιαστείτε εάν κι εφόσον είναι εφικτό, ώστε να έχουν καλύτερη προοπτική.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Ουσιαστικά, είστε το πιο ευνοημένο από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας για τον Φεβρουάριο. Δεν υπάρχει κάποιος από εσάς που να μην πιέζεται κάπου αλλά αυτή τη στιγμή, άλλοι απελευθερώνεστε από σχέσεις παντός είδους που με κάποιο τρόπο σας πίεσαν στο παρελθόν κι άλλοι αφήνετε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας ή αναβαθμίζετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Σε όλα τα παραπάνω, βοηθά ο Δίας. Το θέμα είναι ότι πέραν της θετικής επέκτασης του Δία που φέρνει πολλών ειδών ξεκινήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όσα δρομολογήσετε και θελήσετε να ξεκινήσετε, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Δώστε βάση σε όσα επιστρέφουν από το παρελθόν και σχετίζονται με τις σπουδές, το εξωτερικό και νομικά θέματα εάν υφίστανται και προσέξτε πότε θα ξεκινήσετε όσα προκύπτουν τώρα, ώστε να μην το μετανιώσετε στο μέλλον ή να μην  χρειαστεί να σας απογοητεύσει η διάρκεια τους. Σημαντικός είναι και ο τομέας της υγείας. Ειδικά οι πρώτες μέρες του μήνα είναι επίφοβες για όσους έχετε γεννηθεί 10/11 Ιουλίου. Προσοχή σε εμπύρετες ασθένειες, ιώσεις και μικρο – ατυχήματα αλλά και συγκρούσεις στον χώρο εργασίας. Εάν έχετε κατοικίδια, να είστε προσεκτικοί και με αυτά. Αυτό τον μήνα, δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε το εργασιακό σας περιβάλλον ώστε να νιώθετε καλύτερα εκεί και ιδανικά, στραφείτε στη γνώση και κάντε ενδοσκόπηση.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Είναι πολύς ο καιρός που νιώθετε πως ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας δεν εξαρτάται από εσάς κι έχει τον χαρακτήρα του μοιραίου. Δεν έχετε άδικο. Τα εξωτερικά γεγονότα (των οποίων η φύση σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη) είναι εκείνα που δίνουν το έναυσμα στις βαθιές, εσωτερικές μεταλλάξεις που λαμβάνουν χώρα, με τρόπο αργό αλλά έντονα πιεστικό. Ο Φεβρουάριος, κατά ένα μεγάλο μέρος του, θα σας ωθήσει σε βαθύτερες αναζητήσεις. Το νόημα που ψάχνετε σε σχέσεις αλλά και στη ζωή γενικότερα, θα σας απασχολήσει και θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες ώστε να βγάλετε συμπεράσματα. Όσοι διανύετε περίοδο κρίσεων στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες, θα έρθετε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο μίας ακόμη μεγαλύτερης απόστασης από τα άτομα που σας απασχολούν και προς το τέλος του μήνα, είστε αρκετοί εκείνοι που θα αποφασίσετε να κλείσετε κύκλους οριστικά. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το κομμάτι που επιμένει εμμονικά σε οτιδήποτε “νεκρό” να αποφασίσει για εσάς. Ο οικονομικός τομέας θα χρειαστεί σύνεση διότι οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά πιεστικές. Φροντίστε όσο είναι δυνατόν να προετοιμαστείτε γι’ αυτό και αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν αυτοκαταστροφικές. Το πρώτο μισό του μήνα ιδιαίτερα, προφυλάξτε την υγεία σας (το ανοσοποιητικό σας και το μυοσκελετικό σύστημα κυρίως) και τονώστε τον οργανισμό σας.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here