Widgets Magazine
Η συνήθης παρορμητική σας διάθεση θα πρέπει να κρατηθεί υπό… έλεγχο, προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα γίνεται ο φετινός Φεβρουάριος. Μήνας με αρκετό παρασκήνιο και από πλευράς σας αλλά και σχετικά με καταστάσεις για τις οποίες δεν έχετε πλήρη εικόνα, ακόμα τουλάχιστον. Αποφύγετε το και εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες ώστε να κλείσετε οριστικά κύκλους και ζητήματα που θα επανέλθουν στο προσκήνιο όπως και να  ‘χει. Μήνας που θα σας αναγκάσει επίσης να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σας αλλά και που θα σας ανανεώσει.
Ο Φεβρουάριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού
To σημαντικότερο γεγονός του μήνα για εσάς, είναι αναμφισβήτητα η είσοδος του Άρη, του κυβερνήτη – πλανήτη σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από τις 16/2 και ως το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα είναι απαιτητικά στον επαγγελματικό σας χώρο ιδιαίτερα και θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν εκεί, ειδικά με τους ανωτέρους σας. Άλλοι πάλι, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε απαιτήσεις από κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σας  περιβάλλοντος και καλό είναι να προσέχετε τους γονείς σας αυτό το διάστημα. Διαχειριστείτε τις έντονες ενέργειες και τάσεις ώστε να μην χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας και προσέξτε τον εαυτό σας: Πυρετοί, μικρο – ατυχήματα, καψίματα και κοψίματα και οξείες καταστάσεις θα είναι εύκολο να προκύψουν, οπότε θωρακιστείτε από τώρα. Ο Άρης με την είσοδο του στον Αιγόκερω, ενεργοποιεί και την έκλειψη του Δεκεμβρίου και την επόμενη του Ιουνίου. Εφόσον σας αφορούν και οι δύο, προετοιμαστείτε για κάποια γεγονότα που θα σημάνουν την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου και κατανοήστε ότι νέα πράγματα έρχονται στη ζωή σας σύντομα. Αν νιώσετε ότι χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας, αποσυρθείτε, σκεφτείτε,  δείτε τι είναι εκείνο που πρέπει να αλλάξετε για να προχωρήσετε.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού
Είστε ξεκάθαρα το πιο ευνοημένο από τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας. Δεν εξαιρείστε από την γενική τάση του μήνα, που απαιτεί ενδοσκόπηση και προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αλλά σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για  απελευθέρωση από έντονες πιέσεις και επεκτάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Πολλοί θα διαπιστώσετε εύνοια από τους ανωτέρους σας κι ένα μένει μόνο να προσέξετε: Τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν, ακόμα και να σας δυσφημίσουν. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να προκύψουν ψευδείς ειδήσεις ή λάθος συνεννοήσεις αυτό το διάστημα και χρειάζεται να έχετε ανοιχτά μάτια και αυτιά για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές ενάρξεις επίσης και ιδανικά, δείτε ποια παρελθοντικά μέτωπα έχετε αφήσει ανοιχτά, ώστε να ολοκληρώσετε με αυτά. Όσοι έχετε γεννηθεί 1 – 2 Απριλίου ειδικά, προσοχή σε εξασθενήσεις, μυστικά και ψέμματα, μεγάλες προσδοκίες και απογοητεύσεις. Ιδανικός μήνας για να σκεφτείτε και να οραματιστείτε αλλά όχι για να βάλετε μπροστά τα σημαντικά σας σχέδια που θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού
Αν βάζαμε τίτλο, αυτός θα ήταν “στροφή προς τα μέσα”. Ούτως ή άλλως, βρίσκεστε εδώ και πολύ καιρό σε αυτή τη  βαθιά διαδικασία, με επώδυνο μάλιστα τρόπο. Νιώθετε εγκλωβισμένοι, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 14 – 15 Απριλίου και κατανοείτε ότι μετά από αυτή τη μακρά περίοδο αναγκαστικής μετάλλαξης, δεν θα είστε ποτέ πια οι ίδιοι. Εκείνο που προσφέρει ως ευκαιρία ο Φεβρουάριος, είναι το να απομονωθείτε, να έρθετε σε επαφή με τα  πιο βαθιά σας κομμάτια και να αναρωτηθείτε τι είναι  εκείνο που πρέπει να αλλάξετε, τι πρέπει να ολοκληρωθεί και εν τέλει, να νικήσετε τον κακό σας εαυτό που σας κρατάει πίσω. Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα έχουν έντονο το στοιχείο της “εκκαθάρισης” και αρκετοί θα αποφασίσετε να λήξετε σχέσεις και συνεργασίες. Αν αυτό δεν είναι επιθυμία σας, αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να γίνει, μην αφήσετε τις εμμονές και τα ”Εγώ” σας να σας κρατήσουν πίσω: Προσπαθήστε να φτάσετε σε βάθος και να ανακαλύψετε τις ευθύνες και τα πραγματικά σας ζητούμενα. Σε πρακτικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχετε τις ενοχλήσεις σε δόντια, δέρμα και γενικά το μυοσκελετικό σύστημα. Προσοχή σε κρυφές συναντήσεις, συζητήσεις και συνεννοήσεις που μπορεί να μην καταλήξουν υπέρ σας αλλά και στο παρασκήνιο που φαίνεται να υπάρχει. Τσεκάρετε καλά τις πληροφορίες που λαμβάνετε πριν σας επηρεάσουν  και αποφύγετε σημαντικές ενάρξεις και αποφάσεις αυτό το μήνα.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here