Widgets Magazine
Είστε πολλοί οι Λέοντες που περιμένετε στη “γωνία” τις αλλαγές που προετοιμάζονται καιρό τώρα. Οι εσωτερικές πιέσεις και εντάσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με κάποιους από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, σύντομα θα εκφραστούν κι εξωτερικά. Η Πανσέληνος της 9ης Φεβρουαρίου θα ολοκληρώσει λοιπόν αυτού του είδους τις καταστάσεις ενώ παράλληλα, η ανάγκη σας για εξωστρέφεια έλκει νέους ανθρώπους γύρω σας (και θαυμαστές…). Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου αλλά μαζί τους και η ανάγκη για δράση. Έτσι κι αλλιώς, είστε ένα από τα δημιουργικότερα ζώδια, αν όχι το δημιουργικότερο και μέχρι τα μέσα του μήνα, ευνοείται κάθε είδους δημιουργική διαδικασία. Προσέξτε μόνο τις ενάρξεις: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, μην “κάψετε” τα καλά σας χαρτιά.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα
Η λέξη “αλλαγή” σε εσάς αναφέρεται. Με τον Ουρανό σε ορθόδρομη πλέον πορεία να ωθεί σε εξωτερίκευση γεγονότων, προχωράτε σε αυτές με ή χωρίς τη θέληση σας. Η αντίσταση στη ροή των πραγμάτων αυτή την  εποχή, είναι η λάθος στάση. Δεν αλλάζει τίποτα αν σας χρειάζεται και εξυπηρετεί όσα πρέπει να βιώσετε και να μάθετε. Αλλάζουν όσα έχουν πλέον κλείσει τον κύκλο τους και είναι μάταιο να αντιστέκεστε, διότι η ενέργεια θα εκφραστεί σε πιο επίπονες ανατροπές και σοκ. Φροντίστε αυτό τον μήνα την υγεία σας, και την σωματική και την ψυχική. Σύντομα θα νιώσετε κόπωση και από τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν ενοχλήσεις που μπορεί να αφορούν το μυοσκελετικό σας σύστημα, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συνεπείς από τώρα. Η κούραση του προηγούμενου διαστήματος δε, μπορεί να εκφραστεί με ιώσεις και πυρετούς γι’ υτό προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί. Οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα ζητούν τη προσοχή σας και οι όποιες οικονομικές δοσοληψίες ή τοποθετήσεις, χρειάζονται προσοχή ως προς τον χρόνο που θα ενεργοποιηθούν από μέρους σας. Μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα και ως τα μέσα του ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις γενικώς. Φροντίστε απλά να έχετε κανονίσει τις διαδικαστικές λεπτομέρειες έγκαιρα και όχι όσο ο Ερμής πλησιάζει προς την φάση της ανάδρομης πορείας του.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα
Είχατε όλη την  απαιτούμενη ενέργεια το προηγούμενο διάστημα, να δράσετε και να αποδείξετε το πόσο δημιουργικοί είστε. Αν καταφέρατε να ξεκινήσετε όσα επιθυμούσατε, καλώς πράξατε διότι ο Φεβρουάριος συνιστά μάλλον στροφή προς τα μέσα παρά δράση και νέα ξεκινήματα. Με την αναδρομή του, θα έρθετε σε επαφή με την ψυχή σας περισσότερο (αυτό είναι και το ιδανικό άλλωστε) και ιδιαίτερα εκείνα τα κομμάτια της που φαίνεται να βασανίζονται από κάποιο κενό. Και ενώ ο Φεβρουάριος θα είναι απαιτητικός επαγγελματικά όπως αναφέρθηκε, θα πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι και οι βασιλιάδες έχουν ανάγκη από απόσυρση και περίσκεψη. Ξεκινήστε λοιπόν όσα πρέπει και θέλετε τις πρώτες μέρες του μήνα και αφοσιωθείτε έπειτα σε όσα πρέπει να κλείσουν από το παρελθόν, διότι δεν είναι μακριά η εποχή που θα έρθει και για εσάς ο “καρμικός λογαριασμός”. Αρκετοί θα έχετε αλλαγές στην σεξουαλική σας ζωή δε και μάλιστα δεν είναι απίθανο να δείτε συντρόφους από το παρελθόν να επιστρέφουν. Όσοι έχετε γεννηθεί 12 – 14 Αυγούστου, θα βιώσετε έντονα τον μήνα αυτόν σε σχέση με τον/την σύντροφο ή κάποια συνεργασία. Κάτι ολοκληρώνεται και ίσως παίρνει και την τελική του μορφή, με κάποιο τρόπο. Κοντά στις 9/2 θα έχετε εικόνα αλλά προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις ή πάρετε το “μπαλάκι” που δεν πρέπει.
O Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα
Ο Φεβρουάριος μέχρι και τα μέσα του, είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτικός για εσάς. Εάν  θέλετε να κάνετε πράγματα με τα παιδιά σας, να ασχοληθείτε με όσα αγαπάτε και σας κάνουν χαρούμενους, να  προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Γενικώς, η δράση υποστηρίζεται, αρκεί να προσέξετε το timing διότι όλα καλά αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι κατάλληλος για ενάρξεις. Για εσάς, ο Φεβρουάριος είναι εκτός των άλλων και ερωτικός μήνας, φαίνεται να έλκετε και να έλκεστε από θαυμαστές και να “χαίρεστε” το παιχνίδι. Αν έχετε γεννηθεί 11 έως 13 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στις 9/2 θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με το έτερον ήμισυ αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας. Αν κάτι πάλι ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα, είτε στον συναισθηματικό τομέα είτε αφορά κάποια γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε  συνεργασία, θα δείτε μέσα στον Φεβρουάριο να μορφοποιείται. Γενικά, αυτό το μήνα, θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα για τους ανθρώπους γύρω σας. Στον επαγγελματικό τομέα οι απαιτήσεις συνεχίζουν να είναι αυξημένες. Μην αμελείτε θέματα υγείας και ιδανικά, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε εξετάσεις (αν έχετε προγραμματίσει  κάτι τέτοιο) και επισκέψεις σε γιατρούς, πριν τα μέσα του μήνα.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here