Widgets Magazine
Τα… συμπαντικά βέλη έχουν στόχο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτόν το μήνα. Ο/η σύντροφος, οι συνεργάτες, οι σημαντικοί άλλοι γενικά, θα σας απασχολήσουν και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να ξεκινήσετε μία σχέση ή συνεργασία. Το πλάνο δεν περικλείει μόνο νέους ανθρώπους να μπαίνουν στη ζωή σας αλλά και την επιστροφή παλαιότερων σχέσεων και γνωριμιών. Σε αυτή τη περίπτωση, θα πρέπει να “ζυγίσετε” πολύ καλά τα δεδομένα προτού πάρετε αποφάσεις. Όπως και να ‘χει, ανήκετε στους ευνοημένους. Η δυσκολία στην επικοινωνία και οι καθυστερήσεις, είναι κοινά δεδομένα για όλους και δεν εξαιρείστε.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο  της Παρθένου
Κάτι προετοιμάζεται για εσάς. Μία νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση; Συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συνεργασία; Σχέσεις και φλερτ από το παρελθόν που επιστρέφουν και διεκδικούν εκ νέου χώρο στη ζωή σας; Σε κάθε περίπτωση το Σύμπαν έχει σχέδια για εσάς και υποστηρίζεστε. Το θέμα είναι το εξής: Θα διανύσουμε μία περίοδο όπου η επικοινωνία θα χωλαίνει κι εσείς έχετε ανάγκη από σαφήνεια και ξεκάθαρες θέσεις. Κάντε υπομονή αν τα γεγονότα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τους ρυθμούς που θα σας εξυπηρετούσαν, για κάποιο λόγο γίνονται όλα και θέλουν το χρόνο τους. Επίσης, με την Νέα Σελήνη στις 23/2 να γίνεται με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, προσέξτε τι ξεκινάτε αν θέλετε να μακροημερεύσει. Αν πάλι έχετε αποφασίσει να χαρίσετε την ενέργεια σας σε παρελθοντικές καταστάσεις που επανήλθαν, το πράγμα αλλάζει αλλά και πάλι, προχωρήστε με προσεκτικό βηματισμό. Από τα μέσα του μήνα και μετά, επανέρχεται η διάθεση να διασκεδάσετε, μάλιστα όχι… μόνοι σας. Όλα οδηγούν στον έρωτα για τους αδέσμευτους που θα έχουν πολλές ευκαιρίες αυτή  τη περίοδο αλλά και σε δημιουργικές διαδικασίες παντός είδους. Καλή περίοδος για όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδί.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου
Το τελευταίο διάστημα είχε αρκετή ένταση, ειδικά με τους ανθρώπους γύρω σας. Κάποιοι θα  βιώσατε σίγουρα και απογοητεύσεις από σχέσεις και συνεργασίες. Οι πρώτες μέρες του μήνα συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς αλλά σύντομα αποκαθίστανται κάποια πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν να σας απασχολούν κάποιες (ή κάποια) από τις σχέσεις σας ενώ παράλληλα, το παρελθόν… σας χτυπάει τη πόρτα. Χρειάζεται αρκετή διάκριση από πλευράς αυτή τη φορά για να μην δείτε να επαναλαμβάνεται το έργο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 – 11 Σεπτεμβρίου ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία στην 17η – 18η μοίρα του ζωδίου σας. Προσοχή σε ενάρξεις (δεν συνιστώνται από τα μέσα του μήνα και μετά ιδιαίτερα). Φαίνεται να ενεργοποιείται και η σεξουαλική σας ζωή με κάποιο τρόπο ενώ θα έχετε και θέματα που αφορούν χρήματα, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα. Είτε θα ξεκαθαρίσετε με αυτά είτε θα δείτε να επιστρέφουν χρήματα ακόμα κι αν δεν τα περιμένατε. Οι Παρθένοι δομείτε σημαντικά πράγματα όλο αυτό το διάστημα και θα συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Θετικό το διάστημα αν επιθυμείτε μία εγκυμοσύνη. Άλλοι, θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου
Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να είναι αρκετά έντονο για εσάς, με τον Άρη να περνά στο δεκαήμερο σας και να φέρνει πολλές υποχρεώσεις σε θέματα οικογένειας. Προετοιμαστείτε και για κάποιες ζημιές μέσα στον χώρο του σπιτιού που μπορεί να σας βγάλουν προσωρινά εκτός προϋπολογισμού. Το σημαντικό όμως, είναι να καταφέρετε να μην βγείτε εκτός… εαυτού, διότι το άγχος και οι εκνευρισμοί δεν θα λείψουν και είναι σημαντικό να προσέχετε και την υγεία σας. Τα σχέδια  του Ουρανού για εσάς είναι θετικά και όλα αυτά είναι προσωρινά. Ήδη από τα μέσα του μήνα και  μετά, αποκαθίστανται σταδιακά κάποια πράγματα. Όμως ακριβώς επειδή είναι σημαντικά τα όσα δομείτε τώρα (κάτι που φανεί στο μέλλον περισσότερο), η περίοδος από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, χρειάζεται προσοχή, αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό. Οι ενάρξεις δεν συστήνονται αυτή τη περίοδο, για να μην σας απογοητεύσουν τα αποτελέσματα αργότερα. Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 12/9, προσοχή σε θέματα υγείας και σε εντάσεις στο χώρο εργασίας. Φροντίστε να είναι ασφαλή τα κατοικίδια σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε παρασκηνιακή κίνηση που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, ιδιαίτερα κοντά στις 9/2.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here