Widgets Magazine
Φίλοι από το παρελθόν, στόχοι που δεν βρήκαν τον δρόμο της υλοποίησης, μετακινήσεις, ταξίδια και πολλά άλλα θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν τον Φεβρουάριο. Τα ζητούμενα και οι τάσεις για κάθε δεκαήμερο μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά υπάρχει ένα κοινό: Ανήκετε στα ζώδια που αλλάζουν τη ζωή τους, υποστηρίζεται η δράση και χρειάζεται προσοχή στο timing όσων θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία δεν ενδείκνυται για σημαντικές ενάρξεις και αποφάσεις. Αντίθετα, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που απαιτεί περίσκεψη και προσοχή στην επικοινωνία, ακόμα και για τους πιο ευνοημένους, όπως εσείς.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου
…Και οι αλλαγές συνεχίζονται, τουλάχιστον για όσους έχετε γεννηθεί ως τις 24 Απριλίου και για όσους έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία (ιδιαίτερα ωροσκόπο) από την τρίτη ως την πέμπτη μοίρα του ζωδίου. Είτε έρχονται χωρίς να τις έχετε δρομολογήσει, είτε προκύπτουν από την ανάγκη σας για ανανέωση και απελευθέρωση, είναι σημαντικό να θυμάστε πως οι αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε στο εξής θα πρέπει να είναι προσεκτικές αυτό το διάστημα, με τον ανάδρομο Ερμή να μην ευνοεί ενάρξεις και τελεσίδικες αποφάσεις, εκτός κι αν αφορούν το παρελθόν σας και τους κύκλους που θα πρέπει να κλείσετε για να προχωρήσετε στο άνοιγμα νέων στο μέλλον. Αυτό το μήνα, ελάτε πάλι σε επαφή με φίλους, επαναπροσδιορίστε παρελθοντικούς στόχους που επανέρχονται για κάποιο λόγο και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Από τις 7 έως τις 16/2, οι σκέψεις, τα θέλω σας και τα ενδιαφέροντα σας αποκτούν έναν πιο “μυστικό” χαρακτήρα που μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει σε εξίσου κρυφές γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις. Η μονιμότητα που μπορεί να έχει μία τέτοια κατάσταση όμως, είτε είναι συναισθηματικής είτε είναι οικονομικής φύσεως, είναι αμφισβητήσιμη.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου
Ο Φεβρουάριος θα φέρει πολλούς ανθρώπους σε επαφή με το παρελθόν τους και δεν εξαιρείστε από αυτό. Ανήκετε στους τυχερούς της περιόδου και αν φροντίσετε να κινηθείτε σωστά, οι ευκαιρίες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν στη πορεία. Ταξίδια (τα οποία αν έχετε σκοπό να κάνετε προγραμματίστε τα από τις αρχές του μήνα για να μην ταλαιπωρηθείτε), θετική έκβαση σε σπουδές, εύνοια σε θέματα εξωτερικού. Αλλάζει το νόημα της ίδιας της ζωής για πολλούς από εσάς αυτό το διάστημα. Λαμβάνετε θετική ενέργεια από φιλικά σας πρόσωπα, διασκεδάζετε και επαναπροσδιορίζετε στόχους τώρα. Ακριβώς λοιπόν επειδή υπάρχει εύνοια, είναι σημαντικό να μην βιαστείτε να βάλετε τώρα μπροστά τα σημαντικά σας σχέδια, με τον ανάδρομο Ερμή να μην ευνοεί τέτοιες κινήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί 8 – 9/5, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο, που θα “φωτίσει” θέματα καριέρας και οικογένειας. Αν ξεκινήσατε κάτι το προηγούμενο διάστημα, θα έχετε καθαρότερη εικόνα κοντά στις 9/2 για ό,τι το αφορά. Το ίδιο διάστημα θα είναι καλό να αποφύγετε εντάσεις όσοι έχετε γεννηθεί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σε γενικές γραμμές πάντως, ο είναι θετικός. Το μόνο που μένει, είναι και η από μέρους σας σωστή διαχείριση.
Ο Φεβρουάριος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου
Το πόσο σημαντικό είναι το διάστημα που διανύετε (και θα συνεχίσετε να διανύετε για όλη τη χρονιά), δεν θα το καταλάβετε τώρα αλλά αργότερα. Δομείτε ουσιαστικά πράγματα, με τη στήριξη και τις ευλογίες του Σύμπαντος, ακόμα κι αν δεν το βλέπετε, ακόμα κι αν νιώθετε ότι όλα γίνονται με τον δύσκολο τρόπο. Ο Φεβρουάριος όμως είναι ένας μήνας που σας καλεί να ασχοληθείτε με τους φίλους σας (από τους οποίους λαμβάνετε στήριξη αυτό το διάστημα), την συμμετοχή σας σε ομάδες και τα σχέδια που επανέρχονται, και σίγουρα, κάποιος λόγος υπάρχει γι’ αυτό. Δώστε βάση σε όσα έχετε αφήσει ημιτελή ώστε να απαλλαγείτε από το βάρος τους, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, διασκεδάστε αλλά δώστε στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν χρόνο και φαιά ουσία, χωρίς να βιαστείτε. Στα τέλη του μήνα χρειάζεται προσοχή σε κρυφές  οικονομικές συναλλαγές, συνεργασίες και σχέσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 10/5, θα βιώσετε πιο έντονα τις μέρες κοντά στις 9/2, λόγω της Πανσελήνου που θα φέρει στο φως και θα ολοκληρώσει θέματα επαγγέλματος και οικογένειας. Εν κατακλείδι, ο Φεβρουάριος είναι θετικός για εσάς, αρκεί να μην προχωρήσετε σε σημαντικές ενάρξεις και να φροντίσετε από την αρχή του μήνα έγγραφα, αγορές, διακανονισμούς, λεπτομέρειες.
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here