Widgets Magazine

Αγαπημένα παιδιά του Δία, επιτέλους έφτασε η ώρα να καλωσορίσετε την Αφροδίτη, η οποία ενδύεται τα πύρινα χρώματα του Κριού στις 7 Φεβρουαρίου και σας χαμογελά από αυτό το φιλικό προς εσάς ζώδιο.

Θέματα οικονομικά αλλά και κρίσεις αξιών συνεχίζουν να σας ταλανίζουν, αυτή είναι άλλωστε και η πρόκληση η οποία καλείστε να αντιμετωπείσετε για να βγείτε νικητές και κυρίως, σοφότεροι.

Η πανσέληνος στις 9/2 σας ωθεί να ολοκληρώσετε ό,τι ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα και αφορά σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεις με το εξωτερικό, σπουδών, ταξιδιών, μέσων μεταφοράς ή ακόμα και άτομα νεαρής ηλικίας.

Σε άλλα νέα, απομακρύνεται σταδιακά ο Άρης από το ζώδιό σας κάτι που λειτούργησε ναι μεν ευνοϊκά, οπλίζοντας τη φαρέτρα σας με θάρρος και τόλμη, αλλά και προκλητικά δε, αφού σας μείωσε την υπομονή και σας παρουσίασε νευρικότητα, διαπληκτισμούς ή ακόμα και θέματα υγείας όπως φλεγμονές.

Α’ δεκαήμερο Τοξότη

Υποδέχεστε τον Φεβρουάριο με ανάσες ηρεμίας και ανακούφισης εσείς οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Νιώθετε σαφώς λιγότερη ένταση και εριστικότητα εν συγκρίσει με τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που σας καθιστά πανέτοιμους να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας με περισσότερη διπλωματία και γιατί όχι, να ξεκινήσετε και αργότερα να διεκπεραιώσετε κάτι που αφορά στα οικονομικά σας.

Ιδιαίτερα θετική περίοδος για εκδρομές με συνταξιδιώτη στην περιπέτεια τον εαυτό σας ή

το ερωτικό σας ταίρι! Ο Χείρωνας γύρω στις 10/2 σας φέρνει στο προσκήνιο κάποια μορφή αγάπης που λειτουργεί θεραπευτικά και σας φέρνει αντιμέτωπους με τραύματα και σας ωθεί στην αυτοβελτίωσή σας.

Γεμάτοι ιδέες και δημιουργικότητα, περνάτε τον μήνα σας μελετώντας, κάνοντας σεμινάρια ή μαθαίνοντας κάτι καινούργιο όπως μια ξένη γλώσσα.

Ειδικότερα στις αρχές του μήνα, είστε περισσότερο κεφάτοι και περνάτε πολύ όμορφες μέρες με τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς.

Παράλληλα, καλό θα ήταν να σκέφτεστε διπλά πριν εκφραστείτε λεκτικά αφου πιθανόν να προκύψουν μικρές παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι, με μέλη της οικογένειάς σας ή με άτομα άμεσα συνδεδεμένα με την καριέρα σας.

Η Νέα Σελήνη στις 23/2 πιθανόν να σας φέρει ανανέωση εντος σπιτιού ή κάποιας ιδέας άμεσα συνδεδεμεένης με την καριέρα σας.

Β’ δεκαήμερο Τοξότη

Ο Δίας έχει αρχίσει να αυξάνει αξιοσημείωτα την εύνοιά του στον τομέα των οικονομικών σας. Σιγά σιγά βέβαια…μιας και το ζεύγος Κρόνου Πλούτωνα σας επέβαλε με το πέρασμά του, μεταμορφωτικές αλλαγές μέσα από πολλή πειθαρχεία και δουλειά σε θέματα αξιών και φυσικά οικονομικών. Δίας στο φειδωλό ζώδιο του Αιγόκερω γαρ, κόντρα στη φύση σας που όμως σας καλεί να εμπεδώσετε ότι εκτός του παράγοντα “τύχη”, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, η σκληρή δουλειά .

Επιτέλους όμως σημειώνονται ευχάριστες αλλαγές στα θέματα που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Από τα μέσα Φεβρουαρίου η διάθεση σας καλυτερεύει, σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, με κέφι για φλερτ και έρωτα.

Προσοχή οι γεννημένοι 10-12 Δεκεμβρίου γιατί ο Ποσειδώνας σας κοιτά λοξά και σας γητεύει, καθιστώντας σας ευάλωτους σε πάσης φύσεως απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και ακυρώσεις. Δυστυχώς αυτή τη περίοδο είστε πρώτης τάξεως στόχος απο άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος οι οποίοι πιθανόν στοχεύουν στην καλή προάιρεση την οποία έχετε έμφυτη ως Τοξότες ή ακόμα και την ανάγκη σας να αποδράσετε από την καθημερινότητά και να ερωτευτείτε.

Γ΄ δεκαήμερο Τοξότη

Εσείς αδιαμφισβήτητα βάλατε φωτιά στα φρένα… προσοχή όμως στο γκάζι!

Είναι αλήθεια ότι όσο πιεσμένοι (ακόμα και φοβισμένοι) νιώθετε κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, άλλο τόσο δυνατοί, ικανοί και γεμάτοι ενεργητικότητα είστε.

Διεκπεραιώνεται υποχρεώσεις και κάνετε δυναμικά ξεκινήματα.

Γεγονός είναι, ότι οι υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα εισοδήματά σας. Είναι όμως μια πολύ κατάλληλη εποχή για να παρατάξετε το θάρρος σας και να δράσετε, ειδικότερα όσοι είχατε, δικαίως, τις αμφιβολίες σας τον προηγούμενο μήνα.

Συνάμα καλό θα είναι να προσέχετε για να αποφύγετε ιώσεις, πυρετό και φλεγμονές.

Θυμηθείτε επίσης, ότι πολλές φορές αποδεικνύεται περισσότερο συνετό να σιωπούμε αποφεύγοντας έτσι την παγίδα οποιονδήποτε προκλήσεων, μιας και είναι πιθανό να έρθετε αντιμέπωποι με “εμπύρετες” καταστάσεις και άτομα που θα σας γνέφουν κόκκινο πανί.

Οπλιστείτε λοιπόν με αισιοδοξία και υπομονή και βγείτε νικητές των καταστάσεων και το πιο σημαντικό, σοφότεροι.φ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here