Widgets Magazine

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι, ή “ΥδροΧάοι” όπως συνηθίζω να σας αποκαλώ με λατρεία, χρόνια σας πολλά! Σας ευχόμαστε μια όμορφη χρονιά με Υγεία, Αγάπη (φίλων και πάσης φύσεως ομοϊδεατών) και Αλήθεια!

Με τους περισσότερους να έχετε ήδη ξεκινήσει κάποια σχέση ή συνεργασία, ακόμα και με τρόπο αιφνίδιο ή διασπαστικό, ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεμάτος συμφωνίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Οι γεννημένοι 8-10 Φεβρουαρίου, και όσων σημαντικά στοιχεία του χάρτη κυμαίνονται γύρω από την 21η μοίρα Υδροχόου, κατά την πανσέληνο στις 9/2, θα δείτε να ολοκληρώνονται, με τα φώτα να εστιάζουν όχι μόνο σε σχέσεις αλλά και τον εαυτό σας μέσα από αυτές.

Α’ δεκαήμερο Υδροχόου

Με εκρηκτικά και ταραχώδη νέα ξεκινήματα και αλλαγές στις σχέσεις σας, καλωσορίζετε τον Φεβρουάριο με κλίμα επαναστατικό. Για εσάς τους γεννημένους 22-24 Ιανουαρίου (ή αντίστοιχα όσοι έχετε σημαντικά σημεία ή πλανήτες στον χάρτη σας) , ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ουρανός σε ορθόδρομη πορεία πια και με περισσότερη φόρα, σας φέρνει αντιμέτωπους με αιφνιδιαστικές αλλαγές, οι οποίες αφορούν κυρίως στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας αλλά πιθανόν στη δημόσια εικόνα και καριέρα σας .

Από τις 3-11/2 είναι μια περίοδος ιδανική για επικοινωνία, μετακινήσεις και συμφωνίες, ενώ αντίστοιχα συνιστάται μεγάλη προσοχή και αποφυγή συμφωνιών, μετακινήσεων, αγορά συσκευών από τις 22/2 όπου η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα συναντά το δικό σας δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη ενδεχομένως γύρω στις 9-16/2, σας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία, φλερτ, κέφι για κάποια μετακίνηση ή πιθανόν να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε ταξίδι, σε χώρους εκπαίδευσης ή να συναναστραφείτε με άτομα νεαρής ηλικίας. Εκμεταλευτείτε όσο μπορείτε πιο δημιουργικά το παραπάνω διάστημα έως τις 16/2 γιατί από τις 16/2 έως 2/3 ο Άρης θα ανεβάζει θερμοκρασία σε τομείς που θα σας φέρουν εσωτερική ένταση, διαταραχές της υγείας σας ή πιθανές διενέξεις στην καθημερινότητά σας.

Βεβαίως εάν κάποιο εργασιακό ξεκίνημα σας απασχολεί, το παραπάνω διάστημα από τα μέσα του μήνα και μετά είναι κατάλληλο για δυναμικές ενάρξεις.

Η Νέα Σελήνη στις 23/2 σας ωθεί σε νέα οικονομικά ξεκινήματα ή κάποιο δάνειο.

Β’ δεκαήμερο Υδροχόου

Με τον Δία στις μοίρες του δικού σας δεκαημέρου, θα νίωσετε σαφώς καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα και κυρίως θα ανακτίσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που κάποιες φορές ως παιδιά του Ουρανού, ξεχνάτε να συμπεριλάβετε στον δρόμο σας προς το κοινό καλό και την απελευθέρωση.

Επενδυτικές ιδέες και οικονομικές επεκτάσεις σας απασχολούν, ειδικότερα μεταξύ 8-16/2, μέρες κατά τις οποίες θα σας χαρακτηρίσει η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση.

Βέβαια στο διάστημα που ακολουθεί, 16-21/2 , θα είναι προτιμότερο να αποφύγετε κάθε οικονομική συμφωνία, επένδυση ή μεταφορά χρημάτων.

Επίσης, πέραν της όμορφης ατμόφαιρας για γνωριμίες και φλερτ που δημιουργεί η Αφροδίτη από τις 17/2 και μετά, στις 20/2 είναι μία πολύ θετική και επιβοηθητική ημέρα που πιθανόν να αποδώσει ως αποτέλεσμα την υλοποιηση κάποιου εργασιακού σχεδίου επέκτασης το οποίο κάνατε.

Γ’ δεκαήμερο Υδροχόου

Φωτεινοί σηματοδότες αισιοδοξίας ανάβουν κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου για το δικό σας δεκαήμερο!

Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες νιώθετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει σκέψεις πνιγμένες στην ανασφάλεια, όμως θυμηθείτε πως όλα είναι περαστικά και αυτές οι δοκιμασίες είναι ένα μάθημα που καλείστε να κατανοήσετε και να ξεπεράσετε

Η Αφροδίτη έως τις 7/2 σας χαρίσει εκείνο που αποζητάτε εδώ και καιρό, δηλαδή οικονομική βελτίωση και τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Γι’ αυτό και θεωρείται ευνοϊκή για απολαβές που αναμένατε, νέες επενδύσεις και οικονομικές αυξήσεις.

Με τον Άρη να σας εφοδιάζει με άπλετη δράση και όρεξη να αφιερώσετε την ενέργειά σας σε ομάδες, συλλόγους και γενικότερα σε ό,τι αποσκοπεί στο κοινό καλό, διοχετεύετε την μαχητικότητά σας κοινωνικά και κερδίζετε τους άλλους με την θέρμη των πεποιθήσεων σας. Κατά συνέπεια, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και ερωτικές οι συναναστραφές σας τις μέρες 3-15/2 .

Προσοχή σε λάθος σπατάλες και τυφλές επενδύσεις γύρω στις 29/2 οι οποίες τελικά είναι πιθανό να αποδειχθούν αποτυχής τρόπος χειραγώγησης.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here