Widgets Magazine

Παιδιά της Αμβολογήρας Αφροδίτης, αγαπημένοι Ζυγοί, καλωσορίζετε τον Φεβρουάριο με εμφανώς ανεβασμένη διάθεση. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι έχετε κλείσει πολλές πόρτες του παρελθόντος και έχετε αφήσει πίσω όλα εκείνα που πλέον δεν εξυπηρετούν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ευχάριστα ξεκινήματα σας απασχολούν και είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα είστε συνεχώς απασχολημένοι. Αρκετές υποχρεώσεις σαν κρατούν εν κινήσει και απαιτούν τη συνεχή προσοχή σας, είτε γύρω από επαγγελματικά θέματα, είτε από αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε αναλάβει να φροντίσετε.

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου είναι ιδανικότερο για να δουλέψετε πάνω σε υποχρεώσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο ήμισυ όπου ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Άρης ορμώμενος από τον Αιγόκερω, σας χρωματίζουν την καθημερινότητα με παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις αλλά και αιχμηρούς διαλόγους με συγγενείς.

Α’ δεκαήμερο Ζυγού

Εσείς οι γεννημένοι κατά το πρώτο δεκαήμερο, ήδη με τη Νέα Σελήνη του Υδροχόου νιώθετε σαφώς πιο δημιουργικοί και πιθανόν κάτι να σας παρακίνησε ξαφνικά να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε ή και να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι.

Έχετε περάσει το προηγούμενο διάστημα δουλεύοντας πάνω σε επαγγελματικά σχέδια και εστιάζοντας στο πώς θα βελτιώσετε την υγεία σας και τον καθημερινό τρόπο ζωής σας.

Έως τις 11/2 είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για να προωθήσετε τα σχέδια σας στον εργασιακό σας χώρο, αφού το έμφυτο επικοινωνιακό σας χάρισμα ενδυναμώνεται. Αντίστοιχα είναι πιθανά επαγγελματικά ταξίδια και σεμινάρια. Οι ρυθμοί θα κυλούν πιο αργά από τις 22/2 και εργασίες τις οποίες δεν έχετε ολοκληρώσει, πιθανόν να εμφανιστούν υπενθυμίζοντας σας τις υποχρεώσεις σας.

Αντίστοιχα, με το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σας, τα πράγματα θα διευκολυνθούν σημαντικά, αφού επιπλέον θα έχετε τη σημαντική βοήθεια των συνεργατών σας αλλά και αύξηση του πελατολογίου σας.

Φυσικά, Αφροδίτη είναι αυτή…και από τις 7-16/2 σας γλυκοκοιτά κατάματα, με ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις αλλά ακόμα και για να σας φωτίσει και να γιατρέψει ερωτικές πληγές σε σύνοδο με τον Χείρωνα στις 10/2.

Η “πρόκληση” αυτού του μήνα είναι να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση (την οποία εδώ που τα λέμε κατακτήσατε έπειτα από πολύ χρόνο και κυρίως…Κρόνο!) και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας απο τις 16-25/2 όσο ο Άρης θα πυροδοτεί εντάσεις εντός και εκτός σπιτιού, με συγγενείς ή συναδέλφους σας.

Β’ δεκαήμερο Ζυγού

Όλο και πιο ανάλαφροι, μέρα με τη μέρα νιώθετε να ανεβαίνει η ψυχολογική σας διάθεση και η καθημερινότητά σας να γίνεται όλο και πιο ευχάριστη. Διανύετε ήδη μια όμορφη περίοδο αφού ο διελαύνων Δίας από τις μοίρες του δικού σας δεκαημέρου, σας επιβραβεύει για την υπομονή και την εγκράτεια που επιδείξατε όσο ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας ξερίζωναν.

Ανασυγκροτείστε και αφιερώνετε χρόνο και φροντίδα στο σπίτι σας, την οικογένειά σας

και στα αγαπημένα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό σας κατά το προηγούμενο κρίσιμο διάστημα. Αν σας απασχολούν θέματα μετακόμισης, αγοραπωλησίας ακινήτου ή προώθησης της καριέρας σας, τώρα μπορούν να δρομολογηθούν ευνοϊκά.

Όχι μόνο έχετε αποφασίσει, αλλά πλέον μπορείτε να αφήσετε στο παρελθόν όποιον και ό,τι σας έφτασε στο σημείο να αμφιβάλλετε για τον πραγματικό εαυτό σας και να ακυρώνεστε προσωπικά.

Τα χρώματα που ανατέλλουν πλέον στον ορίζοντα σας είναι εκείνα της ουσιαστικής επέκτασης, γεμάτα με φως αυτογνωσίας. Χρώματα τα οποία η Αφροδίτη θα απλώσει περίτεχνα στις 17-26/2, σε έναν καμβά με τονισμένη συντροφικότητα, σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του δίνοντας αρχικά ιδέες και εγρήγορση στην καθημερινότητα και στην εργασία σας, όμως ως επί το πλείστον και λόγω της αναδρομής του από τις 17/2, θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που είχατε αφήσει εκκρεμή, μέσα σε ένα κλίμα παρεξηγήσεων και καθυστερήσεων. Επίσης, αποφύγετε επιβλαβείς τροφές αλλά και όσοι από εσάς κάνετε κάποια ιατρική εξέταση, έχετε κατά νου ό,τι αυτή τη περίοδο είναι πιθανό να υπάρξουν λάθος διαγνώσεις

Ο Άρης 2-15/2 σας οπλίζει με συνεχή κίνηση και μαχητικότητα, την οποία καλό θα είναι να αξιοποιήσετε σε μικρά ταξίδια και συμφωνίες και όχι ανεβάζοντας τους τόνους με λογομαχίες και καυστικά σχόλια.

Γ’ δεκαήμερο Ζυγού

Αγαπημένοι Ζυγοί γεννημένοι 14-23/10, ο Φεβρουάριος σας βρίσκει εν μέσω μιας εξαιρετικά καθοριστικής εποχής. Χωρίς αμφιβολία ταλανίζεστε και δοκιμάζεστε όσο κανείς. Για εσάς είναι μια περίοδος κατά την οποία νιώθετε, με τη διέλευση του ζεύγους Κρόνου-Πλούτωνα, οι βάσεις σας να τρίζουν υπόκωφα.

Σίγουρα δεν είναι διόλου εύκολο, μιας και με κόντρα ρόλο στη φύση του Ζυγού, έχετε αναγκαστεί να αποκόψετε δεσμούς και να αρνηθείτε πολλά γνώριμα μονοπάτια. Χωρίς καθυστέρηση πλέον, λαμβάνετε κρίσιμες αποφάσεις αρχίζοντας εκ των έσω, αφού νιώθετε ό,τι αλλάζετε δέρμα, πριν προχωρήσετε αντίστοιχα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Επιτέλους βάζετε όρια στο περιβάλλον σας και παλιά μοτίβα κατεδαφίζονται για να μετασχηματιστούν εκ θεμελίων.

Έως τις 15/2 χαρακτηρίζεστε από σπιρτάδα και μαχητικό λόγο με τον Άρη να σας ωθεί σε έντονη επικοινωνία ακόμα και σε εμπόριο, όμως δείξτε προσοχή και κρατείστε χαμηλούς τόνους στις μετακινήσεις σας και στις συναλλαγές σας.

Από τις 25/2 η Αφροδίτη λαμβάνει θέση απέναντί σας, μοιράζοντας περισσότερη αισιοδοξία, συντροφικότητα αλλά και έσοδα. Δείτε αυτές τις ημέρες σαν ένα ξέφωτο, αφού νέες γνωριμίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σας, οι σχέσεις σας γίνονται εμφανώς πιο ωμαλές και οι εύνοιες δε θα λείπουν!

Η τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, χρωματίζεται από το χρώμα του σκοτεινού πάθους με διάφορες αυτοκαταστροφικές τάσεις, ερωτικής ή οικονομικής φύσεως, για αυτό καλό θα είναι οι γεννημένοι 17-19/10 να αποστραφείτε από οτιδήποτε επιβλαβές θα μπορούσε να σας παρασύρει.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here