Widgets Magazine

Είστε ευνοημένοι γενικά από την παρουσία του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα και ιδίως αυτό το διάστημα όπου όλοι οι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι κάτω από τον ορίζοντα ευνοούνται ιδιαίτερα οι εσωτερικές αλλαγές που περνάτε. Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με το ενδιαφέρον στραμμένο στις ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού. Από τις 11/2 η Αφροδίτη αλλά και σταδιακά Ερμής και Ήλιος μπαίνουν στον Ιχθύ και στον οίκο της διασκέδασης όπου θα συναντήσουν και τον Ποσειδώνα. Έντονος ρομαντισμός με ερωτική διάθεση, που ταιριάζουν έτσι κι αλλιώς σε αυτό το μήνα, αλλά και όμορφες στιγμές με τα παιδιά. Η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει έμφαση στην οικογένεια, στο σπίτι γενικότερα αλλά και στη καριέρα και αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίων ημερών του γ’  δεκαημέρου.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού:

Για εσάς το πρόσωπο του Κρόνου αν και μπορεί να φαίνεται κουραστικό και πιεστικό σε θέματα επικοινωνίας, συγγενικών προσώπων και μεταφορών παράλληλα όμως σας δίνει ευκαιρίες για να δείξετε την οργανωτικότητα και την υπευθυνότητα σας στα θέματα αυτά. Ο ενθουσιώδης αλλά και ασταθής Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 11/2 σας καλεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τι χρωστάτε και τι σας χρωστάνε. Προσέξτε την ανάγκη σας για αγορές οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν άχρηστες στο μέλλον αλλά και τις συναισθηματικές σας σπατάλες. Από τις 11/2 αρχίζετε να περνάτε πιο χαλαρά, με όρεξη για εξόδους και εστιάζετε σε θέματα παιδιών, φλερτ, δημιουργικότητας αλλά και επιχειρηματικότητας. Ευκαιρίες δίνουν τα εξάγωνα Κρόνου με Αφροδίτη, Ερμή και Ήλιο στις 15, 21 και 25/2 αντίστοιχα για σοβαρές, εποικοδομητικές συζητήσεις και αποφάσεις και είναι κατάλληλες μέρες για οργάνωση και τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Β΄ δεκαήμερο του Σκορπιού:

Αστάθεια στα οικονομικά σας προκαλεί ο Άρης στον Τοξότη από τις 12/2 και μέχρι το τέλος του μήνα και σας προτρέπει για ρίσκα και έξοδα που καλύτερα είναι να σκεφτείτε πριν. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες από τις 19/2 σας δίνει με τη σειρά της όρεξη για ψυχαγωγία και ερωτική διάθεση. Ιδίως στις 21/2 οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου γεμίζετε με συναισθήματα αγάπης και συμπάθειας. Εξαιρετική εποχή για καλλιτεχνική δημιουργία, εγκυμοσύνες και έρωτες αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στα μπερδέματα. Μη τεμπελιάσετε αυτό το διάστημα. Πηγαίνετε σε θέατρα, κινηματογράφο, δημιουργήστε κάτι και περάστε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Ο Ερμής συναντάει κι αυτός τον Ποσειδώνα στις 25/2 και δημιουργεί κλίμα ευαισθησίας και τρυφερότητας. Προσοχή σε αυταπάτες και υποσχέσεις ενώ η τάση για ονειροπόληση είναι αυξημένη για αυτό καλύτερα διαβάστε ένα βιβλίο ή δείτε μία ταινία.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Γ΄ δεκαήμερο του Σκορπιού:

Με τον Δία στο πλευρό σας νιώθετε πολύ καλά αλλά προσοχή μέχρι και τα μέσα του μήνα γιατί παραμονεύει τάση γενναιοδωρίας και επιπολαιότητας ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των συναισθημάτων σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με την οικογένεια. Παράλληλα ο Πλούτωνας περνάει στο δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθάει εσάς των πρώτων ημερών, να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο σκέψης και σας ωθεί για πνευματική ανάπτυξη. Στις 15/2 η έκλειψη στις 27º του Υδροχόου, γίνεται στον 4ο οίκο σας που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία αλλά επηρεάζει συγχρόνως τον 10ο οίκο των επαγγελματικών. Η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε στις 21 του Αυγούστου, οπότε παρόμοια θέματα ίσως προκύψουν που αρχικά θα σας αναστατώσουν. Παράλληλα όμως, φέρνει μαζί της καινούρια ξεκινήματα, ελευθερία έκφρασης και ξαφνικές ιδέες που θα δώσουν και λύσεις στα θέματα του οίκου που ενεργοποιεί.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here