Widgets Magazine

Διαφορετική αρκετά η αίσθηση του Φεβρουαρίου για το κάθε δεκαήμερο. Αρχικές μέρες του μήνα το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζει να δέχεται πολλή ενέργεια από τον Άρη και νιώθει αυξημένη αυτοπεποίθηση και σεξουαλικότητα. Από τα μέσα και μετά χαλαρώνει και ασχολείται κυρίως με το σπίτι. Μετά τις 11/2 αρχίζει το δύσκολο μέρος που αφορά το β΄ δεκαήμερο. Από τη μία έρχεται η σειρά τους να δεχτούν την δυναμική ενέργεια του Άρη από την άλλη όμως η ομιχλώδης επιρροή του Ποσειδώνα, που ήδη τους έχει δημιουργήσει μπερδέματα, ενισχύεται. Τελείως διαφορετικό «σενάριο» ισχύει για το γ’ δεκαήμερο όπου οι θετικές όψεις του Ουρανού φέρουν αέρα ανανέωσης. Η έκλειψη στις 15/2 τους επηρεάζει θετικά σχετικά με το τρόπο σκέψης και έκφρασης, εκπαίδευσης και τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος τους δίνοντας ευκαιρίες για καινούρια ξεκινήματα.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Τοξότη:

Ενδιαφέροντα νέα, όρεξη για συζήτηση και μετακινήσεις γύρω στις 3/2. Ο Άρης στον 1ο σας οίκο μέχρι και τις 11/2 σας ζητάει επέκταση και σας δίνει σωματική αντοχή. Νιώθετε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ξεκινήματα ενώ αυξημένη είναι και η σεξουαλικότητα. Δείξτε όμως προσοχή γιατί μαζί ξυπνάει η επιθετικότητα αλλά και η αδεξιότητα που έχει ένας Άρης στον Τοξότη. Μετά τις 11/2 το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σιγά σιγά στο σπίτι και την οικογένεια.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Β΄ δεκαήμερο του Τοξότη:

Ο Άρης σας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά προσέξτε να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, σε ένα μήνα αρκετά δύσκολο για εσάς. Ιδίως οι γεννημένοι των πρώτων ημερών ταλαιπωρήστε από την επιρροή του Ποσειδώνα όπως έχετε καταλάβει ή και όχι, μιας και ο πλανήτης της ψευδαίσθησης δε σας δείχνει τόσο ξεκάθαρα τι γίνεται. Μπερδέματα στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια αλλά και σωματική αδυναμία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των «συμπτωμάτων». Ιδιαίτερα προσεκτικοί εσείς των πρώτων ημερών λοιπόν κοντά στις 17/2 σχετικά με σημαντικές αποφάσεις και σε ζημιές που αφορούν την οικεία, για αυτό ελέγξτε υδραυλικά και ασφαλίστε το σπίτι. Στις 21/2 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει απογοήτευση από κάποιος μέλος της οικογένειας ενώ δεν είναι κατάλληλη περίοδος για οικονομικές συναλλαγές. Η διάθεση γίνεται τεμπέλικη και ρομαντική. Δείτε μία ταινία, ακούστε μουσική ή ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού. Στις 25/2 ο Ερμής ακουμπάει το Ποσειδώνα οπότε πάλι θέματα με μέλη της οικογενείας, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο. Την ίδια μέρα οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, δείξτε προσοχή στις τάσεις κτητικότητας, ζήλιας και εγωισμού γιατί θα υπάρχει αρκετή σεξουαλική ενέργεια η οποία αν δε χρησιμοποιηθεί είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι με τον σύντροφο για αυτό προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε την ενέργεια αυτή. Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού, καλέστε φίλους ή πηγαίνετε για χορό.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Γ΄ δεκαήμερο του Τοξότη:

Σιγά σιγά μπορείτε να απολαύσετε ανενόχλητοι τα δώρα του Ουρανού και να νιώσετε δημιουργικοί και γιατί όχι και καρδιοκατακτητές, μιας και είναι ο μήνας των ερωτευμένων! Ο Φεβρουάριος (εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό ωροσκόπιο) προσφέρει από την αρχή του μήνα ευχάριστες καθημερινές συναλλαγές και ενδιαφέροντα ξαφνικά νέα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για μικρά ταξίδια και για να περάσετε όμορφα με συγγενείς. Ερωτικό και ενθουσιώδες το κλίμα γύρω στις 6/2 με ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες. Η έκλειψη στις 15/2 θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσάς σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, εμπορίου και μάθησης, μέσα όμως από μία ταραχή. Το μόνο αρνητικό διάστημα του μήνα είναι η τελευταία μέρα στις 28/2, όπου οι γεννημένοι των πρώτων ημερών προσέχετε για εντάσεις ιδίως με πρόσωπα της οικογένειας καθώς η μέρα χαρακτηρίζεται από εγωιστική και προκλητική συμπεριφορά. Προσοχή σε μικροατυχήματα και απροσεξίες.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα να διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here