Widgets Magazine

Παρά τις πιέσεις που δέχεστε όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου, ο μήνας των ερωτευμένων  σας βρίσκει με περισσότερη αισιοδοξία, όρεξη για διασκέδαση και διάθεση για φλερτ που σας αρέσει πολύ. Μετά τα μισά του μήνα Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής μετακινούνται στον Ιχθύ και στον 6ο φυσικό σας οίκο οπότε σας καλεί το καθήκον στα θέματα εργασίας, υποχρεώσεων και υγείας. Οπότε απολαύστε τις πρώτες μέρες γιατί μετά θα πρέπει να είστε επιμελής στην ρουτίνα σας. Η είσοδος του Άρη στον 3ο φυσικό οίκο σας κάνει δραστήριους και γεμάτους ενεργητικότητα στους καθημερινούς σας ρυθμούς και στην επικοινωνία, τόσο που προσέξετε μήπως φερθείτε βιαστικά ή γίνετε ευέξαπτοι. Η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15/2 γίνεται στον τομέα των ερωτικών, της διασκέδασης και των παιδιών και αφορά ιδιαίτερα τους Ζυγούς του γ’ δεκαημέρου.

 

 Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού:

Ο απαιτητικός και σκληρός αλλά μη ξεχνάτε κατά βάθος εποικοδομητικός Κρόνος, συνεχίζει όπως και για όλη την υπόλοιπη χρονιά να σας πιέζει στα θέματα οικογένειας και καριέρας. Ανάπαυλα από τις πιέσεις αυτές αλλά και την συναισθηματική ψυχρότητα που μπορεί να νιώθετε, έρχεται στις αρχές αυτού του μήνα. Στις 3/2 ο Ερμής με τον Άρη δίνουν ξεκάθαρο και αποδοτικό μυαλό ενώ υπάρχουν ευκαιρίες για να μοιραστείτε δημιουργικές ιδέες, να κάνετε ενδιαφέρον συζητήσεις με το αντίθετο φύλο ή και με τα παιδιά. Με τον Άρη στον 3ο σας οίκο μέχρι τις 11/2, η καθημερινότητα είναι έντονη με πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις. Αν και δε σας αρέσουν οι παρεξηγήσεις και οι αντιθέσεις ας είστε λίγο προσεκτικοί ιδίως με συγγενείς και άτομα της καθημερινότητας σας. Από τις 11/2 το ενδιαφέρον θα στραφεί στο κλίμα της δουλειάς. Οργανωθείτε και τακτοποιήστε εκκρεμότητες ενώ παράλληλα ετοιμαστείτε για περισσότερες ευθύνες αλλά και θέματα που θα προκύψουν στο χώρο εργασίας. Η αναβλητικότητα και η νωθρότητα μπορεί να γίνουν αισθητές στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Β΄ δεκαήμερο του Ζυγού:

    Καλό διάστημα για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε και να περάσετε καλύτερα με τα παιδιά σας οι πρώτες μέρες του μήνα. Οι γεννημένοι βέβαια στις 11-12 Οκτωβρίου, μέσα στην μετάλλαξη που περνάτε μάλλον δεν θα νιώσετε τόσο αυτή τη διάθεση. Από τις 12/2 μέχρι και το τέλος του μήνα αρχίζει η επιρροή του Άρη και γίνεστε πιο δραστήριοι, δυναμικοί και έτοιμοι για περιπέτεια. Προσοχή μόνο στην τάση ανυπομονησίας και εκνευρισμού ιδίως με άτομα της καθημερινότητας σας. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα θέματα εργασίας από τις 18/2. Ο Ποσειδώνας από αυτή τη θέση, ιδίως εσάς των πρώτων ημερών, δημιουργεί αυταπάτες, αναβολές και  διλήμματα στη δουλειά σας και στη ρουτίνα σας ενώ μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι οργανικά.

Ο Φεβρουάριος του 2018 για το Γ΄ δεκαήμερο του Ζυγού:

Πολύ ενδιαφέρον ο μήνας αυτός με νέες κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Ο Ουρανός συνεχίζει το ανατρεπτικό του ταξίδι στον οίκο των συνεργασιών και σχέσεων όμως τα διαδοχικά εξάγωνα με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή από τον τομέα των ερωτικών και της δημιουργικότητας σας δίνουν ευκαιρίες να περάσετε πολύ όμορφα. Προσοχή παρ’ όλα αυτά στις επιπολαιότητες με τα χρήματα σας λόγω διασκέδασης. Οι γεννημένοι 13-14 Οκτωβρίου τη τελευταία μέρα του μήνα έχουν αυξημένη παρατηρητικότητα και συγκέντρωση ενώ ενδέχεται να γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με το σπίτι και τον εργασιακό χώρο. Για εσάς των τελευταίων ημερών, η έκλειψη στις 15/2 φέρνει θετικές αλλαγές, νέα ξεκινήματα και ιδέες. Όμως, όπως γίνεται με τις εκλείψεις, πρώτα θα χρειαστεί κάτι να αλλάξει ή να τελειώσει. Γίνεται στον οίκο που αφορά οτιδήποτε σας δίνει χαρά. Από τον έρωτα,τα παιδιά και την καλλιτεχνική δημιουργία μέχρι τα χόμπι αλλά και την επιχειρηματικότητα. Βγείτε έξω, εκφραστείτε ελεύθερα, κάντε καινούριες γνωριμίες αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

 

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here