Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τον Φεβρουάριο έχετε πολλές δραστηριότητες με φίλους. Έχετε αποδοχή και αγάπη και όλοι θέλουν τη παρέα σας. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την φροντίδα του συντρόφου σας αλλά οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον ή κάποια φιλική σχέση να οδηγηθεί σε δεσμό. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε πολλές μετακινήσεις και επαφές με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα για την επίτευξη των στόχων σας, επαγγελματικών αλλά και προσωπικών. Εσείς θα είστε διεκπεραιωτικοί και κινητικοί. Προσέξτε να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και αναγκαστείτε να αφήσετε εκκρεμότητες. Την περίοδο από δέκα ως δεκαεπτά του μήνα θα γίνετε ακόμα πιο υπερκινητικοί. Θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα και να φέρετε εις πέρας όσο πιο πολλές δουλειές γίνεται. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ένταση και προστριβές με όσους νιώθετε πως δεν ανταποκρίνονται στις επιδιώξεις σας. Μη γίνεστε εριστικοί, για να αποφύγετε δυσάρεστες ρήξεις.

2ο δεκαήμερο

Από την αρχή του μήνα ασχολείστε με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Έχετε εύνοια και βοήθεια από το εργασιακό περιβάλλον και σε συνδυασμό με την αισιοδοξία σας θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Να θυμάστε όμως, πως τους έχετε όλους ανάγκη και να μην είστε υπερόπτες και δημιουργήσετε θυμούς. Με το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να νιώθετε κάπως πιεσμένοι και ίσως στερείστε κάποιον φίλο. Αυτές οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο δομημένες και σοβαρές και κάποιες πιο επιδερμικές από αυτές, πιθανόν να τελειώσουν. Από τις 18 ως τις 21 του μήνα θα έχετε έντονη διαίσθηση και έμπνευση. Η φαντασία σας θα καλπάζει και θα πρέπει την ξεχωρίζετε από την πραγματικότητα για να μη παραμυθιαστείτε. Το διάστημα 20 με 25 του μήνα θα απομονωθείτε από φίλους και ομάδες και ίσως διακόψετε μια σχέση σας ή μια κοινωνική δραστηριότητα.

3ο δεκαήμερο

Απο την αρχή του μήνα συνεχίζετε να απολαμβάνετε ευκαιρίες και βοήθειες στον επαγγελματικό τομέα. Τα άτομα που είναι κοντά σας στην καριέρα, σας φροντίζουν, αλλά και εσείς αυτούς. Αλλά και τον εργασιακό σας χώρο θέλετε να φροντίσετε και να αναβαθμίσετε. Προσέξτε τα υπερβολικά έξοδα και τις σπατάλες. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ανατροπές και απρόσμενα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ιδιαίτερα στις 13 και 14 του μήνα, προσέξτε για απρόσμενες και σοκαριστικές ανατροπές αλλά και για τσακωμούς με το ταίρι σας. Είναι δύσκολη περίοδος και πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατανόηση και να είστε υποχωρητικοί για να αποφύγετε ρήξη και διάσπαση. Ακόμα, αυτές τις μέρες προσέξτε για ατυχήματα ή οικονομικά σφάλματα που μπορεί να φέρουν μεγάλες απώλειες.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδια
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here