Widgets Magazine

Αγαπημένα παιδιά του Αμείλιχου Πλούτωνα, ο Φεβρουάριος είναι μέρος μιας περίοδου

κατά την οποία αναδύεστε όλο και περισσότερο προς το φως. Φυσικά η άνοδος αυτή, δεν επέρχεται με τις ίδιες συνθήκες για όλους τους Σκορπιούς, διότι όσοι επηρεάζονται από τον Ουρανό, νιώθουν τους κραδασμούς εντονότερους και τις αλλαγές καθοριστικές και αναπόφευκτες.

Ο Ερμής από το φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων, σας χορηγεί με περισσότερο ενθουσιασμό και δημιουργικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αφού είστε γεμάτοι έμπνευση και ερωτική διάθεση. Όμως προσοχή… γιατί ο Ερμής κινούμενος φαινομενικά ανάδρομος από τις 17/2 και μετά, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει πόρτες σε άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος με διαθέσεις επιστροφής!

Με τους περισσότερους από εσάς να δέχεστε ευνοϊκά τις όψεις του Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, είναι ένας θετικός μήνας να δουλέψετε στρατηγικά τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και να περάσετε πολύ όμορφα με τον/την σύντροφό σας.

Α’ δεκαήμερο Σκορπιού

Είναι γεγονός, υπάρχουν στιγμές τις οποίες νιώθετε ότι παίρνετε μέρος ως πρωταγωνιστής σε κάποια ταινία, χωρίς να μπορείτε να υπακούσετε τις εντολές του σκηνοθέτη Ουρανού απέναντι σας!

Με αφορμή τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, διάφορες αναταράξεις και ανακατατάξεις εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά και πλέον δουλεύετε πάνω στα νέα σας δεδομένα. Μετακομίσεις ή αλλαγές στο ενδοοικογενειακό περιβάλλον σας απασχολούν με άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά ευχάριστα, αφού στις 3-11/2 ο Ερμής σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, κέφι για δημιουργία και έρωτα όσο είναι ορθόδρομος αλλά με την αναδρομή του από τις 12/2 και μετά, εκκρεμότητες του ερωτικού σας παρελθόντος πιθανόν να σας απασχολήσουν και να φέρουν αναστάτωση στο παρόν σας.

Στις 10/2 η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα πιθανόν να σας επιφέρει θετικά κάποια μορφή θεραπείας.

Από τις 8-16/2 η καθημερινότητα και η εργασία σας ευνοούνται, είναι επίσης μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να φροντίσετε την υγεία και την διατροφή σας. Στη συνέχεια με τον Άρη από τις 16/2 να σας ωθεί σε έντονες διαπραγματεύσεις και έγγραφα, ναι μεν μπορείτε να ασχοληθείτε αντίστοιχα, αλλά έχετε υπόψιν, ότι ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και υπογραφές.

Η Νέα Σελήνη στις 23/2 είναι ευνοϊκή και πολλά υποσχόμενη για έρωτα, παιδιά και δημιουργία για το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Β’ δεκαήμερο Σκορπιού

Ιδιαίτερα ευχάριστος ο Φεβρουάριος για εσάς αφού ο Δίας σε εξάγωνο, έχει φέρει προ των πυλών σας ευνοϊκές μετακινήσεις και επαφές, ειδικά με άτομα μικρότερης ηλικίας ή εκπαιδευτικής ιδιότητας. Διάνύοντας ένα μήνα συνεχούς κίνησης και εμπνευσμένων ιδεών, νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και νεανική διάθεση!

Το φως της Πανσελήνου στις 9/2 φωτίζει θέματα οικογένειας, σπιτιού και καριέρας, ειδικά για τους γεννημένους 12/11. Μια μετακόμιση ή προβολή στη καριέρα σας πιθανόν να ολοκληρωθεί.

Με τον Ποσειδώνα να συνεχίζει να σας ευνοεί δημιουργικά και εν μέσω μιας άκρως ερωτικής περιόδου, αντιμετωπίζεται εκκρεμότητες της καθημερινότητας με περισσότερη αισιοδοξία και θάρρος.

Είναι γεγονός ότι είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι στα οικονομικά σας, για αυτό καλό θα ήταν να δείξετε προσοχή σε περιττά έξοδα, μιας και είναι πιθανό να υπάρχουν έκτακτες υποχρεώσεις τις οποίες θα καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής από τις 17/2, αυτή τη φορά υπενθυμίζει την διεύθυνσή σας σε άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος και σας μεταφέρει αντίστοιχες επιστολές-επιστροφές. Ένα άλλο σενάριο που μπορεί να σας απασχολήσει είναι ζητήματα των παιδιών σας τα οποία δεν είχατε κλείσει στο παρελθόν.

Γ’ δεκαήμερο Σκορπιού

Εσείς είστε εκείνοι που απολαμβάνουν τα δώρα της Αφροδίτης έως τις 7/2, αφού υποδέχεστε τον Φεβρουάριο πιθανότατα έχοντας κάνει κάποια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία ή είστε ήδη ερωτευμένοι.

Νέοι ορίζοντες σας ανοίγονται, αφού βρίσκεστε σε μια περίοδο ιδανική για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να διαπραγματευτείτε για τις απόψεις σας.

Με το φως της Πανσελήνου στις 9/2, οι γεννημένοι 13-14/11 πιθανόν να ολοκληρώσετε σχέδια που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένειά σας, αλλά και την καριέρα σας ενδεχομένως.

Έκτακτα έξοδα εμφανίζονται επανειλλημένα έως τις 15/2 , γεγονός που σας αγχώνει και σας κάνει να νιώθετε ότι είναι ανηπόφορα δύσκολο να διαφυλάξετε τις οικονομίες σας. Υπομονή όμως, γιατί είναι κάτι προσωρινό.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here