Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο

Αισιόδοξοι και τυχεροί, μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας με μεγάλη επιτυχία καθώς και να διαπεραιώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε, να κοιμάστε καλά και να ξεκουράζεστε εν όψει δυναμικών εκλείψεων που επηρεάζουν τη ψυχολογία σας. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να διαθέσετε λίγο χρόνο για το ετήσιο check up σας. Αξιοποιείστε τη δυναμική έκλειψη με τη συμμετοχή του Πλούτωνα, για να κλείσετε υποθέσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα ενοχλητικά για τη προσωπική σας ζωή. Η νέα σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα τον έρωτα το φλέρτ αλλά και τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

2ο Δεκαήμερο

Ότι έχετε ευχηθεί για τη προσωπική σας ζωή τείνει τώρα να γίνει πραγματικότητα. Απολαμβάνετε πλήθος ερωτικών γνωριμιών που συνωστίζονται στην αυλή σας, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Οποιαδήποτε ανησυχία η μικροαδιαθεσία, ίσως να οφείλεται στη κόπωση λόγω του φόρτου εργασίας των προηγούμενων ημερών. Χαλαρώστε και προγραμματίστε μικρές αποδράσεις, σε περίπτωση που η άδεια σας είναι για τον επόμενο μήνα και  κρατήστε συνετά χρήματα στο πορτοφόλι σας για να επενδύσετε σε περισσότερες μέρες αποδράσεων και χαλαρότητας.

3ο Δεκαήμερο

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου ίσως είναι ακόμα λίγο κουραστικές εξ’ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και λόγω αυξημένων αναγκών στο σπίτι και στην οικογένεια. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως ο Δίας θα κάνει το θαύμα του και για εσάς, φροντίζοντας να σας ενισχύσει με έξτρα δυνάμεις και αυτοπεποίθηση στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ο Έρωτας καραδοκεί σε κάθε πιθανή γωνία και οι θαυμαστές σας όσο πάνε και αυξάνονται. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα ίσως ρίξει την ψυχολογία σας ή σας αποκαλύψει μυστικά που σας σοκάρουν.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018 για όλα τα ζώδια
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here