Widgets Magazine

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους μήνες του έτους για εσάς. Οι εκλείψεις που φιλοξενούνται στον άξονα σας (Καρκίνου – Αιγόκερω), θα ενεργοποιήσουν αλλαγές, τις οποίες αρκετοί έχετε ήδη οσφριστεί εδώ και καιρό. Άλλες πάλι μπορεί να μην είναι αναμενόμενες αλλά και στις δύο περιπτώσεις, θα αδειάσει χώρος για να έρθουν νέα πράγματα. Το όλο θέμα επικεντρώνεται ιδιαίτερα σε σχέσεις και συνεργασίες, ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Το πέρασμα πλανητών στο ζώδιο του Καρκίνου, εντείνει ακόμα περισσότερο το προηγούμενο. Είναι καλό, να φροντίσετε να είστε συνεπείς με θέματα υγείας.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Όσοι έχετε γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου, βρίσκεστε υπό την επιρροή της έκλειψης της 2ας Ιουλίου, που έρχεται να ξεκαθαρίσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Στις εκλείψεις, κάτι αφαιρείται για να δώσει χώρο σε κάτι άλλο, νέο. Αρχικά αυτό μπορεί να φαίνεται δυσάρεστο, όμως η ζωή ρέει κι απαιτεί αλλαγές. Όσοι δεν επηρεάζεστε, έχετε να περιμένετε νέες γνωριμίες, καινούργιους ανθρώπους τη ζωή σας. Φρέσκες ιδέες επικοινωνούνται και ανανεώνεστε. Προσπαθήστε μόνο να μην σπεύσετε να τις υλοποιήσετε τώρα, με τον ανάδρομο Ερμή να είναι απαγορευτικός για ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις. Σε άλλα νέα, η είσοδος του Άρη στον Λέοντα ενεργοποιεί οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους. Ενεργοποιεί όμως και ψυχολογικά ζητήματα, με κάποια από αυτά να συνδέονται με την σεξουαλική σας ζωή. Προσέξτε την υγεία σας αυτό το διάστημα: Καλό είναι να είστε τυπικοί σε αυτόν τον τομέα και να φροντίσετε τον εαυτό σας όπως σας αξίζει.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Είτε επηρεάζεστε από την έκλειψη της 2ας Ιουλίου είτε όχι, όλοι οι εκπρόσωποι του δεκαημέρου δέχεστε πιέσεις από κάποια πλευρά. Ο Κρόνος βρίσκεται ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο κι αυτό μεταφράζεται ως εποχή καρμικών μαθημάτων. Εύκολο; Όχι. Απαραίτητο όμως ναι, ώστε να αλλάξουν όσα σας κάνουν να βρίσκεστε σε μία αίσθηση ασφυξίας αλλά αρνείστε να αποκολληθείτε από αυτά. Η ενέργεια συσσωρεύεται και για εσάς, κυρίως γύρω από σχέσεις και συνεργασίες. Από τις 17 Ιουλίου και μετά, ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα τρίτων, κληρονομιές κλπ, θα σας απασχολήσουν, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και ψυχολογικός αντίκτυπος. Αυξάνεται και η σεξουαλική ενέργεια το ίδιο διάστημα, παρ’ όλα αυτά, να είστε και προσεκτικοί με την υγεία σας. Γενικά, άλλοι μπαίνουν κι άλλοι βγαίνουν από τις ζωές σας κι επειδή παράλληλα λειτουργεί και ο ανάδρομος Ερμής, προσέξτε τα πισωγυρίσματα. Δείτε τι πρέπει να ολοκληρώσετε και να αφήσετε για πάντα στο παρελθόν και θυμηθείτε ότι δεν είναι ιδανική η εποχή για νέα ξεκινήματα.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Βρίσκεστε υπό την άμεση επιρροή της έκλειψης της 16ης Ιουλίου, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 1 – 3 Ιανουαρίου. Σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι που κλείνουν τον κύκλο τους και απελευθερώνουν χώρο και χρόνο για νέα πράγματα. Ασφαλώς δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και μάλιστα, υπό το καθεστώς της συσσωρευμένης ταλαιπωρίας ετών. Είναι όμως αναγκαίο, προκειμένου να προχωρήσετε. Τίποτα δεν γίνεται απλά αυτό το διάστημα, που σας θέλει προσεκτικούς με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και με την υγεία σας. Παράλληλα, δεν μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας μόνο αλλά επιστρέφουν και σχέσεις (ή και συνεργασίες) από το παρελθόν. Καταστάσεις ημιτελείς, θα γυρίσουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να συλλογιστείτε πάνω στο τι ζητάτε από τους άλλους ανθρώπους. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και προσέξτε τη σκοτεινή σας πλευρά, που έχει ως αφετηρία τις ίδιες σας τις σκέψεις. Όλα αυτά, δεν είναι απίθανο να λειτουργήσουν κι αργότερα, μιας και οι εκλείψεις δεν αφορούν μόνο το διάστημα που λαμβάνουν χώρα. Προσέξτε τις παρανοήσεις στην επικοινωνία με τους γύρω σας και τα ατυχήματα.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here