Widgets Magazine

Ανήκετε στους τυχερούς της περιόδου, την στιγμή που μιλάμε για έναν από τους δύσκολους μήνες της χρονιάς. Οι εκλείψεις δεν έχουν αρνητική χροιά (υπό την προϋπόθεση να θυμόμαστε ότι πάντα εξαρτάται και από το προσωπικό ωροσκόπιο αυτό). Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σας ωθεί δημιουργικά ενώ δίνονται ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης που δεν θα περάσει απαρατήρητη! Παράλληλα, αρκετοί θα δείτε πρώην σχέσεις και θαυμαστές να επιστρέφουν. Μήνας ξεκαθαρισμάτων σε φιλίες και ομάδες αλλά και νέοι στόχοι στο πρόγραμμα.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Έως τις 11/7, η Αφροδίτη θα φροντίσει να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ομορφύνετε και να περάσετε ωραίες στιγμές με τα παιδιά σας. Ο Άρης παράλληλα εισέρχεται στον 6ο φυσικό σας οίκο, αυξάνοντας τις ευθύνες της καθημερινότητας και του χώρου εργασίας, παρακινώντας σας όμως και σε πιο δημιουργικές διαδικασίες. Για κάποιους θα σημάνει και την έναρξη εργασίας. Δώστε όμως προσοχή στον ανάδρομο Ερμή, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι εποχιακό ή ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα διαρκέσει πολύ. Σημαντικό το να προσέχετε και θέματα υγείας για να μην ταλαιπωρηθείτε στο μέσο του καλοκαιριού. Νέες ιδέες γεννιόνται αλλά και παλιότερες, που για κάποιο λόγο έμειναν στο συρτάρι, επιστρέφουν προς επανεξέταση. Ειδικά οι καλλιτέχνες του ζωδίου, θα περάσετε δημιουργική φάση. Αποφύγετε απλά τα ενθουσιώδη νέα ξεκινήματα τώρα, αφήστε τα γι’ αργότερα αν θέλετε να διαρκέσουν.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Με τον Δία να έχει επιστρέψει στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη, όσοι έχετε γεννηθεί ειδικά 4 -5/3, έχετε να περιμένετε θετικά πράγματα σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα, αρκεί να μην υπερβάλλετε στις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, φροντίστε όσο πιο έγκαιρα γίνεται τις πρακτικές λεπτομέρειες για να μην αντιμετωπίσετε αναβολές, καθυστερήσεις και ακυρώσεις με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Από τις 11/7, η Αφροδίτη θα επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας, δίνοντας σας κάθε ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να αυξήσετε την δημιουργικότητα σας και να περάσετε ωφέλιμο και ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σας όσοι έχετε. Από τις 17/7, ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, αυξάνει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κινητοποιεί θέματα της καθημερινότητας που σας θέλουν σε εγρήγορση. Εδώ, προσέξτε οξείες καταστάσεις υγείας και αντιπαραθέσεις με υφισταμένους. Αποφύγετε, όπως όλοι, σημαντικά νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Η έκλειψη της 16ης Ιουλίου, δεν είναι αρνητική για εσάς. Μία έκλειψη όμως, πάντα θα “καθαρίσει” το τοπίο, ώστε να μπουν νέα πράγματα στη ζωή μας. Έτσι, θα δείτε να ξεκαθαρίζουν φιλίες που δεν εξυπηρετούν τίποτα πλέον αλλά και η σχέση σας με ομάδες ανθρώπων. Νέοι στόχοι, νέα σχέδια αλλά και αρκετές ελπίδες, που δεν υπάρχει λόγος να μην έχετε άλλωστε: Στο προσεχές μέλλον, ο Δίας θα βοηθήσει να γίνουν πολλά και θετικά άλλωστε. Μήνας ευκαιριών σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες και φλερτ αλλά και περίοδος κατά την οποία θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν σας, βλέποντας παλιότερες ιστορίες να επιστρέφουν. Μην αγνοήσετε δημιουργικές ιδέες που είχατε αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα, αν επιστρέψουν θα είναι γιατί πρέπει να τις επανεξετάσετε. Θετικός μήνας για τους καλλιτέχνες του ζωδίου αλλά και οι υπόλοιποι, δεν θα μείνετε δυσαρεστημένοι: Είστε από τους ευνοούμενους σε μία κρίσιμη περίοδο που θα προβληματίσει με κάποιο τρόπο την πλειοψηφία. Εκμεταλλευτείτε το.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here