Widgets Magazine

Μπορεί να μην ανησυχείτε άμεσα για τις σημαντικές εκλείψεις του μήνα (φυσικά αυτό ισχύει εάν ανταποκρίνεται και στα δεδομένα του προσωπικού ωροσκοπίου σας) αλλά δεν παύει ο Ιούλιος να έχει τις απαιτήσεις του. Καταρχάς, ο Άρης απέναντί σας, από το ζώδιο του Λέοντα, υπόσχεται να σας κρατήσει σε εγρήγορση, φέρνοντας αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και εκνευρισμούς και επιθετική διάθεση από τους γύρω σας. Κάποιοι πάλι, θα δουν πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις να επανέρχονται με την αναδρομή του Ερμή, ενώ παρόμοιες καταστάσεις θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας. Να είστε προσεκτικοί με θέματα υγείας χρόνιας φύσης.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Δεν είναι νέο το ότι οι ζωές σας υφίστανται αλλαγές, και μάλιστα με σοκαριστικό τρόπο συχνά. Περίοδος ανατροπών, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 25 – 27/1 αλλά και σημαντικών αλλαγών, εσωτερικών κι εξωτερικών, ακόμα και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Ο Άρης, από το ζώδιο του Λέοντα, έρχεται να κάνει ακόμα πιο εκρηκτική την ατμόσφαιρα. Οι διασπάσεις, οι εκνευρισμοί και οι επιθέσεις από τους γύρω σας, θα είναι μέρος του σκηνικού. Παράλληλα ξεκινάτε και νέες σχέσεις, που σας ταράζουν, ενώ αρκετοί θα δείτε να επιστρέφουν παλαιότερες που θα ταρακουνήσουν τα ήδη ανήσυχα νερά της ζωής σας. Είναι σημαντικό, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, να προσέχετε ατυχήματα παντός είδους, την οδική σας συμπεριφορά και το θυμικό σας. Η ηλεκτρισμένη ενέργεια της εποχής, μπορεί εύκολα να σας φέρει σε δύσκολο σημείο. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/1, θα επηρεαστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ίσως μία κρίση τέτοιου είδους, προκληθεί από παρασκηνιακές κινήσεις και σας κάνει να καταλάβετε πράγματα που αποφεύγατε να δείτε.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 30/1, έχετε κι εσείς από την πλευρά σας να κάνετε δουλειά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Το τι θα το πυροδοτήσει αυτό, είναι σχετικό αλλά σίγουρα, θα σχετίζεται είτε με παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί, είτε από τους γύρω σας που θα εγείρουν απαιτήσεις και θα προκαλέσουν εκνευρισμούς. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεστε σε πλεονεκτικότερη θέση: Υποστηρίζονται καταρχάς όσα έχουν να κάνουν με συλλογικότητες και ομάδες και δρομολογούνται νέα σχέδια και όνειρα, που θα πρέπει όμως να περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν σάρκα και οστά. Άλλωστε, ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι ελπιδοφόρος για νέα ξεκινήματα… Από τις 17/7 και μετά, αυξάνεται η ένταση, οι απαιτήσεις και η επιθετική διάθεση των γύρω σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας σε αυτή την περίπτωση, διότι οι εκρήξεις μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας. Για κάποιους αυτό το διάστημα, θα σημάνει την αρχή νέων σχέσεων και συνεργασιών.

Ο Ιούλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου

Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα δεκαήμερα, τα πράγματα είναι ηπιότερα για εσάς τον Ιούλιο. Σαφέστατα, οι περίοδοι εκλείψεων δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο, στο βαθμό που αναλογεί στο προσωπικό του ωροσκόπιο. Για εσάς αυτό θα μεταφραστεί σε ψυχολογικό επίπεδο: Κάποιου είδους κρίση θα φροντίσει να σας κάνει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι ψυχολογικές μεταλλάξεις που υφίσταστε είναι πολλές εδώ και καιρό, έτσι κι αλλιώς. Περίοδος εσωτερίκευσης λοιπόν, που είναι αναγκαία για την επόμενη που θα έρθει και θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και ανάγκη κινητοποίησης. Προς το παρόν, δείτε τι έχετε αφήσει ημιτελές, ειδικά σε θέματα καθημερινότητας και εργασιακού χώρου, διότι θα επιστρέψει απαιτώντας επίλυση, είτε πρόκειται για κατάσταση είτε για κάποιο project. Μην αμελήσετε θέματα υγείας που μπορεί να επιστρέψουν για να σας υπενθυμίσουν ότι δεν ήσασταν τυπικοί απέναντι τους.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here