Widgets Magazine

Παρά το ότι βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, οι καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν εύκολα φέτος να νιώσετε ότι δικαιούστε να το απολαύσετε – είναι σίγουρα ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Δεν είναι μόνο η έκλειψη της 5ης Ιουλίου (η τελευταία που αφορά το πολύπαθο ζώδιο σας προς το παρόν) αλλά και η είσοδος του Άρη στον Κριό, και η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σας,  που δεν αφήνουν περιθώρια για χαλάρωμα. Ευτυχώς, θα είναι και αρκετές οι ευκαιρίες που θα έχετε ώστε να ξεκαθαρίσετε αλλά και να αποκαταστήσετε πράγματα και καταστάσεις.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Το πρώτο μισό του Ιουλίου είναι και το πιο απαιτητικό για εσάς. Με τον Άρη να επηρεάζει τον οικογενειακό τομέα ιδιαίτερα αλλά και θέματα σπιτιού, γονέων και ακίνητης περιουσίας, είναι βέβαιο πως θα έχετε πολλά να κάνετε. Το μόνο εύκολο είναι να γίνουν υπό το καθεστώς εκνευρισμών και στρες γι’ αυτό έχει σημασία να προσέξετε μέσα σε όλα και την σωματική σας ακεραιότητα. Η επικοινωνία με τους δικούς σας αλλά και στον χώρο εργασίας, μπορεί εύκολα να καταλήξει σε ρήξεις και παρεξηγήσεις, άρα προσέξτε κι εσείς όσο περνά από το χέρι σας, αν θέλετε να τις αποφύγετε. Ιδιαίτερα οι μέρες κοντά στις 8/7 είναι ιδιαίτερα έντονες κι εκεί θα πρέπει να επιδείξετε σύνεση και στις μετακινήσεις σας, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Φαίνεται πως καταστάσεις που ξεκίνησαν στα τέλη του προηγούμενου έτους και σας ταλαιπωρούν ακόμα, ενεργοποιούνται πάλι, ώστε να βρεθούν λύσεις και να πάρετε αποφάσεις. Ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε προσωπικές αλλαγές ή να γίνουν αλλαγές που δεν ορίζετε στο περιβάλλον σας. Κλείνουν κύκλοι, ανοίγουν νέοι. Αποφύγετε να προβείτε σε συμβόλαια και αγοραπωλησίες ακινήτων τουλάχιστον ως τα μέσα του μήνα και έχετε το νου σας για ζημιές στον χώρο του σπιτιού.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 31/12 έως και τις 7/1 – ιδιαίτερα εσείς που έχετε γενέθλια 3 – 4 – 5 Γενάρη, βρίσκεστε ήδη υπό την επιρροή της έκλειψης της 5ης Ιουλίου, της τελευταίας που επηρεάζει στο ζώδιο σας για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για έναν σημαντικό μήνα λοιπόν: Στο εξής θα κληθείτε να κάνετε και προσωπικές αλλαγές αλλά και να διαχειριστείτε αλλαγές και στο άμεσο περιβάλλον σας, που μπορεί να αφορούν σχέσεις, οικογενειακά  δεδομένα, ακόμα και την εμφάνιση σας ή τον τρόπο που σκέφτεστε. Έτσι, μπορεί  να διανύουμε περίοδο διακοπών αλλά για εσάς είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού από τα μέσα του μήνα και μετά ιδιαίτερα, θα δείτε να αυξάνονται οι απαιτήσεις στον χώρο της οικογένειας και σε όσα αφορούν το χώρο του σπιτιού, τους γονείς και την ακίνητη περιουσία σας. Θα είναι στρεσογόνο λοιπόν διάστημα κι εσείς καλείστε να κρατήσετε ισορροπίες, φροντίζοντας παράλληλα τον εαυτό σας, την υγεία σας και τη συμπεριφορά σας προκειμένου η ένταση να μην εκδηλωθεί στο σώμα σας. Προσπαθήστε και οι σημαντικές αποφάσεις σας (εάν προκύψουν) να μην παρθούν ως τα μέσα του μήνα. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν πράγματα που ορίζουμε και άλλα που δεν εξαρτώνται από εμάς αλλά πάντα εξαρτάται από εμάς η στάση μας απέναντι στα γεγονότα. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και ανοίγει ένας νέος στη ζωή σας.

Ο Ιούλιος  του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Αιγόκερω

Αποκαλυπτικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος για εσάς: Το τι είδους αποκαλύψεις θα προκύψουν είναι κάτι που γνωρίζετε καλύτερα σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας αλλά για πολλούς θα είναι και εσωτερικές, θα φτάσετε σε συμπεράσματα για εσάς που μέχρι τώρα ήταν αδύνατον να διακρίνετε. Θα λάβετε πληροφορίες και από τους άλλους όμως αλλά ΚΑΙ για τους άλλους. Είναι περίπλοκα τα πράγματα για εσάς γιατί από τη μία φαίνεται να οδεύετε προς την απελευθέρωση κάποιων καταστάσεων από την άλλη όλα συνεχίζουν να λειτουργούν υπό πίεση. Για το τελευταίο ευθύνεται και ο Κρόνος που επιστρέφει στο ζώδιο και στο δεκαήμερο σας (θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου). Θα είναι σαν να δίνετε τελικές εξετάσεις σε ό,τι αφορά την προσωπική σας στάση απέναντι στα πράγματα αλλά και στις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα φαίνεται να ανοίγει μία νέα σελίδα σε σχέσεις και συνεργασίες που μπαίνουν στη τελική ευθεία για να βρουν τις πραγματικές τους διαστάσεις στη ζωή σας. Είτε οριοθετείτε άλλους  είτε δέχεστε όρια, είναι σίγουρο ότι  θέτονται νέες βάσεις και είναι στο  χέρι σας να τις κάνετε ισχυρές, ακόμα κι αν αυτό σας κοστίζει ψυχολογικά.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here