Widgets Magazine

Το ενδιαφέρον του Ιουλίου τείνει σε οτιδήποτε αφορά στο σύστημα αξιών και τα οικονομικά σας. Το περίεργο είναι πως ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, αντίστοιχα εμφανίζονται και οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να καλύψετε. Έχετε ήδη αντιληφθεί ότι οι επερχόμενες αλλαγές θα είναι καθοριστικής συμμασίας, κυρίως για την προσωπική σας εξέλιξη και εν συνεχεία για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα νιώθετε τον εσωτερικό σας εαυτό να σας παροτρίνει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να ορθώσετε το ανάστημά σας εν καιρώ της προσωπική σας κρίσης αξιών. Αντίστοιχα, θα σας συμβούλευα να περιορίσετε όσο μπορείτε τα άσκοπα έξοδα, δάνεια και δανεικά. Ανάμεσα στα θετικά νέα του Ιουλίου, είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ορθοδρομεί από τις 13/7, κάτι που μεταφράζεται ως βελτίωση της δράσης και της επικοινωνίας μετά από μια περίοδο μπλοκαρισμάτων και καθυστερήσεων.

Α’ δεκαήμερο Διδύμων

Καλωσορίζετε τον θερμότερο μήνα του καλοκαιριού με φανερά ανεβασμένη διάθεση να περάσετε όμορφα, να φλερτάρετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Οι όμορφες στιγμές δεν λείπουν το ίδιο και οι επανασυνδέσεις. Οι πρώτες μέρες είναι πολύ θετικές για ό,τι εσείς θεωρείτε πολύτιμο. Με εύστροφους χειρισμούς θα μπορέσετε να πάρετε με το μέρος σας τα άτομα και τις καταστάσεις τις οποίες εσείς επιθυμείτε. Τα παραπάνω ακριβώς έχετε κατά νου και γύρω στις 8/7, ημέρες κατά τις οποίες η επικοινωνία θα παρεμποδίζεται από παρορμητικά και επιθετικά λόγια, που αν δεν προσέξετε το πιο πιθανό είναι να έρθετε σε ρήξη με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Έχετε υπόψιν ότι είναι προτιμότερο να εξασκείτε τον καταπληκτικό σας λόγο με γνώμονα την ουσιαστική επικοινωνία και όχι για να προκαλείτε ή να πληγώνετε. Από τις 13/7 η ενεργητικότητά σας αυξάνεται σημαντικά. Αντίστοιχα δρομολογούνται οικονομικά ζητήματα τα οποία είχαν καθυστερήσει και βελτιώνονται τα έσοδά σας.

Β’ δεκαήμερο Διδύμων

Το πρώτο μέρος του Ιουλίου μοιάζει περισσότερο με εσωτερικό ξεκαθάρισμα, σαν να πετάτε από τα συρτάρια της ψυχής σας παλιές αξίες και φόβους. Το κλείσιμο αυτού του κύκλου αφορά κυρίως σε θέματα οικονομικά, προσωπικών αξιών και ενδόμυχων φόβων. Ειδικότερα εσείς οι γεννημένοι 2-4 Ιουνίου θα νιώσετε περισσότερο την ανάγκη για ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική. Πολύ πιο ευνοϊκή η περίοδος από τις 13/7 και μετά, με αυτοπεποίθηση, φλερτ και επιθυμία για ζωή! Είναι σαφώς κατάλληλη επόχη για να αφιερώσετε χρόνο σε αγαπημένα άτομα, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Εάν βρίσκεστε σε φάση δημιουργίας, ιδιαίτερα θετική ημέρα είναι η 22/7, για να προβάλετε τις ευφυείς σκέψεις σας σε φίλους και συναδέλφους και να υλοποιήσετε κάποιο σχέδιό σας. Γύρω στις 27/7 έχετε κατά νου ότι είναι ημέρες με “υψηλές θερμοκρασίες” στο περιβάλλον σας, ειδικά σε ότι αφορά σε φίλους και ομάδες. Αυτό μεταφράζεται ότι η υπομονή θα είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας προς αποφυγή λεκτικών παρεξηγήσεων.

Γ’ δεκαήμερο Διδύμων

Ο Ιούλιος μοιάζει ένας μήνας με αλλόκοτα συναισθήματα για εσάς που έχετε γενέθλια 8-10 Ιουνίου, χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τί ακριβώς συμβαίνει. Θυμηθείτε ότι δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται και αυτό διότι δεν έχετε ξεκάθαρη αντίληψη για το τί βρίσκεται πίσω από προτάσεις και υποσχέσεις αυτή την περίοδο. Στις 12/7 ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποια θετική ευκαιρία οικονομικής φύσης, αντιθέτως στις 14-15/7 οι μέρες θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή και σπατάλες άνευ λογικής. Από τις 20/7, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 17-19 Ιουνίου, παρουσιάζεται ένα νέο ξεκίνημα, που αφορά σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα. Θα σας δωθεί η ευκαιρία να δουλέψετε κάτι καινούργιο σε αυτούς τους τομείς, όμως εξετάστε τα πάντα λεπτομερώς, γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικά λιγότερο από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Στις 27/7 είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επίσης κάποια πρόταση για αύξηση εισοδήματος, αλλά να μην είναι ό,τι σας παρουσιάζεται αληθινό. Τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/7, μπορείτε να ευνοηθείτε σε οικονομικό επίπεδο εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος με συζητήσεις και εμπνευσμένες ιδέες, προσέξτε μόνο το στοιχείο της υπερβολής σε αυτά που τάζετε και σε ό,τι σας τάζουν.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here