Widgets Magazine

Περισσότερες μετακινήσεις και περισσότερες συναντήσεις επιφυλάσσει ο Ιούλιος, που θα σας αναγκάσει να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους. Με τον Άρη να βρίσκεται στον φυσικό σας δεύτερο οίκο δε, αυξάνει και τα έξοδα αλλά και τα νέα οικονομικά ξεκινήματα. Αυτά δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί χρόνος να ξεκουραστείτε, το αντίθετο. Συνεχίζει να υπάρχει έμπνευση και ανάγκη για δημιουργία και αυτό θα εκφραστεί με πολλούς τρόπους.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Μέχρι τα μέσα του μήνα, ο οικονομικός τομέας θα  σας απασχολήσει και ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθύτερα στη τσέπη, λόγω των έκτακτων εξόδων που θα προκύψουν. Θέματα που αφορούν το σπίτι και φαίνονταν να είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, έρχονται τώρα να ομαλοποιηθούν και να πάρουν μπρος. Πολλοί θα ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί και όλοι θα δείτε να επιστρέφουν παλιές ιδέες, hobbies και η ανάγκη να διασκεδάσετε, πράγμα που δεν είναι δύσκολο να γίνει. Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας σε γενικές γραμμές για την πλειοψηφία αλλά εσείς παίρνετε… παράταση και δικαιούστε να χαλαρώσετε. Άλλωστε, δεν είστε λίγοι εκείνοι που βλέπετε ήδη να επιστρέφουν παλιοί έρωτες και φλερτ και έχετε μπει στη διαδικασία να το ξανασκεφτείτε. Το ένα φέρνει τ’ άλλο, οι παλιές ιδέες διαδέχονται τις νέες, αποκαθίσταται η ισορροπία σε τομείς που σας προβλημάτισαν στο πρόσφατο παρελθόν και όλα ρέουν ταχύτερα, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Έχετε να σκεφτείτε τι είναι εκείνο που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και να το διεκδικήσετε. Παραγωγικός μήνας γενικά, πέφτει ο σπόρος για τις επόμενες σοδειές σας.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Είναι  πολύς ο καιρός που σκέφτεστε και οραματίζεστε το μέλλον σας βάσει των σχεδίων που έχουν γεννηθεί στο μυαλό σας κι αυτό δεν είναι κακό αν δεν έχει τον χαρακτήρα του ουτοπικού. Ο Ιούλιος έρχεται να υπογραμμίσει ακόμα περισσότερο τα παραπάνω: Σχηματοποιούνται σιγά – σιγά οι σκέψεις σας και διακρίνετε καθαρότερα το ποια διαδρομή πρέπει να πάρετε. Πολλοί από εσάς θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος αλλά και τη θέση σας (και τις σχέσεις σας) μέσα σε ομάδες ή σωματεία. Ακόμα κι αν φύγουν άνθρωποι από τη ζωή σας, θα έρθουν άλλοι που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σας. Εάν όμως έχετε γεννηθεί στις 8 – 9 Μαρτίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και τις επιλογές σας γιατί δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επιλέξετε το λάθος πράγμα ή το λάθος πρόσωπο. Προσέξτε επίσης τις οικονομικές δοσοληψίες σας και μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν και απογοητευτείτε. Σε άλλα νέα, ο Ιούλιος θα αποκαταστήσει επικοινωνιακά σχέσεις που  δεν λειτούργησαν το προηγούμενο διάστημα όπως θα επιθυμούσατε και θα “γεννήσει” νέες ιδέες και προκλήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα θα προκύψουν έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι.

Ο Ιούλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων

Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω για τελευταία φορά κι από αυτή τη θέση θα σας βάλει στη διαδικασία να φτιάξετε τον “σκελετό” των σχεδίων που κάνετε για το μέλλον και να θέσετε όρια σε άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν εκείνοι αφορούν τον φιλικό σας τομέα που φαίνεται να ξεκαθαρίζει οριστικά. Ίσως να μη μπορείτε να δείτε τα πράγματα τώρα όσο αισιόδοξα θα θέλατε αλλά έχετε κάθε δυνατότητα να χτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον σας. Αν συμμετέχετε σε κάποια ομάδα, θα προκύψουν υποχρεώσεις. Μετά τα μέσα του μήνα, είναι πιθανό να ξεκινήσει για πολλούς από εσάς μία νέα σχέση ή να γεννηθεί  ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο. Όλοι σας με κάποιο τρόπο μπαίνετε σε μία δημιουργικότερη φάση, όπου δεν θα λείψει η έμπνευση και οι νέες ιδέες. Μην σνομπάρετε και τις παλαιότερες όμως γιατί αν επέστρεψαν, κάποιο λόγο θα έχουν. Πολλές έξοδοι, ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Προσοχή όμως χρειάζεται από όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Μαρτίου: Δεν θα είναι δύσκολο να απογοητευτείτε συναισθηματικά από ανθρώπους που ήδη βρίσκονται στη ζωή σας ή να δημιουργηθούν μεγαλύτερες προσδοκίες από όσες πρέπει, για ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα ή έρχονται στη ζωή σας τώρα. Εξίσου προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στις οικονομικές σας δοσοληψίες και συμφωνίες.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here